Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 439
  • 697
  •   1
Отговори
# 360
Бебеш, дай линк за тез дрешки да позяпам  Grinning.

Ето за момченцата http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/newborn-boys#LID=01_02_04_01_03

# 361
И аз тук,не мога да дишам,много ми е тежко.Толкова много питка изядох  Embarassed

Честит имен ден, Снуки!
Мария, честит рожден ден!

весели празници на всички от нас!!! People Santa

аз лягам,че днеска бяхме с мм наготово при техните-имаше кой да пази бебка,всичко беше сготвено,аз си пийнах малко(повече) домашно винце....и така човек вземе,че се умори Mr. Green

# 362
Весели празници и от нас! Много здраве и щастие на всички и утре да намерите желаните подаръци под елхата! Децата спят вече, че много щуряха и заспаха бързо. Нямам търпение утре да им видя физиономиите като намерят подаръците под елхата Laughing.

# 363
И аз нямам търпение за подаръците  Crazy Crazy Crazy

# 364
  • Пловдив
Честит празник на рожденици и именници   bouquet

Весели празници на всички!
Много подаръци и приятни изненади и най - вече да сте здрави  Hug

# 365
  • София
Не използвам често ! Как няма като от едното "не" , отива и прави друго "не". Не мога да го оставя да полива с шишето например, да се катери по шкафовете, опъване на кабели, отива да пипа тоалетната чиния (вече затрарям банята и вътре става сигурно 60 градуса ), блиска с играчки по ТВ...ей с това играе цял ден. Има купища играчки ,а то иска да прави бели  Mr. Green

Хахаха това все едно аз съм го писала и аз се замислиам понякога че само не тук не там ама и ние сме така Laughing

# 366
  • София
два дни чистене и готвене и за какво - за да се натъпча за един час.... ама питката много добре ми се получи този път

# 367
Привт.
Върнахме се от майкини преядени,изкъпахме се и мъжете отпаднаха по леглата,а ние по женски си кукаме с кака още.
Вечеряхме,но никак не постно Embarassed даже кака реши,че не се е нахранила и ме кара сега да и варя яйца с луканка да яде CrazyНа Коледа стават чудеса!Стела поиска храна доброволно. LaughingСветла Коледа на всички!

# 368
  • Велико Търново
Весела коледа, мили момичета!
На всички пожелавам здраве, щастие и късмет!  Hug

# 369
Тути и на мен за втори път ми се пада паричката  Heart Eyes Simple Smile

Честита Коледа момичета и бебета, пожелавам ви магията на този ден да ви следва цяла година, да вярвате в чудеса и никога да не забравяте, че такива се случват

# 370
  • София
Весели празници и от мен! Бяхме на гости при мама  Heart Eyes И взе, че ми се падна паричката Party Явно ще вдигнат майчинството  Joy Много добре си изкарахме, утре сме на гости у свеки  Wink

Снуки, честит имен ден!   bouquet

Мими, честит рожден ден! На много свят ден си родена, да си жива и здрава и много щастлива!  Hug

Днес цял ден ММ ми опъва нервите, но важното е че сега вече всичко е мирно и кротко в нас. Защо така все се караме по празниците? Thinking

Весело посрещане на Коледа и много подаръци под елхата!  Heart Eyes

# 371
Аз се отеглям за днес. И големият мъж заспа. Дават "Сексът и градът 2 " по HBO. Като видна нЕкиноманка естествено не съм го гледала. Това му е приимуществото да не гледа човек филми, когато е най - тъпа програмата и дават стари филми, аз ги гледам за първи път  Whistling.

Лека нощ, мацки!

# 372
  • София
Честит рожден ден на патерици на всички бебоци
  bouquet

Честит рожден ден на Мария жива и здрава и много щастлива

Честит имен ден на Снуки жива и здрава и много щастлива

И най-вече весела коледа момичета
Нека да съумеем да запазим
магията на коледната нощ
през цялата година,
за да бъдем по-добри,
да се обичаме повече
и да имаме силата
да сътворяваме
по едно малко чудо всеки ден –
една усмивка, едно добро дело,
един топъл жест.
Бъдете живи, здрави
и истински щастливи!

# 373
Честити празници на Снуки и Мария!

Весела Коледа! Много здраве, щастие, мир и любов !

Паричката от питката се падна в парчето на Емо! ха ха, ще ме издържа той,че с това малко майчинство..

Нина-тита, радвам се,че вече не само четеш активно,но и пишеш.
Какче, ти ли беше взела шейна от спорт депо? как е,много ми хареса и се чудя.

И аз нямам търпение за подаръците,но ще изчкаме и софиянците да си дойдат,т.е. на 26. Е,ще отворим на Емил един-два утре,че елахата не се вижда вече.

# 374
  • В две тъмни очички
Аз и Ти, нямам предвид 35 мл , а 350 мл! Влади изпива по 1л течности на ден! И то защото аз спирам да й давам повече иначе ще изпие, колкото й дам! Вода-не пие обаче!

Да се похваля! днес за първи път месих през живота си пита! Стана божествено вкусна  Blush А паричката, която сложих вътре се падна на Влади Heart Eyes А  ето я и самата пита:

Пожелавам на всички ви ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!! Радвам се, че сме заедно и споделяме хубаво и лошо! Дълги години така са сме!

Общи условия

Активация на акаунт