Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 346
  • 697
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден на  Снежи, Самуела, Ивет и Еличка!

Бебеш,  честито!

бубе,не е само при вас с Влади така.при нас от 1 седмица е този малък ад.заспива към 3 и  в 5 е пръчка.през деня изобщо не мигва.и от това неспане има едни сини кръгове под очите Confused
вече незнам какво да правя.и в резултат от цялата тая работа съм мнооого изнервена и мм си го отнася на всеки 5 мин.

айде отивам да си играя  Crazy

# 91
  • Сандански
Елч ЧРД на ТМ!!!Винаги да те обича и да ти помага!

Бебеш браво на Тея и честито на вас Hug

Честита месечинка и първи крачки на астралното ни близначе Вики на мама Гали Heart Eyes

# 92
  • Варна
"Одеве" както се казва,забравих да Честитя Именния Ден на Оги и Искрен!Да си носите името с здраве,а на мама и тате наздраве Drunk
Бебеш браво на Тейчето smile3501!И ние пуснахме,но никоий не е звънял,даже забравих за това.
Благодаря момичета за поздравите Grinning
Бебешондел искам тук да ти благодаря за страшно положителната идейка за размяна на подаръчета newsm51Нашия още не сме го видяли,но очакването е много приятно!Радвам се,че се включих макар и в последния момент!

# 93
Ами, ral, идват както при теб, в торбичка завързано, но... забележи, сякаш кутийките са седяли някъде на прашно ,като се загледаш се вижда мръсно. Не съм я питала жената която ги носи, че ММ ги взима.

# 94
Етомира, имах предвид, че можеше да не иска да се отдели от теб и да му е мъчно и да плаче, да нервничи, това имах предвид  LaughingМен това ме притеснява, че Анджело до сега никой друг освен мен не го е приспивал, а с мъжо сме на банкет в петък и се притеснявам как ще бъде, дали ще слуша, дали ще спи и т.н. ... Иначе наистина браво на свекърва ти, че се е справила.
ех, как ми се искаше да ви видя момичета, ама се надявам, като се поопознаем повече вече и аз да се присъединя към вашите софийски срещи.
Що така тези дечица не искат да спят, зъбки ли ги мъчат?

# 95
Ами, ral, идват както при теб, в торбичка завързано, но... забележи, сякаш кутийките са седяли някъде на прашно ,като се загледаш се вижда мръсно. Не съм я питала жената която ги носи, че ММ ги взима.

Ще взема да се загледам Confused Ама пък досега все щеше да ми направи впечатление....

# 96
Момичета влизам на бързо, че ми е кофти от телефона а и той остана без 0- та ( работа на Теодор). Утре ще ходим при белобрадия старец в яслата и се чудя как ли ще реагира малкия, да не се уплаши или да се разплаче как мислите?
 По- късно ще се вкюча пак като ми върнат лаптопа, че имам още за писане.

# 97
  • София, Лагера
Бубе, що така снахичката  Cry. Ха дано скоро мине и това! (а теб ако не те видя скоро на някоя среща, ще ти се изтреса на гости! Crossing Arms)

Елч, поздрави на мъж ти! мъж ти! Много да те глези!  Laughing

Бебеш, браво на Тея! Отсега става звезда!  Party

Аз пък да си споделя - днес много се скапах  Tired. Харесах 2 апартамента, единия го и гледах... и в ранния следобед и двата са ги капарирали. Егати каръка! Верно, че изгодните сделки бързо се сключват, но чак толкова  Rolling Eyes Макар че като се замислих и с нашия апартамент (в който живеем) така инфарктно стана, едни хорица го бяха харесали сутринта и бяха казали , че ще го капарират, ние го гледахме следобеда и успяхме за час да го капарираме... буквално за час, даже взехме набързо пари назаем, че нямахме време дори и с банката да се разправяме, нали по-големи суми се заявяват 1 ден предварително.
уффф... добре че бяха милите Софийски мами в МОЛа следобед  Hug, да ме откахърят малко!
Дано е за добро!  Wink  Жужи не пропусна да ми напомни моите именно думи  Mr. Green Heart Eyes

Бубе ти си луда, руска класика  Confounded
ААА, не с лошо  Naughty Mr. Green Аз съм си поръчала на дядо Коледа "Записки от мъртвия дом" на Достоевски, че я зарязах в хотела на морето недочетена  Crazy
(бтв жестока книга!!! за живота в каторгата)

