Котки, кучИта, мисирки, свинки, птички-по Коледа от смях ще се олеем всички-12

• 38 403
  • 695
  •   1
Отговори
# 645
Момичета...направих тест....нищо няма  Tired

Е не се отчайвай де  Hug. Може да има друга причина за закъснениет,а може и да е станало по късно и да не показва  Thinking. Споко цяла година имаш пред себе си  Hug

# 646
Аз пък тръгвам навънка-времето е страхотно и настроението ми също!

# 647
  • гр.София

ето го теста

# 648
Фъркатичко, ти Дискавърита не гледаш ли? Па може и друго TV да беше...
Там тези тестове ги нямат за нищУ- правели си ги по 5/пет/ пъти и все- надай сЪ Гергино...
Па след 8-9 месеца страдали от болки в корема и кръста  Sick за неколко часа  Crazy
Ми аз като разбрах у 4  си месец, щото и екстри никакви нямаше и си ми идваше нормално...
Я не се панирай, каквото - такова, ама ако е каквото си го искала  newsm44

# 649
Аз ши плясна една секси русалка тука, да й сЪ порадватИ и виЙ и да видитИ, чИ нИ съм Игоист!  Mr. Green

# 650
  • гр.София
Аз ши плясна една секси русалка тука, да й сЪ порадватИ и виЙ и да видитИ, чИ нИ съм Игоист!  Mr. Green

eiii много е готино ...
аз да ви кажа...решила съм сега като съм без работа и като си седя в нас да почна да се уча да правя най - различни ястия...,защото много не мога да готвя...знам само две манджи !!!
И преди седмица се научих да правя погача Simple Smile

# 651

Аз ли си втълпявам или виждам втора черта в ляво #Crazy нямаш ли някоя по ярка снимка  Thinking

п.п. и защо не си взе Шуър чек или Престо  ooooh!

# 652
  • гр.София

Аз ли си втълпявам или виждам втора черта в ляво #Crazy нямаш ли някоя по ярка снимка  Thinking

абе и аз я виждам...ама тя се появи много след като го направих теста...нали след 10 мин вече е невалиден!

# 653
Не е валиден, ама няма причина да изкарва втора черта ако няма нищо, нали  Hug

Без да те вкаравам излишно във филми, ама и аз си бях направила един такъв преди МЦ ... няма нищо до  10- тата минута, на сутринта обаче като го видах имаше бледа втора черта и се побърках  #Crazy  ... за това и пуснах ЧХГ и после тест пак и вече е ясно положението ми в момента  Blush
Може просто нивото ти на ЧХГ да нараства по-бавно или да си с по-късна овулация  Praynig

# 654
  • гр.София

аре да ви поздравя с една брутална песен Simple Smile

хахахах много ме радва!

Не е валиден, ама няма причина да изкарва втора черта ако няма нищо, нали  Hug

Без да те вкаравам излишно във филми, ама и аз си бях направила един такъв преди МЦ ... няма нищо до  10- тата минута, на сутринта обаче като го видах имаше бледа втора черта и се побърках  #Crazy  ... за това и пуснах ЧХГ и после тест пак и вече е ясно положението ми в момента  Blush
Може просто нивото ти на ЧХГ да нараства по-бавно или да си с по-късна овулация  Praynig

утре ще се направя шуър чек с 1-ва урина!

# 655
  • гр.София
ехоооо къде избягахте всички ?  newsm78 newsm78 newsm78

# 656
ехоооо къде избягахте всички ?  newsm78 newsm78 newsm78

Аааа, аз съм тук  Mr. Green излязох малко да се полюбувам на слънцето  hahaha hahaha

# 657
И аз съм тук..просто гледам размазано  hahaha

# 658
  • гр.София
F.a.t.e.

Защо не мога да ти чета бележките в графиката?  newsm78

# 659
ЙехОу, спамаджийкитИ  Mr. Green някой шИ Иде бой  Mr. Green

ИлатИ да гледами ТВ hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт