Отговори
# 450
  • София
Най-накрая ви изчетох.

За зъбите: и Габи е с 16, а вчеравидях, че 17-тия яко прозира така, че до седмица го очаквам да влиза в употреба   Mr. Green

Габи пиемного кисело мляко. Почти няма мляко, което да не е опитала. И домашно подквасено си е похапвала. Замен вкуса е основният критерий, по който избирам какво да купя. Най-често взимаме Верея, но да кажа, че и това от Лидл не е лошо.

Аз днес се качих с децата от градината на ски училището на Витоша. Времето  беше страхотно и ако имам възможност и през февруарибих се качила на другото ски училище.

И като стана дума за градината, да ви кажа, че в нашата яко върлува грипа. Децата са намалели с над 50%. Така че пазете и себе си, и мъничетата.

# 451
Бръм, браво на твоята свекърва, все така да ти помага
 Simple Smile Ще се справиш, ти само да се възстановиш след раждането. Ех, какви хубави неща се случват у вас

# 452
ИЗИиии, справяш се отлично, много се радвам на голямото ви семейство family6 и браво на бабджян

# 453
ИЗИиии, справяш се отлично, много се радвам на голямото ви семейство family6 и браво на бабджян

Силве ,това ме навежда на мисълта   newsm78 ,че май липства едно късметче за  да е пълна и картинката.

Изи след още някой друг месец ще се осъзнаеш ,няма къде да ходиш,тогава ще е и още по весело.И като пораснат  ще си спомняш с умиление за всички тези прекрасни,луди,весели и малко трудни моменти.Ще се справиш дори и с четвърто.... и .... с п.....   Peace

Ние излязохме за 15-20 минутки като се наспахме на снега,Рали много се кефи ,то два дена милото само вика сняг сняг и сега следобед беше по спокойно времето и се кордисахме,първо малко се страхуваше не даваше да се изцапа със сняг никъде,но после се търкаля ,сяда ,игра,неможем да се приберем ,сега даже въодушевена вика "баба сняг,сняг ,много"

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 16:33 от лилка

# 454
  • София / Сливен
desex благодаря за линка чудих се кой води на не подходящи за малчовиците аз давм изворната на Девин просто нямам избор не пием от чешмата та тя тече кафява понякога тук при нас няма пречиствателна станция идва си директно от Искъра.
бръмб хич не ти е лесно направо ти съчуствам но пък весела къща.
Кйсело мляко давам най харесвам на Бор Чвор 4.5% мисля беше.
Зъбки 16 имаме но нещо напоследък го мъчи все в устата бърка друг ли зъб ще излиза нищо не се види.

# 455
Привет.
Влизам за да ви почерпя по случай рожденния ми ден.

Виртуално но от сърце!!! Hug

# 456
  • София
Честит рожден ден, Мира! Крепко здраве и семейно щастие ти пожелавам!

# 457
# 458
Честит Рожден ден Мира.Да си жива и здрава ,много късмет и щастие.  bouquet

# 459
Мира, честит рожден ден и тук! Да си жива и здрава!    ura

Ей, голям студ се задава  cold Като нищо може да изпишем темата тези дни, явно ще го ударим на домстой.  Tired

# 460
Мира, Честит рожден ден!Жива и здрава!  nbirthday

Верно голям студ - малък Сечко май няма да е малък  Mr. Green

Ох редовно чета, ама в момента съм изключила какво щях да пиша  newsm78

Изи, хайде успех с домочадието и бабаджан все така да удря по едно рамо!
Айде Силве, твой ред е - ще чакаме сладко феврурче в майската тема  Heart Eyes

За зъбите - с 16 зъбки сме с подозрение за 17-ти, ама трудно се вижда. Докато излязат и ще дойде време за смяна  hahaha Я да ви попитам вие с каква паста миете зъбките - ние почнахме с Ненедент, после  взех детски Аквафреш, но хич не се хареса и се върнахме пак на старата и с нея си караме. Основно момата си мие зъбите, на мен не ми дава, но колко успява е друг въпрос, давате ли нещо за предпазване от кариес - на кръщелницата й дават разни хомеопатични, ама не знам колко имат ефект  newsm78

Та и аз да се включа в надпреварата за дълъг пост - набързо да драсна някой ред за снощи. Имахме на гости едни приятели с момченце на 2,4 г - виждали са се с Изи, но тогава още не можеше да ходи и нямаха кой знае какъв контакт. Ей ми то беше любов от пръв поглед - веднага се заобичаха, младежа взе да я прегръща, тя се киска, после си търкаха носовете, след това тя го гали за косата, за капак се скриха под масата и там пак се прегръщаха  Joy Направо ни разбиха, нашия татко взе да ревнува, а другия му вика - Наздраве, свате!  Joy Веселба голяма. И с други момченца си е играла, но винаги се стига до сръдня за играчки. И те така с нашата любоФчийка  Heart Eyes

Хайде топла и спокойна нощ мили мами!

# 461
Добройутро  Wink
Днес нямаше такъ  студ навън ,колата не запали та водихме пеш Радо на яслата и сега най-голямата изненада стигнахме там обухме пантофките и нашия тръгна без даже да се обърне да ни каже чао ,за пръв път от като ходи на ясла влиза без рев ,дано да е за постоянно ,но на детенце му се сви душицата 3 дни само в къщи ,та явно беше доволен  Laughing
Мира ЧРД на патерици ,да си жива и здрава и много щастлива    bouquet
Изи и тук да кажа колко ме радват твоите дечица ,няма думи направо  Hug ,радвам се че свекито помага активно ,а ти си почивай винаги когато можеш  Heart Eyes
Нари да кажа че и вие на отстъпвате ,батко Ати е толкова сладък ,а мъничката сладурка е толкова финна и нежна  Hug
Силвенце ,започваме да те чакаме и теб вече с нетърпение ,да видим и товоята прекрасна девойка  Peace
Ами днес се надявам на по-голяма активност  Peace

# 462
Здравейте, момичета! От много отдавна не съм писала, но иначе ви чета редовно , писането обаче е много трудно с малко диване като моето. Само да седна пред компа и  тя веднага пристига започва да ме бута , за да я взема да седне в мен и се започва голямото тракане по клавиатурата , не знам как още ни е жив компа  ooooh!  Да поздравя и аз Изи за третото късметче, да ти е живо и здраво, а баткото и каката много да те слушкат, аз също имам брат и сестра и от опит казвам, че е голяма веселба в къща с три деца, не е лесно, но никога не ни е било скучно. Преди и аз се бях зарекла , че ще имам 3 деца, но при сега създалата се ситуация с тази криза  ни е  много трудно, та ще е чудо ако се решим на второ някой ден. Четох  обсъждали сте киселото мляко, на малката давам и купено и домашно подквасено , много го обича и не е имало проблем досега. От месец давам и прясно ,домашно на попара сутрин , много добре се приема. За зъбките и ние сме с 16 броя и се съмнявам, че е тръгнал 17-ти но не дава да видя. Мием ги с Ненедент, аз ги  мия, че тя сама нищо не прави, не съм давала  флуор, нито друго за зъбките, дали трябва  Thinking ?  Иначе аз  си имам една страшна  бърборана , по цял ден не млъква и вече доста добре говори не само на бебешки, прави изречения от по 2-3 думи , казва какво иска , ако  не мога да я разбера го повтаря , докато  види , че  съм разбрала или ме хваща за ръка и ме води до желания предмет  Laughing  Голям инат е , опитва се да се налага и всичко да става на нейната, но  се опитвам да бъда корава и не й угаждам на всеки каприз. Много силен характер имат тези теленца Laughing  Лелеее какъв пост съм  изписала,  ooooh!  Кали,  Краси, вие сте  Hug Краси, поздрави за близначетата на сестра ти  , живи и здрави да са , на теб пожелавам лека бременност и една малка сладка принцеса , сигурна съм, че Джулиан ще бъде страхотен батко Hug  Хайде спирам до тук, че да не изпиша темата с моя километричен пост Laughing  Хубав ден на всички и дано по-скоро  да си отива този студ!!  bouquet

# 463
  • Русе
Добро утро от Сибирски Русчук! Mr. Green Hug
Тази сутрин Бойко опакован ,като космонафт замина с дядо си към градината при -19. Cry Mr. Green
Ели,много се радвам,че свикавате с яслата! Hug
Пенелопка Hug
Мирка,Честит Рожден Ден на патерици!  bouquet Много здраве,радост,хармония,любов и късмет,много сбъднати мечти и желания!  bouquet
Да се похваля,че Кардам прави опити да говори! Hug

# 464
mira sm - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  newsm67 Да си жива и здрава, много обичана и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне!  Hug

Изи, възхищавам ти се направо. Радвам се, че всички сте добре и че свекито те слуша. А кога успяваш да презаредиш батериите, направо не знам.  Hug

Зъби, Пламен има 16 но вече ми е трудно да видя дали е тръгнал още някой. Да питам все пак мамите с по-големи деца, колко зъбчета са млечните 24 ли?! Да знам колко да очаквам още.
Паста за зъби - в началото и аз бях взела Ненадент, но той изобщо не я хареса. Взех детска Аквафреш и сега може да си "мие зъбите" по 10 пъти на ден.  Laughing Въпреки че аз му слагам паста на четката и той джвака самата четка и от време на време се опитва да ме имитира докато мия моите зъби с неговите, но по-добре така отколкото хич. Все в един момент ще му хване цаката.

За говоренето - ще взема да го прекръстя вече от Пламен на Ънчо.  Laughing Все сочи и "Ъ-ъ, ъ". Има около 20-на думички в речника, но общо взето за говорене и дума не може да става.

Общи условия

Активация на акаунт