# 98
Честит Рожден Ден на Снежана,Самуела, Ивет и Елица и техните мами, изпълнени с гордост и любов.
Буби - много ме веселиш с твоите разкази за кучетата. Представих си картинката с каручката и как Зори е метната някъде по терена, а нервака търчи впрегнат  Joy В нашата ситуация си я представям обратно, Рая влачи, а котака се излежава в каручката. Спасява го единствено, че все още е по-тежък от Рая и не може да го метне в количката при куклите. Mr. Green

Цитат
А от 12 до 4 спейки (между нас) Владимира не спря да се върти в кръг, да се хвърля върху мен и върху мен и върху баща си....
Бубе, Бубе Hug - те нашите нощи в същия дух минават. От мятане и тръшкане Рая такава глава ми заби, че и аз съм почти с цепната вежда  Laughing
Бебеш - браво на сладурка Тея.
Ноеми - късмет.

# 99
Честит първи рожден ден на сладурковците  Снежи, Самуела, Ивет и Еличка!
Честит имен ден на Оги и Искрен!

Елч ЧРД на ТМ!  Hug Да ти е жив и здрав и мноого да те глези!
Бебеш Евала на Тея!  Heart Eyes
Бубе  Hug  Hug Hug Hug Hug
az i ti  Hug
Почвам да обработвам снимките от мола. Снимки суун.

# 100
  • Пазарджик
Е привет от мене.Да допиша от сутринта.

Елч ,Честит Рожден Ден на ТМ!Да ти е жив и здрав!  bigdance2
Честит Имен Ден на всички които празнуват днес!
Нощни,ами почвам да събирам парички за  РД ма мъжо Mr. Green,че с това майчинство което ни чака ooooh! Hug
Бубе  Hug
Нели заспа в 19ч.какво ли ме чака тази вечер.Последния път като ми заспа така се събуди наспана в 4ч.Да ама успях да гледам хубав филм,трябва да проверя програмата Mr. Green
Днес купих на Таня  тоалет за Коледното тържество и дървена буталка-тюленче за Нели.Ей голям кикотене,голямо нещо падна,не вярвах,че толкова много ще се забавлява.

Бебеш браво на Тея!Все така да и върви HugЕто го тюленчето и още една дрънкалка

# 101
Ехо Simple Smile

Честит първи рожден ден на дамската компания Снежана,Самуела, Ивет и Елица!

Честито и на всички празнуващи именни дни!

Елч да ти е жив и здрав рожденика и мноооого да ви глези Simple Smile

Аз и ти наистина си страхотен полазник!

Ети, я питай свекървати дали не поема и други деца - аз не за 17 години, само за някой и друг месец ще и го метна - докато свикне с идеята, че нощем се спи  Mr. Green

Бубе съчуствам ти  Hug Дано започне Влади да спинка спокойно и ти да можеш да отдъхнеш малко

Уффф, днес ми беше крив ден. Май ще си ляга да мине по-бързо...

# 102
Тути, много готино тюленчето  Grinning!

# 103
Пепинка, смееш се ти, ама ако знаеш каква лудница е с тези кучета, ние сме малко увредени в това отношение - нашите имат 4 кучета и 1 котка, като отидем и ние с нашето стават 5.  Crazy  Зорница става разногледа, пищи от кеф и се чуди как да докопа някой.Онзи ден беше гепила нещастната котка и я гледах после как се разхожда с една шепа косми в ръчичката, а мацата беше се покатерила на шкафа, явно я е ощавила здраво... Ще трябва да пазим добитъка, че ще ги унищожат!  Mr. Green А Рая ще я правим капитан на кучешкия впряг, решено е!  Joy   Hug

И аз да се изкажа в подкрепа на руската класика  Wink "Престъпление и наказание" е една от най-яките книги, които съм чела, много силна! Харесвам Достоевски, макар и не всичко от него, но моят фаворит е Лермонтов.  Peace  

Тути, супер е тюленчето, надъхах се и аз да взема. А бута ли го Нели?

# 104
Тути много е хубав тюлена, на Ел съм взела такава патица за Коледа, дано й хареса. Как е Таня?

Евалин, ние на Коледното парти в неделя бяхме голям цирк...Елисавета като взе да циври  Tired а на другите им беше забавно, според мен си е до дете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт