Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 595
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Аз утре имам записан час по скайп за консултация. Ще споделя впечатления после. Peace

# 121
Здравейте...на мен Ани ми отговори на въпрос,свързан с човека,за кого питам...каза ми ,че до няколко дни ще имам комуникация с него и ще съм удовлетворена...да имах комуникация,инициирана от мен,но от негова страна отговора бе"остави ме на мира и не ми пиши"....мнението на всички до,които се допитах е ,че ще се съберем,дават и конкретен срок....но според мен така са се обтегнали отношенията,особено от негова страна,че не зная как нещата биха се обърнали на 180 градуса...но нали надеждата умира последна... newsm78

# 122
А какво стана с чудесата по Коледа, които ви предричаха? Случиха ли се?

# 123
Да споделя и аз за разговора с Ани.Улови нещата от настоящето, като основните моменти си ги казах аз, за да стане ясно, че проблемите с мъжа ми са твърде сериозни, и надежда не се вижда.Според нея нещата ще се развият точно като ми го предсказаха и две гледачки -от Бургас и Поморие.Тоест-казаното от трите на този етап изглежда невероятно.Ще чакаме развръзката, която според Ани ще е юни-август.

# 124
  • Sofia
Аз утре имам записан час по скайп за консултация. Ще споделя впечатления после. Peace
с нетърпение чакам коментарите от консултацията..
относно т.нар. хорарна астрология, да Ани прави и нея, но прави и стандартни хороскопи, както и карти Таро, понякога ми сподели че получава информация за някои клиенти и тогавя я споделя с тях, за мен това е ясновидство...в този смисъл тя наистина съчетава всички тези умения!  Peace

# 125
с нетърпение чакам коментарите от консултацията..
относно т.нар. хорарна астрология, да Ани прави и нея, но прави и стандартни хороскопи, както и карти Таро, понякога ми сподели че получава информация за някои клиенти и тогавя я споделя с тях, за мен това е ясновидство...в този смисъл тя наистина съчетава всички тези умения!  Peace

Е, незнаех че "получава" и друга информация.
Помислих, че е само астрологията и реших да вдигна мистерията  Mr. Green Между другото цените за астро услугите й са повече от прилични  Peace
В сайта й видях, че и с таро се занимава, но аз залагам повече на астрологията. Подвеждала съм се от тарото Confused

# 126
здравейте и от мен и с най-добри пожелания за новата2012 да ви питам имаше един Динко от Тервел който много нашумя преди години -българин и ти отговаря на въпроси като споменава и имена много хора от цяла България бяха ходили ,та някой знае ли настоящи му координати преди време  бях се свързала с служителка от пощата в Тервел за да поискам тел и тя ми каза че имало такъв човек но вече не живеел в Тервел и не знае каде та моля някой да сподели

# 127
haapy women kade gi vidia tia 2 poznavashti gleda4ki v pomorie i burgas ,bi li spodelila 4e e mn interesno

# 128
haapy women kade gi vidia tia 2 poznavashti gleda4ki v pomorie i burgas ,bi li spodelila 4e e mn interesno

Не са споменавани тук във форума.От доста години мои близки ходят при едната-казва се Мария и живее в Поморие.Аз също при проблеми съм я посещавала.Със сигурност във времето предсказаните от нея неща ми се сбъднаха.Другата е Дора, живее в Бургас.Нея я познавам по-отскоро.По отношение на моите проблеми двете винаги са ми казвали едно и също.И са познавали.Последното предречено от двете, а сега и от Ани бъдещо събитие изглежда на този етап направо невероятно.Това, че досега двете жени са ми познавали, ми дава надеждата, че и това ще стане.
Телефони за връзка вече дадох на тези, които ме питаха на лични.

# 129
 Joy Joy Joy  хаха момичета сега гледам Нова тв дават Николета  Joy  голямо хахо е тази обаче.Много е ненормална..сол,мол хахаа че си и вярва!Чистила била??Какво чисти?Мозъчните си клетки ли!!Лелеее каква шарлатанщина...тцтц   

# 130
Joy Joy Joy  хаха момичета сега гледам Нова тв дават Николета  Joy  голямо хахо е тази обаче.Много е ненормална..сол,мол хахаа че си и вярва!Чистила била??Какво чисти?Мозъчните си клетки ли!!Лелеее каква шарлатанщина...тцтц   
Тя, както и много други нейни съратнички, е редно да се появяват изцяло в забавно-хумористичния сегмент на ТВ програмите.

# 131
 newsm62 sohappy jump newsm81
Как ме разсмяхте, момичета, с тези "специалистки" по Нова! Joy
Да сте много щастливи през Новата година и нека е срещаме тук само за да си разказваме подобни и други смешки! newsm68 nuts

И малко превантивна информация- ето на този сайт предлагат безплатни хороскопи-
http://www.aboutastro.com
Мина ми през ума за какво става въпрос smile3517, но имах време- даже за губене perko и взех, че писах
Вие обаче не си губете времето, поне не за тези хора- чиста зарибявка е! newsm08
Подобно на един друг/ пак на английски/ сайт- пращат мноооого, ама много инфо- чак да ти омръзне да четеш newsm53 И нали се сещате- обещават как ще вървите едва ли не по килими от успехи, цветя и безоблачно щастие.... newsm47  
И....  следва линк към платени услуги, защото иначе килимът от щастие ще се изсули изпод краката ви newsm09 smile3514
Та да знаете и за тези "специалисти" bowuu  smile3560

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 00:52 от akuma

# 132
споделяйте впечатления от Ани! Че тя ми каза за събития,които ще се случат през новата година,и то чак към средата на 2012г и ми се искат да станат... Може и на лични Wink

# 133
Чакаме ili_na да се включи с пресни впечатления от Ани.
Аз имам час след нова година, ще кажа тогава. То какво ще кажа като те нещата няма да са още станали, незнам  Mr. Green

# 134
споделяйте впечатления от Ани! Че тя ми каза за събития,които ще се случат през новата година,и то чак към средата на 2012г и ми се искат да станат... Може и на лични Wink
Моите събития ще са юни-август. Simple SmileДотогава ще следя за отзиви на други с по-ранни събития. Hug

Общи условия

Активация на акаунт