Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 809
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ами аз твърдо вярвам, че беше нарочно. Не случайно веднага след сцената, в която Маргото си призна, дадоха тази, в която Тони се отчете на Миронов за свършената работа.

# 616
  • España
Джаро добре се изживявя като граф Дракула  Mr. Green..... символиката с тоя ковчег да не му изиграе лоша шега накрая само..... newsm78  Намирам чувството му за хумор прекалено брутално за моя вкус!!! Виж Милото е друга работа.... Wink

# 617
Аз мисля като Денси. Това с Маргото си беше изпълнение на Тони.

# 618
  • София
Много ще е грозно, ако и Маргото е част от сценария  Whistling

# 619
Подозирам, че Дамянов няма да се измъкне. И Попов ще намери в него оригамито и ще направи връзката между Миронов и Тони. .
На същото мнение съм.Отдавна подозирам,че на тия двамата не им е чиста работата. След страхотния 9-ти епизод,този ми се стори мъничко по -слаб. Билалов и Захари Бахаров ми харесват много като актьори.  Влезли са в роля на 100 %. в последните 2 епизода за сезона,мисля, че ще се разкрият много неща.Ако някой трябва да напусне серияла предпочитам да е Мартин.С Джаро и Иво трудно ще се разделя.

# 620
За мен Иво си изигра ролята в този сериал и е време да го махнат и да завъртят серизно интригите с големите мафиоти. Рекета и улични престрелки са тъпи и бързо омръзват, каруцарския език и зъбенето също. Трябва му врътки и игри на този сериал, за да е както досега на ниво.
Изпълнението със Зори също беше крайно необмислено и нереалистично глупаво. Попов има колеги и те познават Зори. как така не става скандал? Кое девойче стреля така и застрелва човек и после нищо. И Попов само мъмрене и даде?!
Образа на Попов също нещо затъпява. Не отива на такъв голям шеф в полицията да е безразличен, да е като не в час винаги със заобикалящата среда и дадената ситуация. Би трябвало да го показват като умен човек, достоен за поста си, а не като застарял, скучаещ чичка умеещ само да мърмори и да се заяжда надребно със жена си.

# 621
Как се опитаха да ни метнат  Laughing, ама номера не минА Wink

Съгласна съм с описаните недомислици  Peace, дано ошлайфат ръбовете ... в 3-ти сезон ще бъдем още по-взискателни  Mr. Green (апетитът идва с яденето  Simple Smile)

И колко пъти ще задаваме въпроса - от къде са парите на Миронов (Още като слезе от частния самолет с емблема на 'Нове холдинг'  Rolling Eyes ) Знаем, че пристига "От Русия ... с любов" Mr. Green, ама по-конкретно
  newsm78

Ако някой трябва да напусне серияла предпочитам да е Мартин.
В Departed Ди Каприо (прототипът на Марто) го застреляха, а пък Митовски се заиграва със Скорсезе, така че има надежда  Laughing Blush Mr. Green

# 622
  • В най - голямото село
Аз мисля като Денси. Това с Маргото си беше изпълнение на Тони.
+ 1

# 623
Момичета, защо не пуснете нова анкета - например кой ще умре в еп.11 или откъде мислите, че са парите на Миронов  Wink

# 624
  • Stuck in a moment
     А кой мислите е този от трейлъра за следващия епизод, който насочва пистолет към челото на Дамянов ? А към Джаро.. изглежда следващите два епизода ще са още по-динамични. Дано останем удоволетворени от финала на сезона и дано има следващ!  Heart Eyes

Попов.

# 625
Ама тя Зори май не го уби, простреля му ръката, с която държеше пистолета и после го закопчаха.

# 626
     А кой мислите е този от трейлъра за следващия епизод, който насочва пистолет към челото на Дамянов ? А към Джаро.. изглежда следващите два епизода ще са още по-динамични. Дано останем удоволетворени от финала на сезона и дано има следващ!  Heart Eyes
Попов.
според мен е Джаро - Дамянов му прецака бизнеса!!

# 627
Много е добър сераила! Не харесвам Бахарови, но не мога да отрека, че играе Добре!
Мисля, че Зори простреля в ръката мафиота, като един същински Робин Худ Laughing Laughing Laughing

Не ми харесва мръсната игра на Миронов - до сега мислех, че се опитва да прекара чесно Джаро, но сега, с жената.. Дано да е изцепка на Тони и Миронов да не е замесен в това.

# 628
  • España
За мен Иво си изигра ролята в този сериал и е време да го махнат и да завъртят серизно интригите с големите мафиоти. Рекета и улични престрелки са тъпи и бързо омръзват, каруцарския език и зъбенето също. Трябва му врътки и игри на този сериал, за да е както досега на ниво.
Изпълнението със Зори също беше крайно необмислено и нереалистично глупаво. Попов има колеги и те познават Зори. как така не става скандал? Кое девойче стреля така и застрелва човек и после нищо. И Попов само мъмрене и даде?!
Образа на Попов също нещо затъпява. Не отива на такъв голям шеф в полицията да е безразличен, да е като не в час винаги със заобикалящата среда и дадената ситуация. Би трябвало да го показват като умен човек, достоен за поста си, а не като застарял, скучаещ чичка умеещ само да мърмори и да се заяжда надребно със жена си.
Точно така!!! Wink

А защо ли ми се струва ,че адвокатката в скоро време ще има...." среща с товарния влак",....  нали именно ТЯ запозна Джаро с Дамянов!!! Mr. Green

# 629
Как ще оправдаят изстрела на Поповата щерка? Коя е тя за да стреля?

Крайна необходимост, заплаха за живота й...Добре, че тя реагира...другите по-опитни непосмяха.

Подкрепям -  тя всъщност спаси Ади, докато Косъма само стоеше и гледаше.

Crazy  Whistling

Е не, аз едвам понесох метаморфозата на готиния Куката в нЕкъв супер-герой по едно време - и пак, то й поне е мъж, престъпник там, щеше уж да мре тогава.., ама това вече ми дойде суууупер в повече, ужас просто. Не стига, че са невероятно дървени и бездарни като "Воден пистолет" - направо се чудя къде да се дяна, когато се изявяват ooooh! , ами и това евтино изпълнение достойно за слаб екшън... ооо...
На главния щерката да направи "акцията" им успешна, кошмар просто, кому е нужно това??
Мале, моля се да не развалят хубавия филм само  Praynig

Нещо тая серия.. Иво и Куката така изкуствено крещяха там, не стояха добре някак...  Наистина много издиша персонажа на Захариев и той в последните серия-две.
Тая Марготп с късането на оная визитка.. Героинята просто явно трябва да е рЕдко тъпа жена, съдейки по това какви ги върши, как се държи... едвам я издържам и нея.
Тегаво, много тегаво...

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 08:48 от Сова

Общи условия

Активация на акаунт