Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 498
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
На мен сааамо да ми се случи казаното, не бих гледала под лупа периодите...

А и за какво си говорим! Е гати разглезените мъже! Какво трябва да правим! Да се влачим и да ревем- липсваш ми, върни се за да ни Съжалят и да се върнат при нас???

Ако един мъж съм си го върнала заради съжалението му- мерси съм, не го ща. Рано или късно ще спре да ме съжалява и драмата ще се повтори! Naughty

Peace Peace Peace  да! Напълно съм съгласна с теб! Peace
Нали?! Един мъж стъпи ли ти на главата веднъж, почва направо да скача отгоре без да те жали! Веднъж съм правила таз грешка, съвсем съзнателно,реших да видя до какво ще доведе самоотвержеността ми- нищо не спечелих! Това да показваш на един мъж, че го обичаш, не трябва да е в противоречие с човешкото ти достойнство. Покажи му, че ти пука, един- два пъти, на третия път той ако е решил да си троши главата- прав му път

Peace Peace да и аз допуснах подобна грешка  за това  съм на същото мнение!Допуснеш ли да ти се качи на главата......  #Crazy #Crazy

# 106
Честита Коледа момичета!  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525  Бъдете живи и здрави всички!

# 107
Светло Рождество Христово !
           и от мен.
Прекрасна, искрена  и споделена ЛЮБОВ
   желая на всички !!![ newsm51/

# 108
  • Sofia
Светло Рождество Христово !
           и от мен.
Прекрасна, искрена  и споделена ЛЮБОВ
   желая на всички !!![ newsm51/

Praynig Честито Рождество Христово!
Любов, хармония и светлина за всички Нас!
Обичайте се!

# 109
Весела Коледа!

# 110
Здравейте и Честита Коледа  bouquet
За начало - може ли и на мен да пратите на лични координатите на Ани от Пловдив? Честно казано не ми се рови в старите теми Blush
Аз също съм звъняла на леля Искра. С миналото добре се справя, за бъдещето не ми каза много неща, още незнам дали са верни.
От мен - ето един сайт, където са дадени координати на гадателки:

http://www.gadatelki.dir.bg/_wm/basic/?df=12&dflid=3

Звъняла съм на някои от сайта.  Оставам с впечатлението, че една и съща жена има по няколко номера и различни имена. Засега май съм най-доволна от Рада. Но не защото ми говори каквото на мен ми харесва, а защото съм правила хороскоп /доколкото мога/ на мъжа, за когото питам и нейните приказки най се припокриват с това, което и астрологията показва.
Ако някой звъни на телефоните от сайта, да сподели впечатления. Имайте предвид, че разговорите към тези номера се плащат по-скъпо Peace

# 111
Момичета Весела Коледа и от мен, весело посрещане на новогодишните празници  Hug на всички пожелавам най-съкровенната ви мечта да се сбъдне, повече усмивки, повече хубави емоции, топлота и любов. И помнете, че колкото и да страдате сега или да се чувствате зле за нещо да си задавате куп въпроси Защо всяко зло е за добро и когато дойде момента ще разберете че така е трябвало да бъде, защото след време ще бъдете истински щастливи. Имам една любима поговорка "Понякога да не получиш това което искаш, е голям късмет". Пожелавам на всички нас да бъдем достатъчно силни да преминем през всички трудни периоди и да се радваме на щастието, което ще дойде след тях.  Simple Smile

# 112
Момичета Весела Коледа и от мен, весело посрещане на новогодишните празници  Hug на всички пожелавам най-съкровенната ви мечта да се сбъдне, повече усмивки, повече хубави емоции, топлота и любов. И помнете, че колкото и да страдате сега или да се чувствате зле за нещо да си задавате куп въпроси Защо всяко зло е за добро и когато дойде момента ще разберете че така е трябвало да бъде, защото след време ще бъдете истински щастливи. Имам една любима поговорка "Понякога да не получиш това което искаш, е голям късмет". Пожелавам на всички нас да бъдем достатъчно силни да преминем през всички трудни периоди и да се радваме на щастието, което ще дойде след тях.  Simple Smile
Peace

Peace Peace Peace

# 113
Ани27 направи черенсписък мила  ама с обяснение да пишат потърпевшите ще се смаете колко долни могат да са някои самозванни ясновидци и години мамят щот никой не ги контролира

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 15:12 от koko_shanel

# 114
Абе хора следя темата изкъсо заштото съм ония изгорелите  с пари за алчни гледачи- шарлатани  и мъка за живота на скъп човек преди няколко години , та ро голямата част никове се знаят от големите им гледанки абе не ви ли е срам да се представяте за други и да продалжавате да лъжете  Алоооо Нелке.... на лс ми пишеш че си от Бургас а във форума   цитирам  :       НЕЛИ ИВАНОВА
  Re: Ясновидци (врачки) - трета тема
« #705 Четв., 21 Юли 2011, 19:05 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Разведена съм от две години с деца на 12 и 16 години,и куп проблеми!Четах много ,и тук също изчетах доста за ясновидци и врачки.Има много противоречиви мнения ,но аз лично ходих при една гадателка на Мария Стойчева -Ели,се казва останах много доволна .Позна ми всичко ,но аз ходих само да ми гледа.Понеже следях думите и и предсказанията.За сега година от както съм ходила ,само за работа смених 2 места всичко друго позна.Струва си.Бих отишла пак.Аз   съм от Велики Преслав.Ходила съм и при Слава и тя е добра но тя много претупва нещата.  аааа

що се излагате бе .......толкоз ли сте алчни или балъците намаляха  Ами Кацаров Иван  NIAL  ти пък откога стана класически хомеопат като до оня ден беше класически лъжец  под ръка с лъжкинята Теди Куцева и си искахте по 100лв отделно от неверните гледанки да светнете цитирам по пътя на хората в комбина с доказала простотията си и в чужбина Рени а за Руми просто да не говорим ,ах щяда пропусна и Вориславчо шефа на оркестъра , ама българина е прост  абе хора съпоставяйте кой какво ви пише и мислете с главите си Ани27 направи черенсписък мила  ама с обяснение да пишат потърпевшите ще се смаете колко долни могат да са някои самозванни ясновидци и години мамят щот никой не ги контролира

# 115
Здравейте.От много време търся ясновидка около Варна,но досега не съм попаднала на такава.Обаждах се на Искра-за съжаление не ми позна.Писала съм по различни сайтове и са ми отговаряли,че имам магия за неразбирателство с семейството,болести и раздели.Но досега не мога да намеря човек който да я развали.Помагайте   bouquet

# 116
# 117
Много благодаря на момичета, които се отзоваха за телефона на Ани  Hug

# 118
  • Sofia
Много благодаря на момичета, които се отзоваха за телефона на Ани  Hug

shani сподели моля те след като се чуеш с Ани твоите впечатления...много от нас тук силно се интересуваме от нейната познаваемост и анализ. Успех и светлина ти пожелавам! Peace

# 119
Аз смятам да си направя при нея астрологична консултация, но след нова година.
Някъде в старите теми мернах, че тя съчетава ясновидство с астрология, но не е така. Това, което тя прави е хорарна карта на въпроса, който задавате /разбирам малко от астрология/.
Друг е въпроса доколко правилно разчита хорарите. Според това, което тя ми отговори - да, съвсем вярно описа нещата.

Общи условия

Активация на акаунт