!И ние пуснахме,но никоий не е звънял,даже забравих за това.
Нашия още не сме го видяли,но очакването е много приятно!Радвам се,че се включих макар и в последния момент!
. Ха дано скоро мине и това! (а теб ако не те видя скоро на някоя среща, ще ти се изтреса на гости!
)
. Харесах 2 апартамента, единия го и гледах... и в ранния следобед и двата са ги капарирали. Егати каръка! Верно, че изгодните сделки бързо се сключват, но чак толкова
, да ме откахърят малко!
Жужи не пропусна да ми напомни моите именно думи 

В нашата ситуация си я представям обратно, Рая влачи, а котака се излежава в каручката. Спасява го единствено, че все още е по-тежък от Рая и не може да го метне в количката при куклите.
- те нашите нощи в същия дух минават. От мятане и тръшкане Рая такава глава ми заби, че и аз съм почти с цепната вежда 

Ето го тюленчето и още една дрънкалка

Дано започне Влади да спинка спокойно и ти да можеш да отдъхнеш малко
Зорница става разногледа, пищи от кеф и се чуди как да докопа някой.Онзи ден беше гепила нещастната котка и я гледах после как се разхожда с една шепа косми в ръчичката, а мацата беше се покатерила на шкафа, явно я е ощавила здраво... Ще трябва да пазим добитъка, че ще ги унищожат!

"Престъпление и наказание" е една от най-яките книги, които съм чела, много силна! Харесвам Достоевски, макар и не всичко от него, но моят фаворит е Лермонтов.
Препоръчани теми