Отговори
# 330
Честито на всички майчета и техните бебоци  Hug
Честита месечинка на Лилия, да е здрава и много щастлива малката принцеса  Hug
self control стискам силно палци и следващите новини за теб да са от щъркелова вест  Praynig.
А аз съм на преглед чааааак утре  ooooh!

# 331
  • Beyond the Frontiers
Приемам предложения за следващи заглавия на темата. Peace

# 332
Да попитам мамите , които са изцяло на кърмене - моят бебок един ден ака по 2-3 пъти, а друг ден ака почти на всяко хранене. И при вас ли е така или всеки ден си е еднакво на често?

Очичките на бебеетата ви още ли сълзят? До кога ли продължава това?

Червени кончета мислите ли да слагате и кога?

# 333
Гала, да не би да имате конюктивит. Нас така ни изписаха от родилното и слагах капки за очи. Вече не виждам проблеми, но и днес ще слагам за всеки случай...
 Честито на новите попълнения в декемврийските редици  Hug

# 334
  • София
Сега се прибирам. Разкритието ми е малко повече от 1 пръст (каквото и да означава това). Утре пак ще ходя на преглед. Доки е на работа до 30 и се моля до тогава да тръгнат нещата, че не си представям да отида при друг. Поне здравословно днес вече съм по-добре, явно лекарствата вече действат, и настроението ми е къде къде по-добро. Много ви благодаря, момичета, за положителната енергия   bouquet  bouquet  bouquet

# 335
Здравейте момичета . Hug
Не съм писала много отдавна,но вече съм с моя комп. и ще съм по често тук.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВОПОЯВИЛИ СЕ БЕБЕНЦА И НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ

Искам да споделя за моето кърмене / изцяло на кърма сме ,но малката хапва по много малко.Най-много 5-6 мин . и вече е заспала.Дори и да я събудя не иска вече,но с това ядене се буди на час и половина -два.Вече нямаме   никакъв  режим,когато се събуди и давам да яде.През ноща яде по два пъти,незнам дали е добре.

Искам да ви питам какво мислите за козметика на HIPP ?
ХУБАВ ДЕН  благодаря  bouquet

# 336

silviya-sh , аз за сега съм доволна от Хип. Ползваме и млякото и козметиката.

И аз се замислям за тези червени кончета!?! Crossing Arms

# 337
  • София
Червено конче мисля да сложа още в родилното или като се приберем. Да ви кажа, аз много вярвам в енергията на хората, както положителната, така и отрицателната. Едва ли го правят хората с лошо, ама все пак. Не знам дали кончето действа, аз лично нося един камък - черен турмалин, но мисля за успокоение да сложа.

# 338
  • София
Аз този път съм доста добре с шевовете-все едно нищо не е било.Миналия път с епизотомията си ги усещах доста дълго време.Поне 2 месеца/май и повече/си ги усещах.Но сега все пак е само 1-2 външни.
Червено конче този път не съм слагала,нито на мен,нито на бебето.

# 339
Gala,
и ние сме изцяло на кърма, или ака преди всяко хранене, започва с напъване и свиване и ръмжене, или по 2 до 3 пъти на ден, но много обилно. А за очичките и нашите сълзят, ако секрета е бистър, няма проблем, и трябва да се прави само масажче на окото, за да се отпушат слъзните канали, но ако е гъст, жълт или зелен трябва да го види лекар, нашия променя вече на 2пъти цвета си, но имам изписани капки Офтакуикс от Токуда, антибиотични са, и ако реша да ги слагам трябва да продължа 10 дни, засега изчаквам да видя дали няма да изчезне както първия път

# 340
Aumi как си? Как са нещата при теб?

# 341
Включвам се малко изневиделица, но няма как да се сдържа.  Heart Eyes Днес, с 5 дни закъснение се появи бебето на сестрата на мъжа ми - Мони Найденова в 08:15 сутринта. 3 400кг., 49 см., нормално раждане.  Да са живи и здрави и двамата и нека се приберат скоро у дома, за да посрещнат новата година в пълен състав!

# 342
Честито на Мони newsm51  Да е живо и здраво бебчето.
Self и ние ако се забавим с 5 дни, на 01.01. ще сме родили  Laughing

# 343
  • София
donik83, PIPI_M, deepocean, Мони Найденова, честита радост   bouquet

# 344
  • София
Честито на Мони, да са живи и здрави.

Дам, val, като нищо може да се борим за първо бебе на 2012  Laughing (пепел ми на езика)

Общи условия

Активация на акаунт