Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 105
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Riri, това с sms-а е много некоректно наистина. Не очаквах от Оксана.
Аз се записах за астроконсултация с Кирил Груев. Като мине ще споделя.
Той се е насочил към определяне мисията на живота, призванието и. т. н.
Съчетава психология с астрология, все неща, които са ми много интересни и ме вълнуват повече от обикновена прогностика.

# 586
Riri, това с sms-а е много некоректно наистина. Не очаквах от Оксана.
Аз се записах за астроконсултация с Кирил Груев. Като мине ще споделя.
Той се е насочил към определяне мисията на живота, призванието и. т. н.
Съчетава психология с астрология, все неща, които са ми много интересни и ме вълнуват повече от обикновена прогностика.

Сподели после задължително!  Peace

Оксана прави много добро и компетентно впечатление, не се съмнявам в нея като астролог.
Но това със сайта си е малко шменти- капели работа. Crossing Arms

# 587
Здравейте, да споделя че още едно от нещата които каза Ани, се случи с абсолютна точност. Боже, дано всичко останало което каза за след м.03 се сбъдне. Искам да ви попитам на тази Дороти, от каква поща и пишете, от abv се връща обратно. Сигурно сте коментирали в предните теми, но ще съм благодарна ако спеделите пак

# 588
Здравейте, да споделя че още едно от нещата които каза Ани, се случи с абсолютна точност. Боже, дано всичко останало което каза за след м.03 се сбъдне. Искам да ви попитам на тази Дороти, от каква поща и пишете, от abv се връща обратно. Сигурно сте коментирали в предните теми, но ще съм благодарна ако спеделите пак

Ани е уникална... Аз много я уважавам. Астролого- ясновидка. И много точна и в астрологията, и в ясновидството. И при мен има едно нещо случило се, и то в сроковете, които каза...за другите неща, които каза и предсказа-дано :pray
Peace

# 589
  • В Балкана
Здравейте, да споделя че още едно от нещата които каза Ани, се случи с абсолютна точност. Боже,  Искам да ви попитам на тази Дороти, от каква поща и пишете, от abv се връща обратно. Сигурно сте коментирали в предните теми, но ще съм благодарна ако спеделите пак
gmail или yahoo. Тези двете със сигурност.

# 590
в началото на януари(3-4ти) писах на Ани по скайп,питах я за едно момче.Даде ми срок 10тина дни. Днес й пиша и пак я питам-сега срок от 2 месеца....

# 591
Здравейте, да споделя че още едно от нещата които каза Ани, се случи с абсолютна точност. Боже,  Искам да ви попитам на тази Дороти, от каква поща и пишете, от abv се връща обратно. Сигурно сте коментирали в предните теми, но ще съм благодарна ако спеделите пак
gmail или yahoo. Тези двете със сигурност.
Аз писах от абв-нямаше проблем.

# 592
Не знам кой нормален човек с трезв разсъдък би отишъл при тази китоподобна Макси Била. Моя позната с неизлечимо болна роднина беше ходила при нея за помощ, освен обичайните глупости за магии я е карала да си купува "лечебна" картина мацана /рисувана/ от нея за 600 лв. Когато жената й е казала, че не разполага с таква сума, угоената врачка е почнала да се пазари на 400, а после за 300 лв, все едно е някаква циганка на пазара и то представете си когато става въпрос за болен човек на легло?! Не мога да повярвам, че някой би могъл да я вземе насериозно, колкото и отчаян да е.

Вижте само каква снимка тя самата без срам си е качила, как маха тлъсти пържоли с парите на измамени хора.

Каква дарба според вас може да има това създание с тоя червен пацул на главата?

# 593
тя не беше ли и при венета райкова?
ужасна е! #Cussing out

# 594
тя не беше ли и при венета райкова?
ужасна е! #Cussing out
[/quote
Неведнъж, както и на много бързо приключил за нея кастинг за "Ясновидци", където беше просто нелепа и очевадно  без способности в жанра....Недоумявам как някой може да й вярва.

# 595
  • Стара Загора
А нещо да знаете,за Диона?Може да й се зададе въпрос и ще ви каже и тя какво ми е казала.

# 596
в началото на януари(3-4ти) писах на Ани по скайп,питах я за едно момче.Даде ми срок 10тина дни. Днес й пиша и пак я питам-сега срок от 2 месеца....
При мен беше нещо подобно, при първия разговор каза едно, след това друго... Simple Smile И никак не мога да си обясня как на едни познава, на други НЕ, все пак това е астрология! Мен ме пита за рождени дати, часове.... те си бяха същите и при двата разговора, от къде дойде противоречието в прогнозите? Thinking

# 597
http://vbox7.com/play:533a419f2e

Вижте първата част от развръзката с Боряна Тотева. Каква наглост само, била разбрала, че я снимат за ''Господари на ефира''и затова решила и тя да се пошегува с тях Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 598
  • София

Ани е уникална... Аз много я уважавам. Астролого- ясновидка. И много точна и в астрологията, и в ясновидството. И при мен има едно нещо случило се, и то в сроковете, които каза...за другите неща, които каза и предсказа-дано :pray
Peace

При хороскопите с точност ли стават нещата? Конкретни ме интересува за хороскопите.

# 599
Не съм си правила хороскоп при нея. Говорила съм с нея още през септември и то по телефон, тогава имаше някакви дни след 17 часа където отговаряше. Отдели ми близо час за разговор, попита ме за рождена дата, час на раждане и град. Тогава ме интересуваше конкретно нещо как ще развие, но жената беше много обстоятелсвена за всичко, засегна работа, личен живот. Аз споделих преди време ,че тогава ми каза за нещо което ще се случи през декември, и тогава ми се стори налудничево но наистина стана точно така. Казва доста неща в детайли, дори и съвсем на пръв поглед незначителни тогава за мен. Но все пак едно по едно се случват. Все пак ръзвръзката за това което ме интересува ще започне след м.03 до м.07 - и ще споделя тогава. До тогава съм резервина за това. Благодаря за инфото за Дороти.

Общи условия

Активация на акаунт