Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 347
  • 697
  •   1
Отговори
# 105
Бебеш, мерси за темата   bouquet
то и аз ги докарах май до 200 елемента (3 кофи само с кубчета, абе поолях се на разпродажбите). Кажи ми кога Явор започна да ги реди - веднага след като му ги даде или по-късно му станаха интересни.
Като му ги взех, да. Сега Тея общо взето разрушава, но започва и тя да схваща за какво става въпрос. Иначе Тея играе много добре с дуплото.

Ох уморихте ме от смях с тоя кучешки впряг  Laughing

Някой искаше да го добавя на 1-ва страничка. Нека ми прати данните си на лични.

Момичета, спешно трябва да преведа 2 епикризи на Тея на френски. Някой може ли да ми помогне? Тук "на село" ми искат 40лв на страница.  #Crazy

# 106
Честита първа годинка на всички днес!
Честити именици!
Да са живи и здрави!

Бебеш,това роли ме кефи,и все му се чудя.Колко дълго задържа вниманието на Тея? Лесно ли се търкалят частите? Браво на Тея! Страхотен подарък ви спретна и тя на вас.

Такава дървена буталка е много добра. Имаме калинка,страхотна е.Цветна,шарена,крилата й се движат,отдолу до колелцата има топчета('се едно краченца),и докосват пода като се движи калинката.Емил вече успява да я бута по малко. Смятам че тепърва ще й се раддва.

е,сега ако не публикувам...

# 107
Честит първи рожден ден наСнежана,Самуела, Ивет и Елица!

Честит имен ден на всички празнуващи!

Елч, жив и здрав да ти е рожденика, много да те глези и хубави подаръци да ти прави  Mr. Green

Бебеш, браво на късметлийката Тея, все така да и върви.

Буби, хихих и на мен ми стана смешно с тези кучета.

Бубе, съчувствам ти. Sad

Честити проходили крачена на Емо на Чопи и Вики на Гали Simple Smile

# 108
Бебеш,това роли ме кефи,и все му се чудя.Колко дълго задържа вниманието на Тея? Лесно ли се търкалят частите? Браво на Тея! Страхотен подарък ви спретна и тя на вас.
Много си играе, гледа ги как се търкалят може и 20мин да се задържи, лесно се търкалят да.

# 109
Честит рожден ден на Самуела, Снежана, Ивет и Елица! Здраве, усмивки, щастливо детство!

На патеричка честит 1ви рожден ден на Адина на мама Alexa_sugar!Щастливо и безгрижно детство!

krissia, страхотна малка бърборанка!

Честит имен ден на Искрен и Огнян! Да ви е здраво името и вие с него!  Heart Eyes

Елч, ЧРД и на ТМ! Много апетитна почерпка! Да ти е здрав и много да го обичате и обгрижвате с Дара!

Пате,кажи рецептата с АМ,че имам отворена кутия,и така стои вече 3 седмици.
Аз правих палачинки с една кутия АМ. Не мога да ти кажа точно рецепта, правих на око, но е същата както с прясно мляко. Разтворих АМ и си го добавих като прясно мляко.Тути ми беше казала за течен шоколад, но забравих как беше точно. Thinking

За книги - откакто Дани започна да спи повечко съм редовна в парка с книжка. В библиотеката се чудят как ги изчитам толкова.  Laughing Докато не паднат големите минуси ще е това. В къщи все намирам да правя нещо друго, т.е. все има какво да се свърши.

Бебеш, честито ! Браво на вас! Hug Hug Hug
А от къде разбра? В магазина ли е изесена информация, защото сега като прочетох се сетих, че и ние пускахме талон, но в сайта няма никаква информация.

С Дани бяхме на коледното тържество в градината, което беше за по-малките. Утре е официалното на Алекс. Дани почти не се впечетли от Дядо Коледа. Повече му хареса да си пълзи с децата и да се закача с тях.

И да ви се похваля, днес официално се дипломирах  Flutter Почерпете се по повода Simple Smile

# 110
Пате, обадиха ми се  Party Иначе ако беше някъде изнесена информацията, никога нямаше да разбера. Даже бях забравила че съм пуснала мейл  Crazy

Забравих да пиша, че пуснах возилото директно до бг от амазон. 130лв ми излезе всичко.

Пате, честито дипломиране.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 23:00 от Бебешондел

# 111
  • ул. "Мечтание"
Пате, честито дипломиране!  baloni

# 112
Пате, честито дипломиране!

Бебеш, браво на Тея за наградата! 
Аз съм напред с френския и съм правила доста преводи, но кофтито на тези е, че има специализирана медицинска терминология, с  която не съм сигурна дали ще се справя. Макар че ми е чудно дали и тези в агенцията ще се справят  newsm78  Мога да пробвам все пак. За кога ти трябва?

# 113
  • В две тъмни очички
Бубе, що така снахичката  Cry. Ха дано скоро мине и това! (а теб ако не те видя скоро на някоя среща, ще ти се изтреса на гости! Crossing Arms)

Е...хубава работа сега....ти покана ли чакаш?!? Адреса го знаеш, идвала си достатъчно пъти, че да не се объркаш!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Налазвай!!!

Тези дни са ми много криви и даже не съм разказвала какво се случва покрай нас (освен вчерашната ужасна нощ)...... Дребното поддържа Т от 37,3-4-5 вече 4ти ден. Ту има, ту няма Т. 2 дни имаше и разтройство. От 1 седмица не е пускала биберона, а знаете, че преди това само да й го покажех и тя почваше да мрънка, че не го иска! В резултат на всичко това бузките й пак пламнаха...Днес бяхме на кожен лекар пак. Връщаме се на старото кремче (лекарството) за няколко дни, после разреждаме 2-3 пъти седмично. Като според доки проблемът е от бибата , но каза да не я пришпорвам да я махам, защото ще изнервя още повече детето, а това води до рев, мокрене на бузите , драскане и прочее! Та общо взето каза да се примиря, че ще са й така бузките на Влади докато не спре да използва биберон (а тя явно заради зъбите си го иска). В банята няма да се къпем в корито а само ще обливаме телцето с вода, за да не мокрим лицето, т.к. дребната като е в корито се гмурка. Спираме банана пак и рибата за около 5-6 месеца.

Я да ви питам, според вас мога ли да прехидратирам детето? Влади пие по близо литър течности на ден! Това е 1/9 от теглото й, което на мен ми се вижда малко много! И ако и давам още и него ще погълне

Има едно хубаво нещо на това да не кърмиш - и то е  и[smilie=smile3546.gif] Drunk (аз съм този отдясно)

# 114
Стига, бе Бубе, как ще са и такива бузките от една биба  Shocked Направо ме срази. Ако вземете 2 и ги преваряваш примерно през деня  newsm78

# 115
  • София
Привет!

Честит рожден ден на Снежи, Самуела, Ивет и Елица!

Честит имен ден на Искрен и Огнян!

Аз и ти, Антоанета, включвайте се по-често!

Бубе, съжалявам за кофти серията, дано Коледа ви донесе само положителни неща!

Бебеш, браво на късметлийката Тея! Колко спешно ти трябва преводът? Защото ако Буби се наеме да го преведе (мога и аз да помагам), но не е сигурна за специализираните термини, мога да се консултирам с бившия ми шеф, който е французин (макар и от бг произход). Въпросът ми е, че е малко труден за откриване покрай празниците.

Пате, честито дипломиране!

Мишел, как ме запали по това лего, обмислям да СИ купя  Embarassed Жалко, че не се видяхме днес, ще те чакаме другата седмица.

Книги, книги...толкова ми се чете, а докато се обърна и то станало време за лягане - тогава чета. От специализирана литература вече ми става лошо (а трябва да попрочитам туй-онуй). Няма да казвам откога съм захванала "Хрониките на Амбър" на Зелазни и съм едва на 5-а част  ooooh!

Хайде, отивам при Коруин  Laughing Лека нощ!

# 116
  • Сандански
Бубе милата душичка Hug Бързо да минава Praynig

Пате честито дипломиране!!!  bouquet Какво завърши?

# 117
Бебеш, ако искаш ми ги пусни, аз не говоря, но братовчедка ми, която в момента е вкъщи го владее тоз език и често пътува по работа във Фр и ще и ги дам. Но все пак това е документ, зависи къде ще го представяш

Не мога да ви изчета, само видях, че коментирате подаръци, играчки, книги, съвременни технологии и прочее
Книги съм изчела около един камион, последните години не ми остава време, художествените ги предпочитам смляни и екранизирани, специализираната я прехвърлям по работно време

За подаръци на дятето не съм мислила, то напоследък предимно е заето да ми виси по крачолите, пък и сега по празниците ще получи доста
На Марти пък вчера целия му гръб беше в ситни пъпчици, днес ги няма. На някой случвало ли му се е  Rolling Eyes Така ми омръзна вече с това ходене по лекари

На мойто му избиват 4 зъба едновременно и не знам кой съм, къде съм  #Crazy реване нон стоп , ред сълзи, ред сополи

# 118
 Честит рожден ден на Снежи, Самуела, Ивет и Елица! Да растат здрави и щастливи, получаващи и даряващи, обичани и обичащи!
 Тути, някакво инфо за фирмата с дървените играчки плс??? (от Пазарджик е нали)

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 00:08 от leprikon

# 119
Благодарим ви за хубавите пожелания и за това, че не сте ни забравили!   bouquet
Аз вече не успявам дори да вляза да ви прочета, за което съжалявам, но явно не съм от най-организираните мами  Laughing

Ето и една виртуална почерпка от нас с Адина

Честит Рожден Ден с малко закъснение на Тервел и мама Ноеми!

Честит Рожден Ден и на Самуела, Снежи, Ивет и Ели!

Честит Имен Ден и на Оги и Искрен!

На всички пожелавам едно прекрасно детскво, изпълнено с много игри, усмивки и мечти!

Ей, Бебеш, поздравления за късметлийчето!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт