Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 825
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Изчерпването на ролята/героя също си е сериозна и често срещана причина, но в нея няма скандал  Laughing

# 466
Аз си мисля, че някой ден Попов ще подари една жива Съни и нов билет за 2-ма до Рио.

Като нищо това крещене на Попов ще се окаже, че все пак се е презастраховал, виждайки, че и със Съни няма да успее и я е запазил чрез някоя жилетка ....знам ли ....  Или всичко е било инсценировка, а истинския снайперист дори не е успял да стреля. Те за това и го убиха. Като нищо ще се окаже, че Съни е жива след "филма на Попов". Когато снайпериста докладва на Джаро, че е готово, може просто да го е казал, защото я видя убита.

А и тази показно скъсана картичка хем е начало за мъст, хем да знаете, че ще пие наш Марто коктейли накрая  Grinning Иска ми се

# 467
Според мен ако Съни се окаже жива сериала ще може да конкурира "Дързост и красота" , а Съни - доктор Тейлър...  Rolling Eyes Rolling Eyes
Относно генерала , не знам защо някои от вас решиха че това е човека "над Джаро". Според мен генерала разполага с връзки и ще се опита да говори с Джаро за да предпази Иво, но едва ли имат нещо общо като бизнес. Това е мое мнение, разбира се. Но очевидно се познават отдавна, самия той каза на Иво, че Джаро е бил тяхно момче, а и начина по който му говореше в трейлъра към следващия епизод ме навежда на мисълта,че се знаят добре. Иначе според мен даването на бележката с номера на генерала на Иво от майка му , трябваше да стане няколко епизода назад, а не така изведнъж да се окаже че Иво има гръб. Както и да е, ще става интересно соловата игра на Иво, но според мен доста смело. А и генерала , макар и близък с покойния баща на Иво , дали ще е сериозно навид да му е гръб, ако знае че той има планове да продължава да се занимава с наркотици и т.н..  newsm78

# 468
  • Бургас
Изчерпването на ролята/героя също си е сериозна и често срещана причина, но в нея няма скандал  Laughing

Няма спор Wink
Но, приеми го на доверие, в повечето случаи става дума за друго  Mr. Green

А ако Съни изскочи жива отнякъде ... ще стане егати тъпата сапунка  Whistling

# 469

Няма спор Wink

точно това казвам и аз, ще конкурира доктор Тейлър от "Дързост и Красота"  Joy

# 470

[/quote]

Едва ли. Ако стане ще се появи чак на финала. Иначе - Боза. Peace

# 471
  • София

Няма спор Wink

Допускам го  Wink Peace

Убийството на Съни беше толкова реалистично и навреме, дано да не се окаже жива и да развали хубавата работа  Mr. Green

# 472
Мисля си, че Иво и Марто може да започнат да играят от един отбор по-нататък. Куката ще играе също двойна игра, но близнаците си мисля, че ще останат при Джаро. А за Съни дори да е било постановка, мен ми се видя, че втория куршум беше в главата  Tired. Не ми харесваше като персонаж или като игра, но пък ми харесваше интригата Съни - Марто - Иво. Очаквах и да има развитие в тази посока, те пък взеха че я гръмнаха Confused

п.п. Вече веднъж възкресиха Куката, със Съни вече ще дойде повече

# 473
Мисля си, че Иво и Марто може да започнат да играят от един отбор по-нататък. Куката ще играе също двойна игра, но близнаците си мисля, че ще останат при Джаро. А за Съни дори да е било постановка, мен ми се видя, че втория куршум беше в главата  Tired. Не ми харесваше като персонаж или като игра, но пък ми харесваше интригата Съни - Марто - Иво. Очаквах и да има развитие в тази посока, те пък взеха че я гръмнаха Confused

п.п. Вече веднъж възкресиха Куката, със Съни вече ще дойде повече

И аз мисля така. Създадоха интрига и не я развиха. Rolling Eyes
Съгласна съм и за всичко останало.

# 474
При сцената на покрива Попов пренесе Мартин (както казват актьорите).. Ако не беше Попов, Марти щеше да е жалка гледка.
Абсолютно съм съгласна. Страхотен Попов и жалък Мартин

# 475
Във фейсбук пишат, че ще оживее, щели да я лекуват в ПИрогов, вътрешна информация, дано не е вярно. Мъчно ми е за СЪни, но така марково я гръмнаха, а тя така красиво го изигра, че не ми се иска фантасмагории.

# 476
  • sf
Здравейте, отдавна ви чета,но сега реших да се запиша.

Съни получи и изстрел в главата, та ако наистина оживее ще стане блудкаво. Пък и вече имаме такъв случай -Миронов.Дано не се повтарят. А и хич не я харесвам.

Нямам любим герой, но напоследък много ми харесва Боряна , страхотна е просто.

А и наскоро разбрах,че Сано и Нели са ми съседи  Joy
Нея я зням отдавна,де ,ама като не съм в час с клюките, не знаех,че той е мъжът й. Видях го скоро да разхожда малката.

# 477
Аз бях сигурна, че Джаро има сентимент към Съни, и че ще се втурне да си я връща.
Така че не ми хареса развръзката там, колкото и да ви е странно може би, бяха ми хубава двойка и можеше ч/з нея да развиват образа на Джаро в някакъв хуманен вид, да видим някакви промени у него.

Наистина доста бързо разкараха Съни, а сцената с изнасилването на жената на Попов изобщо не разбрах защо се състоя и какво искаха да кажат с нея, че  Попова си научи урока?

# 478

Благодарение на Реничка от http://tvserialsbg.30.forumer.com   bouquet

# 479
Редактирах анкетата, че не беше актуална. Ако имате други идеи - казвайте да ги добавим, че ей така сложиш няколко опции...

резултатите от предната:
Ще се случи ли нещо между Иво и Съни?

Даа, скоро ще го погледне с други очи - 38 (27.5%)
Не, чака си Мартинчо тя - 25 (18.1%)
Двойна игра - и с двамата -13 (9.4%)
И тя не знае какво иска - 59 (42.8%)
друго...? - 3 (2.2%)

Общи условия

Активация на акаунт