Коледата на вратата чука,октомврийче сладко вкъщи гука!

• 25 401
  • 707
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Честито на всички , празнуващи днес!!!

Смуси, честит рожден ден!!!

Днес почти цял ден изкарахме на разходка в мола, че в това лошо време не може да се разхождаме навън. Купихме на малкия активна гимнастика и веднага я пробвахме, сега спинкаме Grinning поизморих го май Mr. Green
 И Борислав си лапа не само палеца ами и юмрука гледа да налапа, но най-често заспива с палец в уста Joy а като му го дърпам ми се сърди. Сега чакам да се събуди и да ходим да се къпем. Лека вечер  Hug

# 541
Kaliopa02э и Яна все повече се заиграва с активната гимнастика и често заспива в нея, после се събужда и продължава да си играе, голям кеф за нас  Mr. Green
~MoDe~ не е ибей, това е амазон, аз редовно поръчвам от там, ползвам фирма превозвач, тарифите са по 2,2 лв на кг., отделно плащаш и куриер до вкъщи да ти докарат нещата, така че някои неща ако са по-тежки се оскъпяват, а за пазаруването ти трябва дебитна или кредитна карта и поне малко да разбираш английски
ето тук има две темички, които може да са полезни, за тези които се чудят дали да не почнат да пазаруват от чужбина
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620327.0 - как да пазаруваш от УК
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=628734.0 - за пазаруването от Амазон
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=626330.0 - за превоза до БГ  Peace

# 542
Анбибиан,така де амазон.Изложих се... Embarassed. Благодаря за темичките,ще ги разгледам. Hug

Светльо също се кефи на активната гимнастика.Такъв бой ядат животните и такова ритане и ръкомахане пада  Joy Така се изморява,че даже на нея си и заспива.

Аз искам да ви питам дали някой има впечатления от сребърната вода и дали може да се дава на толкова малко бебе?? newsm78Четох доста добри отзиви за нея,но ми се ще да посъбера още мнения за нея,а педито не мога да питам,че кой знае каква простотия ще ми изръси....тая жена така да ме дразни,ама друг път за нея.... #2gunfire

# 543
Честит имен ден на всички празнуващи.Малко късно се включвам с почерпка,но едва сега се докопах до компютъра
Смуси,честит рожден ден .Бъди най-любящата майка и съпруга.

Еййй,тази жаба много с къпа бе...преди имаше един жираф,бая народ беше луднал да го купува.А между другото розовата активна гимнастика ,която Анбибиан беше показала ее 13 лири в момента.

И да си похваля дъщеричката-днес се обърна 2 пъти .
Лека и спокойна вечер,отивам да си допивам винцето

# 544
  • Нейде из лудите гори...
Добро утро ,момичета Simple Smile Преди малко си мислих, как преди да се роди беба, неделите ми бяха заети до обед с излежаване в леглото , беше си традиция ... а сега Simple Smile Гледам да стана по-рано, че да свърша повечко неща  Crazy Те се забавляват с таткой в другата стая, а мама шета  Crazy Вчера си направихме една разходка из градината.. бях опаковала добре детето и беше доста приятно Simple Smile После минах през Карфур и купих поредните бодита на Ая - 4бр - 9лева  Peace Дрешките са на 50% намаление и излизат доооста изгодно Simple Smile Та ще се размина с Пени маркет  Whistling Купих си и тава за мъфини и зарибявката започна с пълна сила Simple Smile Снощи правих сладки, сега мисля да забъркам соленки за закуска  Party

Благодаря ви за споделените мнения за конското. В крайна сметка реших ММ да се занимава с него .. да го прави както иска , дано се получи  Crazy

Ахилеа , за съжаление повечето работодатели в БГ са такива  ooooh! Късметлия е този попаднал на добри шефчета ... Аз започнах работа месец преди да видя 2те чертички и като разбрах, че съм бременна напуснах доброволно, защото пробния ми договор беше до септември, когато трябваше да изляза в първи болничен, а работодателя ми е абсолютен скъперник и като нищо щеше направо да си ме изрита  Stop Та ММ ме назначи в неговата фирма и така си карам и до днес.. после ще му мисля с работата.

Ая су лапа ръцете до лактите  Laughing Така де.. опитва се да лапне целия юмрук.. и после си осмуква ръцете до където може.. след като се е наяла доволно  Crazy Хваща си и залагалката и я вади от устата и после пак я вкарва, но на една страна (между венеца и бузата) и е много смешна  Laughing
Ох, семейството се излюпи и тотално изключих какво щях да пиша.. ще се включа по-късно. Прекрасна неделя  Hug

# 545
Здравейте, момичета!
Вчера почти цял ден проспах, Ники беше поверен на татко си и аз си починах, после чистих и накрая на имен ден. Днес май ме чака същото само че вечерта сме на рожден ден.  Laughing
Сега и аз да се включа по темите:

Nuriii- Така е! В понеделник отивам на преговори

Zvezdichkova= за нищо на света не бих поставила работата пред дететго си! Знам че това са най- ценните моменти, знам че никога няма да ги върна. но правя сметката и за това колко добре би било да имаме възможност събота и неделя да го водим насам натам и да не съобразяваме с парите. 4 часа са и много и малко в понеделник като отида да говорим ще реша на място. Благодаря!
Направо ми се просълзиха очите като четох през какво сте минали със Зори. Пожелавам ти никога повече да не го преживееш и Калоян да те изненада като е напълно здрав Praynig Hug

Vikinci- Свекървата ми е същата, аз и викам че е съдист защото неможе нормален човек като гледа как сладко спи едно бебе нарочно да го събуди и тормози. Писнало ми е от нея прадставяш ли си моляте най- любимо и е като Ники плаче защото така общувал. Пълна откачалка

Ахилея- наистина незнам как може да има такива хора, защото би трябвало преди работодатели да са ХОРА. Ама не в днешно време е много трудно и всичко е пари за съжаление. Какво да се прави живот. Дано след майчинството да си намериш мечтаната работа. А идеята за нещо надомно хич не е лоша

elve_jounie- Добре дошла! Ама че голямо бебе Laughing Браво на Калоян и на майка му

marsssika- аз също ходи до Карфур, но бяха останали само дрешки за момиченца, много ме хвана яд защото се бях нахъсала.

# 546
Добро утро от нас с Кали, момичета!

Снощи добре си изкарахме на Ивановден, хапнахме, поприказвахме, братовчед и на Кали много и се радва.
Днес се каним да ходим на кафе с приятели и ще вземем Кали с нас. После ще чистим в нас с ММ, абе направо пълна програма.
Това е за сега от нас, после пак ще се включим. Hug Hug Hug
Хубава неделя на всички!!!

# 547
  • София
 Добър ден и от мен!
В това лошо време се крием вкъщи и скучаем, детето киселее и така...
Ако знаете вчера каква беля направих- вечерта пускам пералня с дрехите на малката. Както обикновено грабвам целия куп и го наблъсквам вътре. След като изпра отивам вадя си дрешките и изненада по тях полепнало нещо бяло и слузесто Sick Разрових се и хоп един памперс, нямам представа как се е озовал там, но пералнята пълна с гела който е изтекъл от него #Cussing out
малеее нямате напредстава как трудно се събира ooooh!
Elve-jounie,добре дошла!
Радостина_87, твоята свекърва е за бой! Как може да буди детенцето?

# 548
Здравейте,
Днес се опитахме да се възползваме от слънцето, но малкият беше много крив и бързо се прибрахме.
Zvezdichkova
, с какво мажеш обривите/екземите на бебо? Водили ли сте го на дерматолог, може ли да ми препоръчаш такъв за София? А също така как установяваш коя храна не понася на малкия, кога ти дава реакция? Аз съм вече 2 седмици на диета, но нито слузта, нито обривите са затихнали? Ако искаш пиши ми на ЛС.

~MoDe~
, коя е книгата, която си купила? Моля за заглавие, автор.

Момичета, да ви питам още нещо - ние вчера станахме на 3 месеца. От 3 дни започна да огладнява супер често, имаме едни серии, в които се храним на всеки час. Суче 10-ина минути, малко игра, "обира дрямката" след това и отново рев и глад. Дали е скок в растежа? Минавал ли е някой през това? Колко дни продължава? Защото вече не издържам. Четох, че най-често майките отбиват децата си именно в такива периоди.

# 549
  • Sofia
Момичета, да ви питам още нещо - ние вчера станахме на 3 месеца. От 3 дни започна да огладнява супер често, имаме едни серии, в които се храним на всеки час. Суче 10-ина минути, малко игра, "обира дрямката" след това и отново рев и глад. Дали е скок в растежа? Минавал ли е някой през това? Колко дни продължава? Защото вече не издържам. Четох, че най-често майките отбиват децата си именно в такива периоди.

Да, на мен ми се случи това миналата седмица. Дори веднъж за съжаление се изкуших и дохраних с АМ, а не трябвало... Ако се разровиш назад в темата ще видиш какво ме посъветваха от ЛЛЛ.

Иначе аз преди това още се разрових из нета и видях за лактационната криза и скок в разтежа и твърдо реших никакви добавки. За 3-4 дни се нормализираха нещата без да давам добавка. Иначе знам, че е голям зор, но ако устискаш си заслужава. Дръж се и кърми на поискване, ако ще през 20 минути. Бебето си набавя необходимото количество с по-често сукане. През ноща не ми се е будила по-често от обикновено. Не знам при вас как ще е.

Стискам пaлци!  Praynig

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 18:24 от Smehoranka

# 550
  • Нейде из лудите гори...
Хоп ... щях да пиша за активната гимнастика... Ая на 10тата минута й се изнервя и започва да хленчи.. а когато е по гръб рита и мята крака... (извън гимнастиката) и така й слагам играчки около й и мисля, че е по-активна без гимнастиката Peace Не знам що не й харесва тая нейна "джунгла" ама не я иска  Thinking

Иначе дори днес направихме една двучасова разходка ... мен дъжд не ме плаши - даже го обичам , когато е слаб, като днешния Simple Smile А малката продължава да спи в количката... аз ръгнах една тава мъфини (вманиачих се) и сега ги чакам да се опекат Simple Smile
Фифи, може би е скок в растежа... на 3 месеца е нормално май  Thinking  Не се изкушавай от АМ.. изкачай и давай на бебчето когато поиска ... (лично и неангажиращо мнение)

# 551
  • Куциндрел
Вашите бебета започнаха ли да гледат телевизия? Йоан от една седмица се заглежда по телевизора, даже сега гледа Кеворк Кеворкян и пълни памперса hahaha С една дума, г-н Кеворкян му действа деуретично.
Тъкмо коликите му бяха намалели и се поуспокоих, ама от снощи пак се върнаха.... Тюх, а уж трябва да минават....

# 552
Момичета, много ви благодаря за подкрепата относно работата ми. За това, че ме успокоявате и вдъхвате увереност. Hug
Ивета, честит имен ден на патерици!   bouquet
elve_jounie, добре дошла.   bouquet

Крисанка, много е неприятна тая случка с памперса - дано не е прецакал дрехите.

Mode, идеята за посказката на gsm-а е добра, мислила съм си за тоя вариант и май така ще направя.  Laughing

За захранването и режима какво да ти кажа и моя няма никакъв режим. Понякога яде към 7, понякога към 9, понякога яде по-рано и после се буди чак в 11. Затова и му давам пюрето всеки ден по различно време. Примерно лекарката ми беше казала като въведа дадано пюре, да му давам половин бурканче преди обяд и половин след обяд.   Shocked Това не знам дали ще стане скоро. Моят не иска повече от 3-4 лъжички. Та не смогвам да му давам пюре 2 пъти на ден, обикновено само след обяд смогвам, много рядко сутрин.  Laughing Така ако си пада поспалан като мен, ще закусва в 11 и ще обядва в 15.  Laughing
Иначе при нас захранването не върви добре, не знам дали защото е още малък или просто не обича тези вкусове.  newsm78 Доколкото имам информация, повечето бебета обожават плодовите пюрета. Моят все им се мръщи. До сега едно пюре няма дето да му е харесало. Другата седмица ще му въведа и последните плодове, които могат да се въвеждат до 6-ти месец и ако няма нито един, който да му хареса, направо ще почна  да му давам каши да видя дали ще му хареса някоя. Или няколко дена ще го оставя само на мляко да видя дали случайно е започнал повече да се засища и да не огладнява през 2 часа, знам ли и аз.  newsm78

Звездичкова, наистина голям кошмар са тези алергии, но дано бебето ти да не е толкова чувствително и алергично.  Hug
Така като ми пишеш се сещам за сестра ми и племенника. Тя е захранвала с няколко зеленчука наведнъж. Добре че племенника не е имал алергия към нещо, че докато се открие - трудна работа. Това във връзка със захранването на моя бебок - тя казва да не съм следяла толкова стриктно въвеждането да е само на 1 нещо, че тя не е гледала толкова подробно на тия неща. Ама ако нещо стане пък, докато се открие причинителя...  ooooh! Иначе нашето семейство всички излизаме много здрави.  Laughing Всичките сме захранени рано-рано, почти не сме кърмени и всичко си ни е наред. Е, освен че сме малко чалнати.  Laughing Да дава Господ здраве.

Фифи, моя като взе много да огладнява аз го захраних.  Laughing Ама той толкова и яде де.  Laughing
Също така гледа телевизия и изобщо всичко, което  шарено и мърда.  Laughing Днес сестра ми му донесе една много хубава и шарена активна гимнастика и като е на нея лежи без да мрънка и да иска да става.  Grinning

# 553
Честита Ножа Година на bсички мами и бебета.

Моq Тео не гледа телеbизиа, но от както стана на 2 месеца гледа Youtube.
Любимо му е :

http://www.youtube.com/watch?v=qC_hF31z130

(The Gummy Bear Song With Lyrics)

Гледа bидеота от преди да почне да се заглезда по играчките си.

Мога ли да помолq да ми пуснете един линк кам тази актижна гимнастика от УК дето сега била намалена на £13. Bарнах се назад b темата но не намерих...

# 554
  • София
Здравейте момичета
Честит имен ден на всички малко със закъснение  Embarassed   bouquet
Честити месечинки на родените на тази дата   bouquet
Имам чувството, че като съм сама с Нели се справям много по-добре през седмицата, а дойде ли събота и неделя и ММ си е в къщи все не ми достига времето.
elve_jounie, добре дошла
Вашите бебета започнаха ли да гледат телевизия?
Нели се заглежда по светлината не конкретно по телевизията
Днес сутринта и аз и Нели се събудихме със запушени носове  Cry Дано да не се развие повече

Лека и приятна нощ

Общи условия

Активация на акаунт