Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 366
  • 697
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
_kamelia_ Триколката е невероятна Simple Smile От къде я купихте??И горе долу каква и е цената

# 151
Хихихи Еления, ама много е сладка каката. Бонбон! И как тактично ти отказа за другите песнички  Party голяма сладуранка!
Пепита1973, честити ви 8 зъбчета, да са белички и здравички .
Камелия, много е хубава триколката Wink
Тути и Анджело ми е заспивал така на столчето, но той си ляга върху ръчичката или пък се обляга назад и лапа палеца...  Laughing Ама много коса имате, браво.
Осцилококцинум-по едно на ден в малко водичка,вит.Ц-по едно на ден пак в малко водичка,защото е кисело и може да раздразни гърлото-така правя аз.
И аз така.
Тонита, правилно си направила, щом всичко друго си има...

# 152
  • София
Честит Рожден ден  минал и настоящ на всички бебчета!Да са живи и здрави и много палави и само усмивки да греят на малките им личица:) newsm38 nbirthday newsm59  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 153
Ninchencetoo0
http://gokids.bg/bg/Go-Kids---%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0% … -1-Baby-Kangaroo/
Може и по-евнито да  я има някъде, но аз я намирам все за по 240 че и отгоре. Спрямо това, тук си е промоция.

При нас " баба Коледа" / майка ми/  и донесе шейна.  Другите подаръци ще са финансови и съответно за мама и тати, ми то детето още не ходи да пазарува  Mr. Green

# 154
  • София

Kalifornia
Не ми се е случвало да са мръсни опаковките на Ян Бибиян. Моите ги носят в торбичка,която е завързана в горния край и досега са били чисти Peace Какъв е отговора на куриера ви по този въпрос Rolling Eyes
[/quote]

и при нас е така никога не сме имали мръсни кутии много странно, а пък като почнах да взимам и една приятелка ми каза че нейна съседка е намирала фасове в яденето, аз не вярвам newsm78

# 155
 Честит Роджден Ден на Мона на  wondergirl .   Много здравешщастие и успех. Честит празник   bouquet.

Честити на Пате за дипломирането, успешна резлизация желая.

При нас нищо ново, все още нямаме зъби, по цял ден лази и пипиа всичко и той мринка нон стоп като ме види и постоянно иска да играем и да го забавлявам, а види ли ме на пс, изпада в ужас, и почва да ме дърпа, същото прави и като говоря по телефона.

Айде лек ден.

# 156
 Честит Рожден Ден на Мона, Вероника, Самуил и Веселин! Да са живи и здрави и да имат много щастливо детство!    bouquet   bouquet   bouquet

Тути, Нелката е страшна  Simple Smile

Какарала, много готин сандвич  Simple Smile

Бебеш, браво на малката късметлийка!  

Бубе, а дано всички проблеми останат в старата година  Hug

Бонболина, аз давам по една ампула вит. С на ден и по един осцилококцинум, като може първите два дни да даваш и по два, в зависимост от това как протича инфекцията. Бързо оздравяване!

Ноеми, бързо да оздравявате и вие и късмет в търсенето на жилище!

Гъбче, тази количка на ФП я гледах в Джъмбо за 60лв.

Ети, много свежо чуство за хумор имаш, постовете ти винаги ме развеселяват!

Хубав ден, момичета  Hug

# 157
  • София
Адис,благодаря ти Hugнепременно ще проверя в Джъмбо първо Simple Smile

# 158
  • София
Пате, честито дипломиране!

Мила и аз се точех за подобна "маса". Сподели от къде се сдобихте с нея?

Честит празник на всички рожденици newsm38

Тутс много е сладка Нели  Hug

Днес пуснах първата официална метла и парцал в новата къща  Mr. Green Още малко и му се вижда края  newsm44

# 159
Привет-мривет!!!!

Честит рожден ден на всички малки бебковци nbirthday

Емата днес спа до 10 часа  Rolling Eyes и сега ни е объркан толкова режима и се чудя довечера кво ще правим newsm78

Момичета, заговорихте се за пиенето на вода и се сетих, че исках да питам, в какви шишета пият вашите бебоци вода? Ема приема течности само с лъжица, но навън ми е трудничко... та я покажете какъв накрайник имат вече шишетата или още се пие от меките биберони? чудя се какво точно да купя?

# 160
  • sofia
Гериии, весел празник и много здраво детенце.

Тути, много сладко бебче. Лия също заспа веднъж на стола, много и се смях.

Инка, Лия все още пие от биберон, следващия накрайник не се сеща какво да го прави. Иначе и от чаша може.

Клече, разказвай!

# 161
Честита първа годинка на всички! Да са живи и здрави!

Пате,честито!

Инке,аз от почти месец вече,смених шишето на Емил,което беше такова с биберон с не помня колко дупки, с шише,с мек накрайник,с 2 дръжки отстрани. на чико е. мекия накрайник не е толкова мек,но не е силиконов. Имам чувството,че пропи вода с това шише.Преди едвам изпиваше по 20-30мл,сега да кажем 100,а някой път и повече. е,отвреме на време се олива малко,но определено пие повече.

# 162

Честит рожден ден на :
Веселин на мама shikozna
Вероника на мама Rage
Самуил на мама mariiche
Мона на мама wondergirl

Чета,че има болнички SadБързо оздравяване Hug
Бебеш, браво на малката късметлийка  Peace
Бубе, а дано повече да нямате проблеми Hug
Тонита Тикарам Ха тогава,Честита ти именника  bouquet
Много пишете момичета CrazyПак ще се връщам на зад да чета

# 163
  • Стара Загора
Мерси Simple Smile а скъпи мами да ви питам за прощъпулките повече информация да ми дадете  Hug

# 164
  • Сандански
Здравейте!!!

Минавам набързо да поздравя рожденниците - Веселин,Вероника,Самуил и Мона!!!!Да имат най-прекрасното и безгрижно детство!

Общи условия

Активация на акаунт