Бродирана красота - Гоблени 89

• 78 934
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
  • До сърцето...
Благодаря на ina и pepen за  кокошчиците!  newsm44

За схемата в РМ - специални благодарности на ba4iiska !!!  newsm51
Едната ще я направя светла, че сме тъмно кестенява, кестенява и руса...

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 18:54 от Radika

# 451
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря на ina и pepen за  кокошчиците!  newsm44

За схемата в РМ - специални благодарности на ba4iiska !!!  newsm51
Едната ще я направя светла, че сме тъмно кестенява, кестенява и руса...

Joy Joy пу не съм аз русата Whistling

ради, среща?
не пускаш тоя скайп и това е  Crossing Arms с това те гоня от месец време  Hug

Цитат
Народна мудрість
Не заглядай у піч, бо не ростимуть вуса

# 452
  • Плевен
 Grinning Тъкмо си мислих как да съчетаем и двата празника  newsm78 Откривам една обща тема -"8 мартенска  и Великденска игра" и там ще дискутираме ,да не товарим темата тук  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632010.msg20688880#msg20688880

# 453
  • София
Grinning Тъкмо си мислих как да съчетаем и двата празника  newsm78 Откривам една обща тема -"8 мартенска  и Великденска игра" и там ще дискутираме ,да не товарим темата тук  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632010.msg20688880#msg20688880

Супер, така е най-добре!  Peace

# 454
Ето и моя гоблен "Вярност". Не съм го шила от много време, някак ми е досаден, не го шия с удоволствие, но пък много ми харесва, така че ще се шие, няма как!
http://4.bp.blogspot.com/-lms7okT2374/TwNNfRF7ZMI/AAAAAAAAANw/jr … 25D0%25B81718.jpg

# 455
*** Lady N ***  много си е добро гобленчето ,дано скоро го видим готово.

# 456
  • До сърцето...
Joy Joy пу не съм аз русата Whistling

ради, среща?
Цитат
Народна мудрість
Не заглядай у піч, бо не ростимуть вуса

Шъ тъ ям аз тебе. Нали се разбрахме утре за среща!?
Скъпа, аз украински не знам, знам руски  Mr. Green ...ама доколкото разбирам (от зоология   Joy) народната мъдрост гласи: : "Не надничай в печката, за да не ти порастат мустаци (да не се  изцапаш)"

що не питаш Вишенка, тя си е украинка по кръв и ще те опрай в живота  Crazy

# 457
Благодаря ви за отговорите и за вниманието Hug
Взе, че ми стана забавно като започнах  Laughing  bouquet

Ами покажи !
Шила съм два Риолис с вълнени конци и е много приятно за шиене. Няма нищо сложно - хванеш ли му цаката веднъж - немоеш се запреш ( бел.ред. цитат от песен)
Цял следобед не мо'а се запра  Laughing Мама ме гледа изумена как нещо друго, освен компютъра ми е привлякло вниманието и не мога да стана (от леглото, от земята, от стола/в различни пози)  Laughing Но за сега още съм на един цвят и не прилича на нищо, след 2-3 дни надявам се вече да мога да се похваля с нещо повече и тогава ще покажа как върви Simple Smile
Нооо хайде да покажа какво се е получило все пак..
1.
Тук за по-голям размер.

2.
По-голям размер

# 458
*** Lady N ***  много си е добро гобленчето ,дано скоро го видим готово.
да ти го покажа готово  Mr. Green шегувам се. този ми е слабост, както и титаник, който още не съм ушила

# 459
  • край Дунав
Пишете Вие, пишете!  Thinking  Народа шие, че нема време, а Вие тук само се разтакавате в смях и закачки  Thinking  И сега кво-влизам, гледам: две теми!Замислих се  Wink  "почна се нова игра"-Тичам да видя, докато си говорите  Mr. Green

# 460
MeRiTo` струва ми се си открила средата!  Wink Но взирайки се в схемата и в ушитото не намирам съответствие.... поправи ме ако бъркам, но това което си започнала в средата ти се пада в ляво в края...  Thinking

# 461
MeRiTo` струва ми се си открила средата!  Wink Но взирайки се в схемата и в ушитото не намирам съответствие.... поправи ме ако бъркам, но това което си започнала в средата ти се пада в ляво в края...  Thinking
Това което съм ушила в момента се пада от средата и отивам наляво (така ми е по-удобно. Не знам как ще шия от средата на дясно после  Joy Joy ). Като да, стигнала съм точно до края на лявата страна и установих, че ми остава доста панама, което ме навежда на мисълта, че добре съм започнала от средата. Започнала съм от квадратчето под средния лебед Simple Smile с тези по-тъмните щрихи по водата (синьото).

# 462
Мерито, нали не стягаш много конеца?

# 463
Мерито, нали не стягаш много конеца?
Гледам да е нормално, да не е хлабаво, да не е и много стегнато.. мисля че е добре Simple Smile

# 464
Разгадах го!  Laughing Цвета на схемата стои в кафеникаво а на синмката към тъмносиньо.....  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт