Отговори
# 660
  • София / Сливен
desex о дааа Дани непрекъснато смуче палеца даже предните му зъби са изкривени има като подобно на мазол на меката част на пръстчето просто незнам как ще се справяме сега като заспива смуче преди като по малък постоянно иначе биберона не пожела.

# 661
Уффф и аз не знам вече, кое е по-добрият вариант, да цокя биберон макар и за по-дълъг период от време или изобщо да не е иска биберон обаче да си смучат пръстите?! Май биберона е по-добър варвиант защото в някакъв момент можеш да го махнеш и да го скриш или нещо такова, докато пръста няма как да го прибереш вшкафа.
Кофти работа е това, а и май няма точна рецепта или формула на отучаване на тези вредни навици.  Confused

# 662
Здравейте! Desex, и на мен това ми е болна тема. Смуче си палеца от 4 месечна, сама отказа бибата и мина на палеца. Отначало само заспиваше така, но сега вече го смуче, когато и се скарам за нещо, ако й е скучно, като се удари пак, голям успокоител й е. Направо не знам как да действам вече, карам се , става по-лошо, мислех да пробвам с този гел Даум Ексол, но щом казваш, че не действа..... А една зъболекарка много ме наплаши като споделих с нея за проблема, каза да я отучвам , че можело да й се повреди захапката, ставала отворена захапка , което не знам какво значи, но после нямало оправяне  Sad Има мазол на палчето, което смуче, тя само този на лявата ръка смуче и все ми го показва, казва има моол( мазол) , но като й обесня , че е защото го смуче и тя веднага го налапва. Една стара баба пък ме посъветва да й вържа ръката така, че да не може да си я лапа  ooooh!, да я мажа с люта чушка  ooooh! и т.н. , но това ми се вижда издевателство направо, не мога да го причиня на детето си Naughty Сега се ядосвам на себе си, че не я отучих още като бебе, сега ще е много по-трудно. Мисля си, че с бибата все щеше да стане по-лесно отказването. Ако някой има някаква идея или опит да сподели , как да го откажем този палец.

# 663
ananasi, в съставките на Даум Екзол-а има екстракт от люта чушка  Peace Преди да го купя, прочетох тук във форума една тема за него, при някои деца е подействало, но при други /като моето например/ - не.   Rolling Eyes Явно много зависи от детето.  Peace

# 664
Момичета, аз изобщо не давах на Евгения да си смуче пръста, още от съвсем мъничка, а и давах бибата, която махнахме точно за ден и половина. Голям късмет! Вземете някакви мерки, защото това със зъбите и захапка е много вярно- виждала съм възрастни, които са си смучили пръстчето до късно и зъбите им представляват ужасна гледка.

Ананаси, е права, че тези връзвания са си абсолютно издевателство. Не знам какво да ви посъветвам, защото нямам опит, но ще следя темата, че една моя много близка приятелка среща същия проблем.

Успех!

# 665
Цитат на една майска мама в.Коя е тя?Разконспирирах я.Предай се сама да не казвам аз.Много се радвамммммм.......  Peace и лека  PraynigИли се знае, а аз съм изостаналата..... hahaha

Здравейте момичета и честито на всички видели  EFP
Аз видях две чертички онзи ден, днес бях на преглед и ...да...ще ставам една от вас. Термин - .......
Вече имаме едно момченце, както се вижда от лентичката ни.
Бременноста ми е повече от изненадваща! При положение, че сме се пазили, хич не очаквах двете черти!
Шока ми беше голям, но каквото дошло, такова. Винаги сме искали две деца, просто мислих, че ще са с по-голяма разлика в годините. Но мамите с опит с гледане на две малки деца ще споделят как са се справяли Smile
на ........ съм на преглед за да видим има ли сърчице.

