Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 26

• 71 123
  • 694
  •   1
Отговори
# 45
Веси, здраве и късмет ти пожелавам от сърце,мила моя! Дълги години все така да празнуваш и да се веселиш! И нас да не ни забравяш... Wink  bouquet

# 46
Веси, здраве и късмет ти пожелавам от сърце,мила моя! Дълги години все така да празнуваш и да се веселиш! И нас да не ни забравяш... Wink  bouquet

Силванке, мерси   love001, да ти се връща стократно...
Бе, как ще ви забравя ...аааа шъ има  box box

hahaha hahaha мънечкото е седнало и старателно пише писмо до дядо Коледа...,и се притеснява, дали дядо Коледа ще го види и прочете.... Joy Joy
иска до го сложи под елхата, обикаля и го поствя ту тук, ту там, даже пробва дали лесно се взима... аз стоя, гледам я и се кискам  Joy Joy

# 47
  • София
Аоууууууууууу, ТЯ се появи най-сетне !
И добре, че спретна трапезата в чест на рожден ден, иначе бедно ти фентъзито , както съм изкрейзила тези дни...
Пък съм и станала инакоговоряща  Joy Joy Joy то ша е от стреса май !
Веси, скъпа   love001
Ти знаеш какво ти пожелавам в този ден.
ВСИЧКО  newsm51
 Peace И то по много

# 48
Весеееееееееееееееееее, честит рожед ден, мило бойно другарче!!! Желая здраве, радост и късмет за мнооого дълги години напред!

Обичам те, разбойнико, весело изкарване!  Hug Hug Hug Heart Eyes  bouquet

# 49
  • пловдив
Еха, точно се прибирам от работа и... намирам пълна маса с вкуснотии  Hug
Айез Седай , честит рожден ден! Пожелавам ти и здраве и дълголение! Пожелавам ти да бъдеш обичана от хората, които обичаш, да си оградена от верни приятели, готови да споделят и мъка и радост с теб! Всеки си има съкровенна мечта, скрита някъде дълбоко.... пожелавам ти да се сбъдне и да те направи много щастлива!

# 50
  • София
Аз съм люляк с цвят лилав, люляк съм люляк съм .
Аз съм люляк с цвят лилав, теменуга съм.

# 51
  • Пловдив
Айез Седай, Честит рожден ден! Много здраве и късмет ти пожелавам! newsm51 Весел празник! newsm59

# 52
  • В царството на игрите:)
Вескоооо, голяма да порастнеш - най - доброто предстои!  bouquet
Обичам те и хубав празник! Благодаря за почерпката - дойде ми добре Mr. Green
Прегръщам те!

# 53
Момичета, късно разбрах за темата, затова едва сега си позволявам да сложа и тук една рецепта, за която се твърди, че много помага и засилва имунната система. Дядо пиеше това. Ето я :
1.300 грама алое, което 5 дена преди това не трябва да се полива. Важно е също така да се напука за да си пусне сока с дървена лъжица, защото от метала се окислява.
2.700гр. чисто черно, или червено вино ( домашно червено вино мога да ти дам, както и алое )
3.чист 400гр. светъл мед, желателно е да бъде с питата, но не е задължително
4.150гр. кафе инка
5.600гр. чист спирт-70%
Всичко това се смесва в стъклен съд-3 литров тъмен буркан, ако нямаш тъмен може да го увиеш в нещо и сложиш на тъмно. Престоява 5 дена, оцежда се и се пие: 5 дни 3 пъти дневно по една чаена лъжица 2 часа преди хранене  , следващите 5 дни-1 час преди хранене по 1 супена лъжица и така докато свърши.
Желая на всички ви вълшебна Коледа, нека ви донесе най-вече здраве, много сбъднати мечти и радост !  bouquet
Честито на всички празнуващи !  bouquet
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 54
Аз съм люляк с цвят лилав, люляк съм люляк съм .
Аз съм люляк с цвят лилав, теменуга съм.

?!
Маме, хапчетата ли ти смениха?! Или прекали с дозата?! Thinking Joy Joy

# 55
  • София
Ами аз ви казах, че изпушвам вече  Joy Joy Joy
Видях лиляво и се разпях. Само малко ми разминава цветето, иначе цвета е същия   smile3532

# 56
Ами аз ви казах, че изпушвам вече  Joy Joy Joy
Видях лиляво и се разпях. Само малко ми разминава цветето, иначе цвета е същия   smile3532

Аз като я чуя тая песен за цвета лилав ,все се присещам за варианта на НЛО "Аз съм само цвят лилав -бита съм,бита съм..." Mr. Green
Не можах да открия клип за да ви го пусна...

# 57
  • София
И ако искате да знаете, зная целия текст на песента  bowuu
Това е, което ви изпях Peace
Толкова сложна песен, нали  Joy Joy Joy

# 58
  • София
Сисанке, НЛО имат и друг вариант - припев от "Чергило" :

Аз съм само цвят червен, бъчва съм, бъчва съм
Аз съм само цвят червен, пълно буре съм.

Ха наздраве на всички и веселба от Коледа до Ивановден dancing

# 59
Веси, честит рожден ден! Бъди жива и здрава!
Поздрав и много пожелания за теб! Hug

http://www.youtube.com/watch?v=FxfaA95LGcI

Общи условия

Активация на акаунт