Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 166
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Има ли някой, при който посочените от Ани срокове са минали, а предсказаните събития не са се случили или при мен е някакво екстремно изключение ?Sad(
Благодаря за споделянето.

да, при мен по един от въпросите измести очакваните събития с месеци напред във времето; но за всичко останало до този момент е точна

# 556
Има ли някой, при който посочените от Ани срокове са минали, а предсказаните събития не са се случили или при мен е някакво екстремно изключение ?Sad(
Благодаря за споделянето.
Не си сама, при мен също посочените срокове отдавна минаха и събитията не се случиха.  Simple Smile
В моя случай имаше и много други несъответствия.

# 557
На мен днес се случи едно от нещата казани ми от Ани и то точно в срока който ми беше казала.Така че при всеки е различно.Аз съм ходила и при Соня Заварчик, Роберто, тоя Аянски нестинара, Марияна Николаева от Ясновидци и куп други не мога да се сетя сега защото са много и от никой не съм доволна както съм доволна от Ани и Карла, поне за сега.  bouquet

# 558
На мен днес се случи едно от нещата казани ми от Ани и то точно в срока който ми беше казала.Така че при всеки е различно.Аз съм ходила и при Соня Заварчик, Роберто, тоя Аянски нестинара, Марияна Николаева от Ясновидци и куп други не мога да се сетя сега защото са много и от никой не съм доволна както съм доволна от Ани и Карла, поне за сега.  bouquet
Съгласна съм, че когато става въпрос за ясновидци при всеки е много индивидуално, но Ани все пак е астролог.

# 559
Да така е , тя ми  прави хороскоп, но и използва и карти Таро.За мен няма значение на какво ми е гледала, важното че за сега ми  позна.За другите неща мога да кажа от месец март до юни.Става въпрос за Ани от Пловдив.

# 560
Досега каквото ми е казала Ани се е случило. Последния път, миналата седмица ми каза точен ден, в който да очаквам развитие и така се случи. Намам логично обяснение, защо на едни познава с максимална точност, а на други даже не е близо до истината, но със сигурност трябва да има някакво обяснение.

# 561
Ами аз си мисля, че обяснението е ако човекът не е сигурен в часа си на раждане. Аз тази седмица ще взема да си запиша и аз час за Ани.

# 562
Момичета моля ви кажете ми за Ани от Пловдив.Обадих и се по телефона за един въпрос който много ме вулнъва тя не ми иска дата на раждане а само попита от къде се обаждам след което каза да изчакам и след време ми отговори на въпроса.Моля ви кажете ми дали и при вас не ви е искала дата на раждане и дали наистина познава  Sad

# 563
Момичета моля ви кажете ми за Ани от Пловдив.Обадих и се по телефона за един въпрос който много ме вулнъва тя не ми иска дата на раждане а само попита от къде се обаждам след което каза да изчакам и след време ми отговори на въпроса.Моля ви кажете ми дали и при вас не ви е искала дата на раждане и дали наистина познава  Sad

Когато аз й се обадих не ми иска дата на раждане.

# 564

а станаха ли нещата които ти каза Simple Smile

# 565
Да, случват се. За някои още има време, но досега което ми е казала се е случило.

# 566

На мен ми поиска рождените дати на мен и мъжа ми.А на някой казал ли му е, че има енергийна намеса?Каза ми, че чисти по снимка, някой правил ли го е при нея?

# 567
ох дано и при мен да се случи това което ми каза Praynig

# 568
На мен не ми е казвала, че имам намеса, но съм сигурна, че чисти по снимка защото има Рейки.

# 569
a за Кaрла мнение?В последно време е доста противоречиво  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт