Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
ами да де! Нали за това има НАТФИЗ - там д а се учат, а после да играят. Освен това сме в 'лекия жанр' - всичко се играе и дублира н-пъти докато се одобри - не веднъж и наживо както е в театъра.  Така че сме повече от толерантни към дървеното момче. Слава богу, гръмаха дървеното момиче ( по-точно мумия) и всички у дома въздъхнахме с облекчение, когато Джаро я видя: Най-после!

За Ивайло Захариев ли говориш, че не ми стана ясно?

Аз се колебая относно неговите качества на актьор, има много силни сцени, но там където е само разговор очи в очи, наистина изглежда като декламиране.
Честно казано най-некадърен според мен е Деян Донков, той само и единствено за театър става. Където и да съм го гледала, не ми харесва и това е, говори с един равен тон, не мога да го възприема.

А някъде четох, че Билалов не е актьор по професия. Т.е. не е като другите, които уж са учили за това и само това работят, а играе по-добре от всички! Crazy

Диданка, ти много вътрешна информация издаваш! Mr. Green Peace

# 451
Дали това изнасилване няма после да бъде средство за шантаж?
Доколкото помня в апартамента на този имаше подслушвател, така че ще стане интересно...
100 % Peace

# 452
Дали това изнасилване няма после да бъде средство за шантаж?
Доколкото помня в апартамента на този имаше подслушвател, така че ще стане интересно...
100 % Peace

Не знам, той нали го откри.

# 453
  • Stuck in a moment
Ееее, много сте критични към Ивайло Захариев. Все пак им добри сцени, според мен главния недостатък му е, че е с добродушно момчешко излъчване и това на фона на алфа мъжкарите като Джаро и Иво много изпъква.
Ако може да го раздава малко по-твърдо ще е по-добре.

И на мен ми е интересна реакцията на Иво като разбере за Съни.

# 454
На мен ми се струва, че Иво и Марто ще се сюзят срещу Джаро заедно с полицията.
Иво се съюзи с Куката. Точно тогава му каза, че Мартин не играе.

# 455
  • София
Каква ирония се заформя. Куката пита Иво дали не си пие кафето с човека, който стои над Джаро, а той май верно седя на кафе с него. Тия "бивши" генерали голяма напаст били  Mr. Green

Ако бяхте на Маргото, какво щяхте да направите? Да кажете където трябва или мълчаливо да си страдате?

# 456
Много силна последна серия за мен. Сцената с убийството беше голяма драма. А с продуцентът ми беше много забавно Laughing

Генералът стои 100 про над Джаро. Нали му каза" Да видим сега какво можем да направим за теб". След което Иво започна да действа. А мислите ли, че Джаро ще умре ?! По-скоро ми се вижда постановка. Може да ги изпробва кой му е верен....

п.п. За Маргото сама си беше виновна и затова мисля, че ще си мълчи. Да не е на 15, че да не знае за какво става въпрос. Обаче, мисля, че Попов ще разбере.

# 457
Много интересна серия.
Според мен се заформя съвсем нов кръг (Иво, Куката, Косъма, Близнаците), и само това може да се противопостави на Джаро.
Попов само се мъчи милия. Мартин е на път да стане Попов номер 2 (с доживотна мисия да види Джаро с раиран костюм Simple Smile)и според мен дълго ще се лута дали да вземе страната на Иво. Ще има големи пререкания, но според мен накрая ще седят рамо до рамо Мартин и Иво и между тях ще цъфффне уважението.
И сцената на покрива след смъртта на Съни можеше да е много по-силна. Когато загубиш любим човек или едва говориш, или крещиш.....Мартин просто говореше на висок тон с жалки опити да ни убеди, че е бесен. В този смисъл режисьора е подбрал перфектно реакциите на Куката. Във всички сцени в които трябва да изрази спонтанна човешка реакция, го прави перфектно. Де да беше така и за Мартин.
Жената на Попов е мила и добра, но пренебрегвана жена. Тя има нужда да се нагласи, да се почувства красива, някой да й обърне внимание. В нейния свят хубав парфюм, малко ухажване и вино, не води до такива агресии. Не можете да кажете, тя си го е търсела. Та тя го познава от 100 год. Тук много добре са пресъздали, как не може да се вярва на никой.

Уххх Изписах цял роман  Hug

# 458
 Не мога да повярвам, че прочитам мнения "тя си го търсеше"  ooooh! Заради такива реакции много жертви на изнасилвания предпочитат да си мълчат и изнасилвачите остават ненаказани.

# 459
При сцената на покрива Попов пренесе Мартин (както казват актьорите).. Ако не беше Попов, Марти щеше да е жалка гледка.

# 460
Много беше силна сцената в която, жената на Попов гледа стари дискове и си припомня даже, коя му е подарила диска. А той зад нея с поглед на животно. Много сме наивни жените. Евала, много добре пресъздадено. 2 различни свята и начин на мислене.

# 461
Не мога да повярвам, че прочитам мнения "тя си го търсеше"  ooooh!

newsm10
особено изкоментирано от жени

# 462
Които не харесваше Съни може да си  отдъхне, че се отървахме от нея ,колкото и злобно да звучи. Днес прочетох в пресата,че г-жа Милянкова е имала проблеми с продуцентите за хонорар  и за това набързо са се отървали от нея.Дали всеки ,които не е съгласен със заплащтането се отървават от него с убииство.

# 463
  • София
Винаги, когато някой герой излезе от сериал, се спрягат едни и същи истории за спорове и хонорари  Crossing Arms

# 464
  • Бургас
Винаги, когато някой герой излезе от сериал, се спрягат едни и същи истории за спорове и хонорари  Crossing Arms

Ами защото в повечето случаи става дума точно за това - за пари. Mr. Green
Зрителите възприемат нещата по друг начин, но ... парите движат почти всичко в тези среди Whistling

Общи условия

Активация на акаунт