Звездни компромати-121

• 54 089
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
# 106
малко глупав въпрос-Риана хамерикака ли е или англичанка? В последния  й клип долавам английски акцент..пък и клипа ми изглежда сниман там.... Thinking

# 107
Риана е от БАРБАДОСродом и  до 17 си година там живее чичо и има звукозаписно студио и той я записва .... останалото е история

# 108
  • На земята, която е всъщност звезда.
А всъщност нали Том гледа осиновените с Никол деца, защо не виждаме снимки с тях заедно?

Aз   редовно  засичам снимки  из нета  на  Том  и  Конър .Дори  таткото  даде едно рамо на  сина си и малки … ко роли в киното.

От март тази година:

# 109
промоцията на Анелия, майка й много добре изглежда  Peace

http://www.dnes.bg/index/2011/12/21/gola-gryd-lysna-na-promociia … na-aneliia.147073

# 110
  • not found
Цял ден се чудя какво става с темата ,а то нова имало  Blush
Джия , мерси за новата тема   bouquet

Стефка Костадинова съм я виждала преди около 13 год изглеждаше и тогава сияйна и лъчезарна , не знам дали това беше ,защото сигурно около 50-60 деца я бяхме наобиколили и й се радвахме и прегръщахме  Laughing Много мила ми се стори тогава , на всички даде автографи   Heart Eyes

# 111
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сестрите Хилтън в Аспен:

# 112
  • Tам през Атлантическия океан
Цитат
Дъщерята на руски милиардер, Екатерина Риболовлева, постави рекорд в историята на NY, като плати най-високата цена плащана някога за недвижим имот в града!!! Мацкатае платила 88 мил. долара за новия си дом. Да ѝ е честит!

Flutter Даммммм руска олигархия ......  Grinning

Ето и изглед и част от апартамента

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/12/21/article-0-0F3D268A0000 … 8-185_634x369.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/12/22/article-2077287-0F39E0 … 8-990_634x423.jpg

Ето и самата Екатерина (22г) ..... Велика  Wink 

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/12/21/article-0-0F3D73850000 … 8-316_634x454.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/12/21/article-0-0F3E9CFE0000 … 8-328_306x392.jpg

Ехххххх .....   размечталась  Flutter

# 113
Сестра ми е била на Спортист на годината и ми каза, че Стефка Костадинова на живо била ослепителна, много я беше впечатлила.

Поздравления за сестра ти, която и да е тя! Peace Спортист на годината не се става лесно.
Стефка и на младини си беше хубава и сега е, просто възрастта променя, в нейния случай към по-добро. Grinning

Desss , втората снимка от апартамента прилича на някой музей Rolling Eyes

# 114
  • София
Явно е точно така, защото на скицата на "апартаментчето" имаше зала, описана като Gallery  Peace Гледката от прозорците на жилището е великолепна. Да живеят богатите татковци.  Grinning

Никол Шерцингер  за южноафриканския Космополитан
Кейт Мос рекламила бельото на Valisere  2  3  4  анти любимка ми е, но добре са я направили да изглежда на снимките  Grinning
Хилъри  Дъф  3
Хайди Клум  като Баба Коледа  Crazy
Бриджит  Нилсън  на младини беше много красива
Мегън Фокс с мъжа си
Никол  Шерцингер  на излизане от клуб The Den в LA
Лейди  ГаГа

# 115
# 116
  • София
Сестра ми е била на Спортист на годината и ми каза, че Стефка Костадинова на живо била ослепителна, много я беше впечатлила.

Поздравления за сестра ти, която и да е тя! Peace Спортист на годината не се става лесно.
Стефка и на младини си беше хубава и сега е, просто възрастта променя, в нейния случай към по-добро. Grinning

Станало е объркване, тя просто е била гост на церемонията  Peace.

# 117
Галена на 15 декември - явно продължава да си ходи с половин обръсната глава.

Другия вариант е да се обръсне цялата  hahaha

Аз бях чела някъде, че Т.Круз не е при сциентолозите вече, даже нещо за някакъв съдебен процес срещу тях ми се върти из главата newsm78, не мога да се сетя. Май се разделиха вече.
Няма такова нещо, все още е втори в религията.
Имаха сериозни планове и за Сури, ако беше момче, но не би...
Що се отнася до Франция и Германия и в двете страни сциентологията е забранена, имат регистрации под други имена, но властите ги следят под лупа.

# 118
П.С
Някой по-рано написа, че сравнението на Сури със Самара е просташко и тъй като аз постнах въпросните снимки, искам само да уточня, че не съм го направила с цел да се подиграя. Просто на мен момичето ми навява такива асоциации, но не защото я "мразя" или нещо подобно. Може би заради прическата й, честно казано и аз не знам. Няма значение, сигурно на всички им писна от темата Сури...но исках да се защитя, понеже съм всичко друго, но не и "простачка", както бях наречена. Това е, и се извинявам за отклонението, за мен темата е приключена.
Аз пък си мислех ,че ставаше въпрос за Натали-Хонг  Mr. Green

И Натали–Хонг не е простачка, но не вижда смисъл, да се оправдава пред някой, който определя умствения багаж и интелектуалното ниво на някой, според това, че е потвърдил нечие мнение Wink

# 119
  • София
Йордан Йовчев някое пуловерче поне да беше сложил. С тоя екип и маратонки не върви някак си да е на награди. Неуважително към колегите му е  newsm78

Златка ме разби. Имаше някакъв звер на преклонна възраст, щатски, ама не се сещам коя беше. Е наща и е копие  ooooh! Не мога да повярвам, че човек може сам да се докара до това.

На тая снимка Мариана Попова ми е направо страшна  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт