Звездни компромати-121

• 54 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Извинете, но ми стана интересно, ВенДета на кого/за какво се е заканила, изпускам някакъв конфликт явно...?

# 151
тонкабонбонка -пуснах линк по-горе като редакция и честно казано смятах да приключа въпроса.

Тази тема няма за цел да обсъжда сциентологията.Ако искаш отвори нова тема посветена на опасните секти и ще си пишем там.

Луд фен на Кирстен Дънст осъден да не я доближава на по-малко от 100 ярда.Човекът бил безумно влюбен и и изпратил 200 страницо любовни послания  Mr. Green
http://www.purepeople.com/article/le-francais-qui-harcelait-kirs … condamne_a92645/1

# 152
# 153
  • Има много детски смях.
Извинете, но ми стана интересно, ВенДета на кого/за какво се е заканила, изпускам някакъв конфликт явно...?

И аз искам да знам! Защото определено няма да седна да я гледам.  Naughty Интересно ми е просто какво/ кого "рекламира" този път.

# 154
  • София
Ако искаш отвори нова тема посветена на опасните секти и ще си пишем там.
Моля ти се, не аз зачекнах сектите.  Peace
Обаче да се пишат неща, все едно си присъствал там, е повече от смешно.
Аз не търся под вола теле. На сертификата за раждане на Сури е написано името на болницата. А дали ти вярваш или не - твой проблем. То и кацането на Луната било уж постановка, но още никой не го е доказал.  Mr. Green
П.П. А, сега видях, че си любителка на конспирациите. Това поне обяснява всичко.  Grinning

# 155
  • Tам през Атлантическия океан
Верно, че Алла е...хм... обаятелна личност  Crazy Ама този млад левент хич не стои добре до нея  Rolling Eyes Но иначе историята е ясна - помогнала му е да стане известен. Защо обаче продължава да е с нея... newsm78

Максим на тази сн. е излезнал кофти  Wink а той си е известен многооо и  преди да стане тандем с нея  Peace
Много ги харесвам и него и нея, лично за мен брака/връзката им е творческа така бе и с Киркоров  Peace
Мое виждане и мнение по въпрса  Peace

tonkabonka,  да не си в ПМС  Wink подскачаш като пуканка напоследък  Hug

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 15:57 от Desss

# 156
  • София
Стефка Костадинова наистина изглежда доста по-различно от на млади години:
http://images.ibox.bg/2006/04/20/stefka/460x384.jpg - през 2006
http://images.ibox.bg/2009/01/30/%F1%F2%E5%F4%EA%E0%20%EA%EE%F1% … E2%E0/460x345.jpg  през 2011
http://athletics-sport.info/img/athletes/1895/athletes1895-12.jpg - Олимпийска шампионка

Наистина Стефка К. остарява хубаво, но според мен си е правила корекции на скулите, бенката също я няма!

# 157
тонка -пише ,бе-пише  Mr. Green .Май нищо друго не прочете-има си и текст  Mr. Green
ох-не намесвай мисиите до Луната ,че пак ще заспорим  Mr. Green  Joy

Най-забавните слухове за звездите

На френски е  Sad ,обаче коментарите са ужасно смешни .

Първата снимка -Маган Фокс е мъж !
Слухът :Май на 16 години Мегън била получила разрешение от родителите си да си смени пола :
1) Меган смята ,че прилича на Стив Бушеми.Тя сама се окачествява като травестит  Mr. Green (преди някой да ме е захапал-не знам къде го е казала това,не съм й фен,не я следя-само превеждам  Mr. Green)
2)През 2008 Меган е в списъка на мъжкото списание GQ за "мъж на годината" заедно с Leonardo DiCaprio, Jason Statham, Barack Obama и отбора на Бостън Селтик

Истината -Мегън е късогледа.Или пък трябва да си смени огледалото  Mr. Green

Този слух върви също за Sheila, Amanda Lear, Jamie Lee Curtis, Lady Gaga, и Джокондата . Laughing
2)

Другите "сензации"
Бибър не пере бельото си ,ами го гори след носене
Киану Рийвс е безсмъртен (брей не знаех ,че  е на 46-не му личат наистина)
Майкъл Дж не е починал (също както Елвис  Mr. Green)
и така нататък...

Десс -много ми харесва определението "творчески брак"-и аз съм на това мнение .И Максим доооста ми харесваше някога тогава .

Братята и/или сестрите на звездите

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 16:32 от Ветинари

# 158
  • София
Певицата Ани Лозанова е бременна в шестия месец, от сърце й пожелавам успешен край и здраво бебе!
http://www.bnews.bg/article-40929

# 159
# 160

Звезди, хай лайф, изкуство, какво още ми идва на ум като погледна снимката ...

# 161
  • До сърцето...

Толкова да си приличат Анджелина и Джеймс визуално и толкова да се различават по излъчване   ooooh!
Най-много ме учуди брата на СДП - Пипин. Струва ми се от снимката, че не си приличат изобщо. Той е по-голям, да, ама все пак....

Сара Джесика Паркър с Annie Leibovitz

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 20:34 от Radika

# 162
# 163
Меган ако прилича на травестити не знам някои други на какво приличат, тези които са казали това са определено едни от най-злобните човечета на света, че Меган е перфектна бе!!!!  Hug

# 164
 PeaceИ аз съм За че Меган прилича на травестит- просто за мен тая жена притежава абсолютно студена и безстрастна красота няма чар няма излъчване плюс ужасна кожа!

Общи условия

Активация на акаунт