Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 369
  • 697
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честито на порасналите ни януарчета, да са здрави и усмихнати!
Боян е в ужасно настроение тези дни, явно го мъчат зъби и нали не желае залъгалка ме ползва със страшна сила. Щом ме види започва хленч... Много е дразнещо - ако искам да е усмихнат трябва да се крия в другите стаи. Опитвам се най-накрая да го науча за какво служи бибата, но не става. Ама поредна нощ спи само с цица в уста и просто откачам вече. Вода не пие.
Пак пристига с мрънкане.

# 136
Добро утро момичета Simple Smile
 bdbaloni
ЧЕСТИТ 1ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСЕЛИН, ВЕРОНИКА, САМУИЛ И МОНА!
Ноеми, щом са ви изпреварили, значи тези жилища не са били вашите Wink гледай позитивно, ще намерите вашето жилище Wink
Тути, много са хубави играчките, аз съм гледала подобно, ама патенце, по натам и Анджело ще го оборудвам с такова, че сега още не може да ходи, за да го търкаля Simple Smile
Буби-барабата, дай някое фото да видим кучешката дружина и Зори Simple Smile когато пуснеш и колажа за свекърите Wink
Честито дипломиране Пате!
Ох Бубе, милото дете. Тея зъбки и Анджело много го мъчиха, особено 1вите горни резци. Не знам дали може да се прехидратира?! Аз също пия по много вода... пък не съм имала проблеми, а от малка "льокам" много вода...
Луук дано избиват бързо зъбките на Марти.  И според мен може да са от топлото пъпчиците?

Та кратката ми мисла е, че ще отсъствам известно време  Confused

Пожелайте ми здрави нерви и биволско търпение  Mr. Green

Много ще м и липсвате  Hug

Wink Пожелавам ти го!  Hug И аз ще отсъствам по празниците, ще сме на селото на мъжо, аз си нямам... в неговия край на Нова Година празнуват СУРВА, има кукери, които сутринта на 1ви януари ходят по домовете, танцуват кукерски танц в двора на къщата, бори те мечка за здраве и не много интересно. Ще заведем децата да видят какво е.  Party
Мама Зайка  Joy що така? Да се оправяш бързо, явно имаш нужда от почивка... Анджело също е кърмен до малко след 6тия месец, но продължава да не приема течности. От скоро пие вода и сок от водна чаша, като нас и то по една, две глътки, така че мисля, че не е от отбиването причината за многото течности..?
Еления, на моя син му биха повторно ваксина, щото нямаше никакви индикации за положителен резултат, до колкото имам информация мястото трябва да се зачерви/подуе, нещо такова...
Относно бибероните, моя син предпочита палец  Tired
Мрм, дано и на Боянчо му избият бързо зъбите...

# 137
Ето го куба!ЦЪК
Ето и САЙТА
Честити да са рождениците!
Тути,добре,че нямам сухо мляко у нас!!!(освен АМ де)Обожавам домашен течен шоколад!
Сега като се загледах в Ю-туб ми наизлизаха по-стари клипчета,които съм качвала.
И не мога да не поздравя рождениците с любимо клипче на кака на 2год. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 10:39 от elenia

# 138
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Веселин на мама shikozna, Вероника на мама Rage, Самуил на мама mariiche, Мона на мама wondergirl

Еления, трябва да се получи реакция на мястото на мантуто. Но не ти ли казаха, че не трябва да се мокри. Когато отидеш в петък непременно кажи че си го мокрила. Всичко ще е наред.
В Ю-туб не ми отваря.

Пате, честито дипломиране   bouquet

Джанче, стискам палци за здрави нерви.

Все забравям да се похваля, че вече сме с 8 зъба, покрай хремата излезнаха 2 зъба.

# 139
Честито на днешните рожденници   cook!

Честито дипломиране, Пате!

# 140
Здравейте,да се разпиша и аз на 10-та страница.
Честито на всички празнували и празнуващи, много усмивки и слънчево настроение.
По темите, които ми останаха от бързото четене. Книгииии....  обичам ги, хартиени и толкова искам да имам време да си чета, но... Ако не е хартия не ми е същото.
За триколките, имаме тази
и съм много доволна. Ползвам я откакто Ники беше на 6 месеца. Седи си в нея или се возим даже и из къщи. Предимството на подобен род триколки е, че става за по-малки деца. Повечето са направени така, че по-малките се свличат и не им е много удобно.
Хайде след малко ще пиша пак Simple Smile

# 141
  • София
Ноеми,да оздравява Пресиян бързичко,а ти и Тервел да не се разболявате Praynig
Аз бибата я прибрах още на 6месеца след като дотогава Мони не я искаше,после майка ми все ми викаше-Дай я на детето то ще се научи вече,ама аз не я дадох и не съжалявам де,макар че с баткото ползвах и си беше голямо облекчение,ама той от новороден я смучеше.

# 142
  • Пазарджик
Бубе и ние минах ме по този път с лигите и пъпките,беше страшно.Това което правия(след лечението което беше изписал дерматолога) е да мажа лицето с крем-Нахткерцен,за да може лицето да е защитено от лигите и от време на време слагах пудра на Бюпхен на тампонче за грим и минавах по лицето и шийката(ние имах ме и там)Надявам се бързо да ги преборите.
Еления много мами го правят с АМ,като им остане някоя кутия,аз лично не съм го пробвала.Чакам пак промоция в Кауфланд на сухо мляко и почвам(500гр.за4.50лв.)
Забравих да дам отчет от тази нощ,след като Нели заспа в 19ч. се събуди в 20.30ч. вдишна си млякото и пак заспа,но се събуди в 23ч. Mr. GreenПоиграх ме и в 1.30ч.поиска да яде и пак заспа.И 6.30ч. беше на линия.Аз обаче съм пушка,щото имам да харча пари-за подаръци Embarassed Grinning
Така заспа в 9,30ч.

# 143
Тути, Нелката ми обра точките  hahaha

Гери, да ти е живо и здраво детенцето много късмет и попътен вятър в живота  newsm51

Елисавета не е качила нито грам, 9300гр. но пък е пораснала с 2 см. вече е 74см.

# 144
Привет!
Пак ви поизпуснах края Whistling
Честити годинки на всички малки съкровища!
Вчера бяхме на ДК-8500 гр(-100 гр) и 72 см(+2 см).
Аз да си призная без бой-сигурно съм най-ужасната майка-още не съм й купила подарък  Embarassed Embarassed Embarassed
Иначе май се разболява-едни сополи я мъчат от снощи,но така е като имаше болни деца на консултацията.
изплясках и засега спирам,после пак.
П.С.знам че се е коментирало,но как давате осцилококцинум-а?а вит.Ц по колко на ден?

# 145
  • София
Осцилококцинум-по едно на ден в малко водичка,вит.Ц-по едно на ден пак в малко водичка,защото е кисело и може да раздразни гърлото-така правя аз.

# 146
Аз витамин С давам директно, осцилококцинум не съм давала.
Да вметна, че някои педиатри свързват пиенето на повече вода с никненето на зъби, така се успокоявали.
Бебеш, честито на малката късметлийка, все късмет да има и занапред в живота.
Ноеми, дано малкия се оправи бързо, а ти не се  давай. Я пак пак направи един предколеден маратон по партита, че да няма време за болести  Wink

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 12:50 от kamelia_petkova

# 147
Бонболина, аз не само, че не съм купувала подарък, но и не мисля да купувам. Ще оставя това на бабите
Елчи, и сега Дара по колко часа на ден спи с тия 6 зъба наведнъж, въобще буди ли се това дете Mr. Green

Мойто също от няколко дни изпива по 250 мл сок/ чай на едно пиене и близо литър на ден, докато не свърши бутилката не спира. В резултат на което е вечно опикан и мокър

Честит рожден ден на всички мъници: ВЕСЕЛИН, ВЕРОНИКА, САМУИЛ И МОНА!

Да са живи и здрави, много палави и усмихнати деца! Айде днес да не е торта:

# 148
Момичета, благодаря от името на Огнян за поздравленията ви по случай именния му ден! Огромно благодаря и от мен, разбира се!  bouquet

Честита първа годинка на ВЕСЕЛИН, ВЕРОНИКА, САМУИЛ И МОНА! Да са щури и щастливи!

# 149
  • Велико Търново
Добър ви ден!

Честит рожден ден на всички мъници, които днес стават на годинка!   bouquet

Днес имен ден имали били Юлиите, знаете ли го това? Свекито ме информира (и тя така се казва).

А, има и други лоши майки. Аз подарък за дребната няма да купувам, а на бабите съм казала по един пакет памперси и по една кутия мляко за нея да й опаковат. Какво да правя, като от друго си няма нужда детето.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт