Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 352
  • 697
  •   1
Отговори
# 75
  • ул. "Мечтание"
Привет!
Днес яко се успах. Станах в 11 часа и ме боли главата от преспиване.  Tired Но поне бебето се наспа. Последно време нощем се буди често, става за малко с баща си и после заспива за 2-3 часа, но а съм мръднала от леглото, а е надал вой до небесата.

И аз обичам хартиените книги, но няма как понякога. Има доста книги, които съм открила само в електронен вид, най-вече такива които са стари и изчерпани. Отделно, че не всичко, което чета искам да имам (аз съм си такава, първо го прочитам, после го купувам, рядко е обратното). В момента ми е сложно ползването на библиотека и някои други алтернативи, та разчитам основно на електронните книги. Модернизираме се щем-нещем.
Ще се скрия някъде да не казвам колко книги съм прочела тая година, че може да ме линчувате как смогвам.  Crazy Ама намирам начини де, какво да правя като без книга не мога да живея. Последната ми иновация е че си купих лампичка, която се закача на книгата и мога да чета вечер в леглото.  Crazy

Тути, четеца поддържа кирилица. За мен това беше основно условие. Иначе за какво ми е.

Благодаря за пожеланията за именния ден на Искрен.
И да почерпя по случая:

Честит рожден ден на Снежи, Самуела, Ивет и Еличка!
Да са ви живи и здрави малките сладки госпожички, много щастие радост да има в живота им!

Чопи, честито прохождане на малкия сладур!  Hug  bouquet

Честит имен ден на малък сладък Оги!  Hug  bouquet

Конструктурите - Божидар е абсолютен фен! За нова година от дядо си ще получи още един комплект. Искрен също се заиграва покрай него, но за сега само руши, не строи.  Joy Когато Божидар иска да разруши някоя постройка, която е направил вика Годзила (а.к.а. Искрен). Нашия конструктор е от тия с големите парчета, не тип Лего.

Бубе  Hug
Май тази нощ е била кофти за доста мами и бебета.

# 76
gali&presi, честита месечинка и мерси за поздрава, веднага се разтанцува диването  Laughing А и едно Столично бих си пийнала с кеф!    bouquet
Бубе, защо така не спи малката? Не се ли измаря толкова време без сън? Ако заспи, лягай с нея.
Вече ми е много коледно, навсякъде се усеща празника. Задължителният ми топ 5 на коледни филми:
1. Family Man
2. Love Actually
3. Home Alone (I, II, III)
4. Christmas with the Kranks
5. Ирония судьбы, или С лёгким па́ром!

Последният е малко соц ретроспекция, но е прекрасен - и смешен, и малко тъжен...

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 15:17 от bubi_barabata

# 77
  • София
Вени и вие много ми липсвате  Hug С ремонта сме до под кривата круша  Mr. Green Благодаря за предложението, ще го имам в предвид   bouquet

Бубе ти си луда, руска класика  Confounded

Чопи не ме питай Simple Smile Решихме по никое време да прекратим нашата славна история с квартирите и сега това е резултата  Peace

Антоанета  welcome

Честито на всички, които имат повод днес  Hug Да сте живи и здрави   bouquet

Ноеми успех в търсенето  Peace Ще споделям майстори нямаш грижи  Peace

Ети хубави идеи ти идват  Mr. Green

# 78
Честит рожден ден на Снежи  newsm38!
Честит имен ден на Искрен и Оги!

Да питам мацките, които ползват ДК Ян Бибиян - идват ли ви мръсни кутийте с храната? Вече доста дни поред така идват като стояли дълго някъде. Как го обясних само  ooooh!!

# 79
Добър ден!
Честит имен ден на всички именници в темата!
Честито и на нашите рожденничета! По-специално на Снежи ! Пожелавам и едно щастливо детство!
Az i ti Много се радвам, че пишеш отново при нас  Hug Много ни липсваше  Hug

Ииии една специална новина от нас! Тея е избрана за бебе на Лидъл за град димитровград  newsm44
В магазина в града ще има плакат с нейна снимка и 1 година ще получаваме ваучери на стойност 100лв. Знам си аз, че си имаме късметче вкъщи  Flutter

От Явор имаме играчка с фигурки за оцелване, Тея много я харесва, все още не оцелва дупките но ги вади и вкарва в кубчета и си ги ближе на воля.

Eто го пъзела за коледа:

с това също много си играе:

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 15:22 от Бебешондел

# 80
Ехей, браво на късметче Тея  Heart Eyes!

# 81
Рал  Hug

Бебешондел Hug браво на малката късметлийка Тея! Heart Eyes Много се радвам за вас!

Прегръдки за всички мами и бебоци, които не са спали, герои сте вие, и дано да нямате повече безсънни нощи! Hug

Ети, браво на свекърва ти!

Честито ти проходило момче Чопи!

Тук най-после заваля сняг.... People Santa

# 82
  • ул. "Мечтание"
Оооо, браво на Тея! Честито, Бебеш!

И аз искам да завали сняг при нас.  Sad

# 83
# 84
  • София
Бебеш,много се радвам,че точно Тея са избрали Hug

# 85
Бебеш, честито на късметлийка Тея и на цялото ви семейство  Hug

Емилии, и аз искам сняяяг  Crossing Arms

И аз съм съгласна, че книгите на хартия са най-приятни за четене. Но също като Нощни не всяка книга която чета искам да притежавам, градската библиотека е вариант, но е супер неудобна за паркиране и за посещение с количка, да не говорим, че е в центъра. Когато тръгнем на гости за по-дълго време, задължително трябва да имам книги с мен, в електронен вариант е най-удобно, не заемат много място в багажа  Mr. Green  Гледам всеки месец да купувам по една книга, изчитам я за нула време. Вкусовете за книги на семейството са най-разнообразни. Покрай голямата щерка се зарибих с вампирските саги и сега в къщи имаме поне 4 поредици за вампири  Blush

Извинете, но се отплеснах в темата.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 16:04 от pepita1973

# 86
Ехаа,Бебеш супер Hug Радвам се за цялото ви семейство и за малката късметлийка Тея Heart Eyes Heart Eyes

Kalifornia
Не ми се е случвало да са мръсни опаковките на Ян Бибиян. Моите ги носят в торбичка,която е завързана в горния край и досега са били чисти Peace Какъв е отговора на куриера ви по този въпрос Rolling Eyes

# 87
 Здравейте,
преди малко се прибрах от Коледен пазар, купих на мъжо подарък.
Сега ги и опаковах, нямам търпение вече да ги отваряме  Mr. Green
Гъбка, на мен ми харесват колички 1 и 3   Grinning
gali&presi , честита месечинка на Вики и честити 1ви крачки  Party
Ноеми, да се похвалиш като намерите идеалния апартамент.
Етомира, радвай се, че детето не е стресирано, ние в петък сме на банкет с мъжо и съм ангажирала майка си, но Анджело до сега никой друг не го е приспивал, освен мен и не знам как ще е, може скорострелно да се приберем от купона...
Бубето-д, що така не спи това дете, умора няма ли? Какво я мъчи, зъбки?
Клече, ще се справите Wink
Бравооооо на Тея, честито Бебешондел!
 Hug

# 88
  • София
Бебеш, страхотно! Браво на сладката Тея  Hug

Любомира, защо да е стресирано? Не разбирам.

# 89
  • София
Честит първи рожден ден на сладурковците  Снежи, Самуела, Ивет и Еличка!
Да са  живи и здрави и да имат много весело детство!
Az i ti, много се радвам че се включи, определено си мисля за теб и се чудех какво е станало, че не влизаш. Надявам се, че няма да ни оставиш отново  Hug

Честит имен ден на Искрен и на Оги  Hug

Честито прохождане на малчовците, които са направили първи стъпки в живота тези дни!    bouquet

Днес отново си изкарахме чудесно с мамите У мОла. Беше много забавно как хвърчаха бебешорите на всички страни, а ние след тях. Май ще е все по-трудно да си кажем по някоя дума,ще се наложи да си комуникираме по телефоните, гонейки мъниците  Mr. Green

Бебеш, честито! Тея наистина е голяма късметлийка  Hug

Ети, браво на свеки!

Общи условия

Активация на акаунт