Първата ми бременност беше много изстрадана, дълго чакана, съпроводена с два пъти влизане в болница и всякакви екстри тип "изтърсване на леда" и "яяя, хубаво куче...яяя, то ме нахапа"animal037
С първата бременност вдигнах много килограми - 23 кг. като влезах в старите си дрехи 10 месеца след като родих без диети. Сега обаче много ще внимавам какво ям, за да не стана мама слон отново.
Иначе съм висока и преди бремнноста бях клечка - 56 кг. та не ми личеше много, нооо не е добре за бебето.
Първият път родих естетсвено в Окръжна Болница при д-р Жекова и може пак да родя там. Трите ФМ ги правих във Фемина, мисля пак там да съм.
Сега само се чудя кой да избера да ми води ЖК. Не съм доволна от предишната си лекарка, а с малко дете не мога да ходя надалече.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 14:05 от лилка

# 666
Ехааа, много се радвам!  Heart Eyes
Аз мисля, че познах коя е бъдещата мама - дългочаканата първа бременност, момченцето и д-р Жекова  Laughing

Но тя ще си каже, ако и когато реши!  Hug
Аз й пожелавам лека и безпроблемна бременност!  Heart Eyes

# 667
Лилка,страшен детектив си  Peace познах и аз мамата.Лека и безпроблемна бременност и желая  Hug
Силвееееееее,хайде чакаме те да разкажеш как е минало всичко и да качиш още снимки на малката прекрасна Сиана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз днес усилено опаковам,чистя,подреждам и оправям.Великото местене ще е днес вечерта и утре по обяд  ooooh! После пак подреждане,чистене,разопаковане............ Tired

# 668
Ех ,трябваше  да сложа точки и на подсказващите думи ,сега малко ми стана кофти че я разкрих, май трябваше сама да си каже   Sad,но пък не се крие такова нещо. Hug и то толкова хубаво събитие.
Надявам се да ми прости Praynig.

# 669
  • Под кленовите дървета
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Какъв си ми дедектив Лилкааа hahaha Joy hahaha Joy
Прощавам ти от сърце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мислих да изчакам да кажа докато чуем сърчицето другата неделя, че още съм като тресната с мокър парцал, ама от тия тежките Laughing

Ама да знаеш, от сърце се смея сега Joy hahaha

# 670
Хахах, познах!  newsm68

Вени, пожелавам ти всичко да мине както трябва и след няколко месеца Ники да стане батко на една малка сестричка!  Hug Heart Eyes

# 671
  • Под кленовите дървета
Ох, още се смея.  rotfImbo rotfImbo
Има един сериал 'братя и сестри" по Фокса го дават, с Калиста Флокхард. Та там нали всички обясняват, как в семейството е абсурд да пазиш тайна.  love001
Та същата работа и в нашата тема, както се казва, по-близки сме от семейство Laughing Heart Eyes

Само моля, не пишете във ФБ, защото родата и приятелите още не знаят, а и ще изчакам да се роди племенника и тоагва ще им кажа.

# 672
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Какъв си ми дедектив Лилкааа hahaha Joy hahaha Joy
Прощавам ти от сърце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мислих да изчакам да кажа докато чуем сърчицето другата неделя, че още съм като тресната с мокър парцал, ама от тия тежките Laughing

Ама да знаеш, от сърце се смея сега Joy hahaha

newsm03  Благодаря!Беше случайно.Сега мога официално да викна ЧЕСТИТО!!!!!Най леката и безпроблемна до финала и имаш мъж да ти казва Добро утро скъпа, син да ти казва Добро утро мама (това много ми хареса твоя публикация от фейса )и сега една принцеца красива като мама.И внимавай Naughty  има все още лед и далеч от кучета има ги и дори като няма лед.За фейса съм гроб,там няма да обявявам разкритието, там ти си командваш.

# 673
Честито , Вени!!! Лека бременност ти желая , още по-леко раждане и едно красиво, здраво, сладко бебче на финала!!! Ейй, ама тук наистина нищо не може да остане скрито  Grinning  браво на  детектив Лилка  Hug Много хубава новина, направо ми стана по-хубав денят , защото какво по-хубаво от  очакването на един нов живот да се роди !!!

# 674
Ехеее, прекрасна новина отново, Вени, много се радвам за теб  Hug ( пу- пу ) , стиснати палчета за лека и безпроблемна бременност  Heart Eyes С такъв кеф четях как купонясваш насам - натам, да не спираш ей, ама вече по - полека  Heart Eyes Wink

И аз се присъединявам към пожеланието на Нели за една прекрасна сестричка на Ники и сладка дъщеричка за вас Hug

Лилка ,бравос, бе страшна си  Sunglasses Hug

Общи условия

Активация на акаунт