Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 828
  • 697
  •   1
Отговори
# 615
  • sofia
Бебеш, избягай!  Hug

# 616
Ще се разпиша сега, че утре не знам как ще съм с графика...
Пате, мойта баба е царица на морските манджи! Трябва да взема и аз да се науча, макар че се съмнявам, че ще мога като нея. Добре, че днес успях да врътна една баница с късмети за утре поне...
Вал, как е каката днес? Размина ли се вирусът?
Калифорния, смешно ти е на теб, ама снощи ми идеше да го удуша!  ooooh! Обикновено през нощта, ако много пусне дъскорезницата, набарвам най-близкия чорап или чехъл и стрелям.  Mr. Green Понякога дава резултат, макар и краткотраен, след няколко секунди пак почва... Когато сме си вкъщи спи в кухнята, ама снощи понеже бяхме при наште и той се кордисва в нашта стая... Днес ММ го закара при свекърите (там ще кара Нова Година), та може да си хърка на воля, те поне спят дълбоко.
Много се чудя утре как ще мине празненството, имам чувството, че Зори много ще се буди, а да не говорим за пиратките и фойерверките в 12ч. Вие притеснявате ли се за това?
И друго исках да питам кърмещите мами - има ли такива, на които гърдите им буквално да са се стопили? Моите се смалиха драстично през последните няколко седмици, направо съм като дъска...  ooooh!

БебешHug!

# 617
  • Пазарджик
Момичета страхотни торти!Аз още не съм решила как ще изглежда нашата торта,разчитам на каталозите в сладкарницата все нещо ще ми хареса.Иначе ще я поръчам от тук http://www.facebook.com/pages/%D0%97%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80%D0% … ef=ts&sk=info
Днес бяхме в клуба в който искам да празнуваме РД ,уговорих ме час и менюто,вече нямам търпение да празнуваме.
Тези дни и прощъпулник трябва да направим,Нели си обикаля свободно из стаите и винаги ме намира Mr. GreenПостоянно ми виси по краката,добре че ходя с по дълги блузи в къщи,че иначе дто все ще ми е отвънка  Embarassed
Ети честит ти компютър,хайде чакаме те на линия
Бебеш а дано всичко се размине до РД на Тея,ако решиш да бягаш свиркай Mr. Green

И да се похваля,моята етърва дето живее в Англия ми се обади да ми кажа,че в Некс имало разпродажба(от тия дето почват от 5ч. сутринта)и е успяла да влезне,била 350 и след нея спряли да пускат.Та накупила много роклички за Нелката  Grinning

# 618
Тути, виж и тук http://www.flickr.com/photos/41132251@N06/sets/

Ауу как завидях на етърва ти  Mr. Green

За бягането - колкото повече толкова по-весело. Люба, идваш ли и ти  Mr. Green

# 619
Здравейте Hug
Днес само ви попрочитах от време навреме,пък представям си утре въобще нямам да имам време Embarassed Не,че се подготвям за кой знае какви празненства,но просто когато всички сме си в къщи аз съм последната добираща се до компа Confused /представям си и малката като порасне,тогава съвсем ще забравя що е то компютър Whistling Tired/ Laughing

На всички отговорили ми за водата - ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ bouquet Тути реших да пробвам първо като теб- с чай и постепенно да намалявам количеството на чая и да увеличавам водата. Дано да се получи Praynig Всъщност дано да й се услади първо чая,че като съвсем малко бебе не искаше да пие Whistling Tired
 Crazy

Толкова за днес от мен,зверски ми се спи. Лека нощ на всички Hug

# 620
  • София
И друго исках да питам кърмещите мами - има ли такива, на които гърдите им буквално да са се стопили? Моите се смалиха драстично през последните няколко седмици, направо съм като дъска...  ooooh!
Оф, ужас, и аз вчера докато бях в банята забелязах същото и истински се ужасих! Shocked

И аз се чудя утре как ще спи дребното с тези пиратки, но... аз по това време време ще съм на бар, така че да му мисли свеки! Mr. Green

tuty1, и Виктор от седмица, две не ме изпуска от поглед, впива се в краката ми като удавник за сламка и не мога да свърша нищо цял ден. Не мога и да си почина, което е по-лошото!  Mr. Green

Клече,
ДК взимам от Ян Бибиян. Нещо им се бях ядосала и минах за седмица на Ози, но пак се върнах на първите. На Ози нещо много брашнени ми се виждат яденетата, а и грамажът е 130-160 гр., което не стига на Виктор. Ако имаш въпроси пиши на лични  Hug

careener,
голямо гуш и от мен! Hug Стискам палци всичко да мине по най-добрия за теб и децата начин! Praynig

Бебеш
, стискам палци за 5-ти! Дано НГ донесе много здраве на теб и цялото ти семейство и да нямате повече поводи за безпокойство! Hug

# 621
Утре вечер като започнат пиратките нашия го отнасям в... банята. Мисля там ще е най - тихо. Преди това заспал в количката.

Какче, кажи какво си им се ядосала на Бибиян и ние сме на тях.

Утре вечер ще има ли от вас момичета тук.?Аз тук, както и миналата седмица  Laughing.

# 622
  • София
Какче, кажи какво си им се ядосала на Бибиян и ние сме на тях.

Ами първо не ми харесва това, че каквото и да пише че е яденето има почти еднакъв цвят и вкус. Освен това продуктите са нарязани доста на едро. Десертите им са доста еднообразни и повечето са нишестяни, Виктор не ги яде и аз също  Mr. Green. И не на последно място вдигнаха цената, която пак е най-ниска в сравнение с другите ДК, но нещо им се издразних.
Но още малко ще ги ползвам и после ще яде от нашата храна.

Лека нощ от мен и спокойни бебчета! Hug

# 623
От кога са вдигнали цената, че ММ плаща?

# 624
Честита 1-ва годинка на всички,които я навършиха през последната седмица! Много здраве и щастие!

Някой питаше за водата.От мнооого време предлагам розовата девин.Нищо не преварявам.

давам всичко от ДК. Не че се изяжда всичко. колкото хапне,толкова. давам и малко хляб в ръката му,иначе не става номера с манджата. Супите рядко ги изяджа. Десерта е друга тема- отваря голямата уста,и ако се забавя малко,вика. Готвят с прясно мляко,ама може и да послъгват,и да е сухо. Значи е въведено.Баница си хапва,и спаначник,и щолен(всичко по малко). Иначе и мандарини давам,и му цедя сока. Снощи хапна малко праскови от компот.А днес какаова бисквитка.

За утре не се притеснавам много.Спим на по-тихата страна на блока.Става пукотевица,но ако се събуди,ще го приспя и така. Нито ще изпусна купона,нито нещо друго..Миналата нова година спах. Ден като ден.

7-ия зъб му излезе и спря да се лигави.  Прощапулник все още няма да правя.
Очите докога се променят?

пак много писах...
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2012 ГОДИНА!

# 625
Честит рожден ден и на последното януарско декемврийче Фернандо на мама bg_desi ! Да е жив и здрав , много послушен и усмихнат!

Ейй как искам и аз да присъствам на такива разпродажби на Некст , друго си е на място...и то в такъв момент  Mr. Green

# 626

Тонче,  здраве ти желая   Hug Hug Hug
 Мъжът ти да те прави най-щастливата жена, а децата- най-гордата майка!

Весел празник, момичета!
Не съм писала от 35 страници, няма да мога да се включа тази година по никоя тема  Mr. Green  ще се поправя догодина Wink

Само да пожелая здраве и късмет през новата година и много подвизи на нашите малки герои!

Прегръдки на всички!

# 627
  • Пазарджик

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФЕРНАНДО!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ МУ ЖЕЛАЯ!
БГ Деси липсваш пиши как сте Hug

Рал пробвай с плодовите чайчета,по са сладки пък имат и хубав аромат,аз ползвах на Хип.
Какче аз затова предложих да правя компания на Бебеш в бягството,онзи ден беше кошмарен ,не даваше да я оставя за секунда
Калифорния аз ще съм на няколко метра от нас,ама какъв багаж стегнах,представям си ако трябваше да ходим някъде за ден,два.Останалата част от нашата банда заминават на Юндола за НГ.

По късно ще се включа пак.Какъв сняг вали вън не е истина ooooh!

# 628
 Здравейте момичета.

Благодаря, на всички отговорили за тортите и на теб Бебеш за инфото.

Аз след малко ще се оправям и аз и бебои ще чакаме мм да се върне от работа, защото ще ходим на гости в сестра ми, там  ще празнуваме.

Искам да ви пожелая много весело посрещане на новата година, да е най щастливата(за мен ще е така с моя бонбон)защото имаме тези малки съкровища, да знаете, че няма да се повтори нищо, затова се насладете максимално,така мисля аз, майната на дребни и големи проблеми.
Много здраве, щастие и късмет, желая на всички от сърце. Stop

Да  ви кажа последно,че не съм очаквала да сте толкова готини всичките Hug
Хубав празник.

# 629
  • София, Лагера
Здрасти мацки!

Честит първи рожден ден на Фернандо! Да бъде здрав и само хубави неща да му се случват!

Честити рождени денчета на патерици на всички, които пропуснах последните дни!

На всички вас желая весел празник довечера и ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА НОВА ГОДИНА! Hug

Общи условия

Активация на акаунт