Отговори
# 420
  • София
sunflower, май не е препоръчително заради някакви бактерии, но нека и някой по-компетентен да се включи.

За картичките
явно ако не са препоръчани, хващат крачка. Ние чакаме 2 картички от свекървата, които вече трябваше да са пристигнали, няма начин, но уви, ние не сме ги получили. Явно някой друг им се радва. Аз чакам още някой да се похвали, че е получил картичка от нас, дано да я получи.

Честити 10 месеца на Бобо и на  другите с месечинки днес!

# 421
  • Пловдив
Сиренце и Лилироуз, искате ли вече да се събираме желаещите да си разменяме подаръци за РД на бебоците? Че нали първите мартенчета са родени средата на февруари Wink Не остана  Simple Smile

# 422
И аз да се включа макар и с голямо закъснение. Ние също не сме много здрави, от Нова година сме хремави, със зачервено гърло, малко кашлица. Сега остана само хремата, другото го овладяхме, но днес пак ще идем на преглед да ни види лекарката.

Сиренце, пожелавам Ви всичко да ви остане зад гърба и повече никога да не ви се налага да посещавате каквато и да е болница. Прегръдки за теб и МАРИО.

А за гърнето да споделя и моя опит до сега. Слагам го от малко повече от месец като усетя, че започва да се напъва. В 99 % от случаите го хващам точно на време и си върши всичко на гърнето. Понякога , когато сменям памперс го слагам да видя дали ще се изпишка и това понякога прави. За моя радост никога не ми е пищял или мрънкал.  Praynig Praynig Praynig Просто като няма какво да върши се надига сам и за мен това е знак, че вече е готово всичко.

Според мен това е най разумния начин, особено ако не се вторачваш във процента на успеваемоста.

# 423
  • София
Привет!

Сиренце, Маринелс HugНека всичко остане назад в миналото и от сега нататък само положителни емоций Peace

Маринелс, браво на Анастасия!Вече стават по-палави мъниците и ни трябват двойни очи, ако може и на гърба Grinning Laughing

sunflower, аз също мисля,че сиренето трябва да е хубаво узряло -именно заради бактерийте. Peace

Сиренце и Лилироуз, искате ли вече да се събираме желаещите да си разменяме подаръци за РД на бебоците? Че нали първите мартенчета са родени средата на февруари Wink Не остана  Simple Smile
Даже по-рано, първият ни рожденик е роден на 1 февруари-Димитър на Зина Simple Smile

По този повод, ето едно семпло предложение от мен.

МАРТенското ни човече на годинка става вече!

Мама Веси, добре ,че драсна два реда във феиса,че мислех да ти звъня по тел Simple Smile Hug

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 14:03 от maiski3

# 424
Олеееелеее що нещо сте изписали  Crazy

Да честитя именния ден на гОООляма патерица на йоана на мегио, на Ваниаа, на Ивана на лилинчо на Комелина, Редрени2000, Ивелина9292. Надявам се че не съм пропуснала някого. Да сте живи и здрави и всички много да се обичате!

И аз да ви почерпя, че имах 2-ма именника Мъжа ми и Баща ми.

Аз нямах нет и както писах във фейса, от мъка изплетох 3 шапки на 1 кука. Ей голяма е занимавка  Joy

Да ви се оплача  ooooh! моя синковец от 2 седмици се буди нощем и будува по 1-2 часа при това с рев,  направо ми спира тока  ooooh! Не знам какво му става  newsm78 зъби ли са  newsm78 период ли е  ooooh! даже намали яденето  newsm78 кърменето не....  Laughing вече се чудя дали някога ще спрем да се кърмим  hahaha
А как бързо пораства  Crazy съвсем съзнателно вече си казва чао  Laughing играем на криеница, като той кляка зад облегалката на дивана да се скрие и след това се показва и аз казвам "дзак" и той се залива от смях. Играем и на гоненица  Laughing или по скоро на лазеница  hahaha  много обича да го гоним  Heart Eyes  

Ох чао че ме вика. надявам се че ще успея да ви изчета

# 425
Сиренце и Лилироуз, искате ли вече да се събираме желаещите да си разменяме подаръци за РД на бебоците? Че нали първите мартенчета са родени средата на февруари Wink Не остана  Simple Smile
smile3521
Маринелс, пази малката наистина, че си е опасно. Confused Ние не сме я пробвали още на стълбището как ще се справи Ева, но Анастасия е като катеричка, явно. Heart Eyes
Днес и двете ми дечица са много послушни-чудя се какво да обърна. Rolling Eyes Ева не мрънка, Емил слуша приказка и аз съм много доволна. Party

# 426
  • София
Да честитя именния ден на гОООляма патерица на йоана на мегио, на Ваниаа, на Ивана на лилинчо на Комелина, Редрени2000, Ивелина9292. Надявам се че не съм пропуснала някого. Да сте живи и здрави и всички много да се обичате!
Аз не бях от празнуващите, но ще приема пожеланията, щом са от сърце Wink

Честити именници и на теб mama_vessy! Да са ти живи и здрави!

Хайде, да се похваля, днес успях да хвана Виктор и се изака в гърнето. А за пишкането, имам чувството, че колкото пъти го сложа, ще се изпишка. Благодаря ви за подкрепата. Радвам се, че отново успяхме да се разберем с моето дете, нали сме от една порода Laughing

# 427
Не мога да не се похваля  hahaha ето ги творенията ми:
такива са 2 почти еднакви за мен и каката  Grinning
а тази е за нея Simple Smile

Майски3   Hug

Сиренце Много ви мислих с Марио.  Hug Надявам се че вече сте добре и сте се прибрали в къщи. Прегръдки.

Ивелина 9292 Надявам се че и вие сте добре.

Кой още беше болен  newsm78 бързо да се оправяте всички. Вики вече е почти без сополи  Peace

Сетих се Ена  какво става с баткото? Ще го оперирате ли?

Започвам да ви чета  Hug

# 428
Привет,момичета!
От днес и аз съм в групата на диетуващите. maiski3, гледам, че стартираме с еднакво тегло,така че ти ще си ми ориентир, но пък аз започвам със седмица по-късно  newsm78
Благодаря на мамите, споделили своя опит с диетите. Бяхте много полезни за мен. Само не ми хареса, че в изказванията прозвуча една нотка на обезкуражаване,а ние имаме нужда точно от обратното. Нали тук сме все големи и разумни хора и всеки преди да предприеме тази стъпка, предполагам е претеглил положителното и отрицателното за себе си. Освен това информация има колкото щеш по въпроса, така че смятам, че сме се и информирали достатъчно добре. Освен това, ако за едни дадена диета е чудодейна, то за други се оказва пълен провал и обратното. Моят опит с 90-дневния режим от лятото е свалени и задържани минус 6 кг., въпреки, че не изкарах целия цикъл до края, а правех и някои прегрешения. Така, че кураж, момичета!  newsm10

Redreny, какво съвпадение и ние в събота сложихме Калоян на гърне за първи път. Купихме го за именния ден. Нашето е жабчето на Фишър прайс, малко височко ми се вижда, но не мисля, че му е неудобно. Досега не сме имали някакъв резултат, но смятам, че на този етап сядането на гърнето се възприема от него по-скоро като игра. Можеш да слагаш на гърнето различни плюшени играчки и да разказваш какво правят там. Това е с цел постигане на по-дружелюбно отношение на детето към гърнето.

# 429
  • София
Мама Веси, страхотни са шапките HugДа се възползвам, и да поръчам една шаренка шапчица за снахата Grinning Crazy Wink
За диетета, я кажи, като си я почнала вече-мъчи ли те глад? newsm78

anelisa , аз също ща започна от тази седмица, че имахме близки с именни дни и го отложих. Embarassed

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 15:17 от maiski3

# 430
  • София
Anelisa, успех и на вас в начинанието newsm10. Виктор ака по 3-4 пъти на ден, така че един път да го изловя и ще съм доволна Laughing

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 15:11 от redreny2000

# 431
  • София
Бройте ме и мен от днес с диетата, че в събота и неделя бях на погачи на бебета и нали се яде сладко, не можах да откажа. Та фактически първата четворка ми се провали.
Но от  днес съм стриктна, няма мърдане.

# 432
ВАЖНО !!!  За размяната на подаръчета за рождените дни на нашите мартенчета:
С Лилироуз уточнихме следното:
1) Ако случайно има мами, които не искат да участват в томболата с подаръчетата (от тези мами, които си разменяхме картички), да пишат на Лилироуз да ги изключи от списъчето - т.е. тези, които не пишат изрично, че не желаят, остават и в новото забавление Simple Smile
2) Всички новоприсъединяващи се мами да пратят на лични адреса си на мен - сиренце, до 16 януари, понеделник.
3) Ще обединим и смесим мамите от двата списъка, Марти пак ще решава, и после ще получите на лични името и адреса на мамата, на чието мартенче ще трябва да пращате подарък.
4) Подаръкът да бъде на стойност десетина лева (ако мислите, че има нужда, това можем да го обсъдим всички?)

С диетата вчера пак се издъних, защото двете мами съседки независимо една от друга бяха направили невероятни два сладкища за изписването на малкия - е нямах право да не опитам WinkНо иначе съм се ограничила доста и ще видим на 11-ти като се премеря какво е положението.  

Женичка,  съжалявам, че са се наложили толкова много инжекции ... Sad Ама да сте здрави вече е важно  Hug

Още веднъж благодаря на всички за подкрепата  Hug

# 433
  • Пловдив
Може би да добавим в списъка и датата на раждане на детето  Rolling Eyes Гледам, че на 1-ва страница сме махнали списъка.

# 434
Лъки, благодаря за поздравите за нашите 10 месеца. За първи път не купихме торта за техния мини РД, защото бяхме на РД на кума и там си хапнахме от неговата  Wink
Честити 10 месеца на Бобо на migeo, Катерина на Magica_de_Spell, Катрин на Shortyd  Hug Hug Hug
Да поздравя и аз именниците и тук, макар и на големи патерици. Живи и здрави да са Hug  bouquet
  Peace, ако може и аз да се включа.
mama_vessy, чудни шапки си изплела! Браво!
sunflower, сиренето задължително трябва да е зряло. За жалост на нашия пазар все по-трудно се намира такова. Ето една статийка по въпроса.
sirence, за теб и Марио  Hug Hug. Дано никога не ви се налага повече да влизате в болница. Аз също знам какво е за съжаление.
~divina~, благодаря за споделения опит в диетуването и за режима на хранене
Може би да добавим в списъка и датата на раждане на детето  Rolling Eyes Гледам, че на 1-ва страница сме махнали списъка.

Commelina, като кликнеш на надписа March babies 2011, ще те отведе в сайта на мартенчетата, който е доникъде  Rolling Eyes, но списъкът е там  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт