Отговори
# 630
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

Тия, Честито!Много хубава новина! Пожелавам ти лека и приятна бременност!
miriam, Hug Hug Hug Успех с разказа на майка ти.
Arim от края на миналата година приеха промяна,която включва ''чистите'' ясли към системата на ИСОДГ,което на практика означава,че всички са под един знаменател за прием през есента. Докато преди кандидатстването за там беше целогодишно.
flufffy ,интересна думичка е подхванал младежа  Mr. Green предвид домашния любимец  Heart Eyes
Nad, Hug Дано бързо се подобрите. Не се притеснявай предварително за ЕЕГ-то. Обикновено отнема месеци,докато нещата се наредят. И таткото беше на медикаменти продължително време с препоръка да избягва всякакви дейности.

За гърнето-седим без проблем,но само седим  hahaha
Зъби-растат...оборудвали сме се с 8 и чакаме следващите скоро.

Хубав ден на всички!  bouquet

# 631
  • Варна
Ох успокоихте ме, и ние сме до никъде с гърнето  Mr. Green
Тини стискам палци  Hug
Тия лека бременност. За сърцето доколкото знам вече тупка, но зависи от техниката дали ще се види.
Наде  ooooh! дано следващото ЕЕГ е по добре. И вие с Даринка да оздравявате по бързо Hug
Не съм възхищавам ти се. Как се справяш със всичко просто не знам  omm
Кат, Тия напишете си термините да ви вмъкна на първа страничка  Peace
Дайте някоя идея за анкета, че много скучно така  Mr. Green

# 632
Добро утро!

Лейди, пусни анкетка за заглавие, а за новата тема ще измислим анкета да си обсъждаме на воля Grinning

Нани, аз от такова куче имам нужда, защото на Симеон ще му е все по-трудно да изразходва енергията. Искам енергично и жизнерадостно куче, което да е подходящо за общуване с малки деца и смятам, че кокера е чудесен за целта, като се има впредвид, че сме в малко жилище и не мога да си взема голямо куче.

Търся си куче от човек, ако някоя кокерка забременее, да ме имате впредвид Mr. Green

# 633
Тия,Честито!Аз на две седмици от закъснението ходих и всичко се видя. Peace

Иринополис,зумба  фитнес е с много танци от различни стилове музика,редуват бързи с бавни и топиш 1000калории за час .Голям хит е навсякъде по света в момента като нещо ново ,Можеш да видиш клипчета в youtube.

Blurmoi,за подсечено до рани ни помогна крем здраве)мн кремове бяхме накупили),а дерматоложката ни препоръча тридерм или имазол паста,но вече бяха минали и не ги купих.При нас съм убедена ,че беше от пр.мляко ,а при вас?

Симона,вече е на нов режим ,спи цяла вечер от 22-10.Преди ядеше вечер ,сега в 7:30 пие АМ .Спи само веднъж от 14-16 и ми е супер удобно !Зъби още няма вече са мираж.
Препоръчайте някой хотел в Пампорово,че за там се гласим,а последните години все сме към Банско.
Хубав и слънчев ден!

# 634
Тия,честито,ние чухме сърчице в 7 гс Hug
Наде,много,много кофти,как издържаш не ми е ясно.Дано скоро тази черна серия свърши Praynig
hailie,супер за кученцето,Симеон има да го гушка (ние имаме едно плюшено много мекичко кученце и Ники постоянно го гушка и му говори)
Бобче,Ники също беше леко хремав при ваксината,не е имал никаква реакция,дори Т не вдигна,иначе при другите ваксини винаги ми вдигаше Т.
И сега една новина......споко,не съм бременна Mr. Green,снощи се наспахме!Ники цяла нощ не помръдна и днес съм свежа,доволна и щастлива Mr. Green
Обаче постоянно се отвива и когато се събудя одялото му все е в краката Rolling Eyes

# 635
flufffy, успокоявай ме, успокоявай ме! Дано и на нас така да ни върви!

Тия, честито и лека бременност!

# 636
Zdraveite,izvinqvam se 4e pisha taka,no saita neshto ne m ise otvarq kakto trqbva i ne mi raboti kitilicata. Tiq chestito,nie chuxme sarcheze predi 3 dni - 8 g.s. Lady moqt termin za sega e 21.08. Za garneto - malkata xodi v qslata na garne,no v ka6ti otkazva savsem i pi6ti,no az ne q tormozq. Shte doide i tozi den,nqma smisal da e nasilvam i da se qdosvame i dvete.
Ostavqm vi,pak se izvinqvam za latinizata.

# 637
Пашик, при нас няма как да е от храна, защото нищо ново не е ял. А и прясно мляко не е пил от доста време. Ще взема и този крем, мерси за препоръката. От едно мазане снощи на Имазол вече има оргомен ефект, дано и днес като намажем и повече да не се налага и да минем на този крем, който ти препоръчваш. Педи каза, че може от много неща да стане, даже и от зъби, каза да даваме и Линекс бейби за корегиране на микрофлората и pH-то.
За хотел за Пампорово зависи какво търсите. Има един много приятен хотел на самата писта, но не е голям и не е лудница, ако сте с децата е идеално. Ние така ходихме миналата година с малкия и се редувахме да караме с татито. Казва се хотел "Ива и Елена", ето сайта http://pamporovoboutique.com/
Също до него има хотел "Spider's house" http://www.spider-house.com/ също е на пистата. Отзад строяха един голям комплекс, но не знам дали го завършиха. И Манастирите са съвсем близо до пистите. Онзи ден едни приятели се върнаха от хотел "Замъка" и казаха, че за 5 дни имало доста изгодни оферти и този хотел трябва да е на пистите http://pamporovocastle.com/

Зъби имаме 4 горе, 4 долу и 2 зад кучешките.

Лек и безпроблемен петък 13-ти!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 10:36 от Blurmoi

# 638
  • Варна,морето,сините вълни...
Здравейте и от нас в това слънчево утро Simple Smile
Благодаря ви за хубавите пожелания за вчерашния ми празник!  bouquet
Тия,страхотна новина!Честито,стискаме палци всичко да върви гладко и да си имате най-сладкото и здрвичко бебче на финала! Heart Eyes
Бобинка 85,ако сложиш Ники в чувалче за сън,няма ли да е по-добре.Хем той завит,хем и ти спокойна Peace Ние сме така,да се върти колкото си иска,голям рахат са тези чувалчета!
Наде,Не съм дано бързо се оправите! Hug И всички болнички бързо да оздравяват Hug
Тини-пинии Praynig
Аз да се похваля вчера ходих на народни танци Joy Много яко беше,учим разни хорца,че аз нищо не мога само 1-2 EmbarassedИ разбрах колко съм се отпуснала без спорт толкова време Embarassedднес ме болят прасците,но ще се взимам в ръце...че съм 100кила ooooh!
Хубав ден на всички,днес последно ще е по-топличко и ще използваме за разходка навън!

# 639
Момичета, стиснете едни палци за Мила днес.  Praynig
На снимка е следобед и после в хирургията, дано всичко изглежда ок...

Вчера докато сме били на пазар с мъжа ми, учителката й дошла до вкъщи.
Говорили си двете, донесла една огромна, ръчно направена книжка, пълна с рисунки от децата.
Написали й, че я очакват макар и на инвалиден стол, че ще и помагат...
Много се развълнувах.  Sad

Пашик, още сте без зъбче ли, хихи. Ще излезе, няма човек без зъби все пак.  Heart Eyes

Кат, августовско бебе ще имаш! Супер!
Ама ще пропуснеш Спирита... Wink

Наде, стискам ти много палци. Знам колко е гадно подобно нещо.  Praynig Hug Hug
Дано ни се оправят дечицата.

# 640
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, благодаря, успокоих се  Simple Smile

Мила, стискам палци да се подобрява крачето, измъчи се куклата, ужас значи ....

Бобинка (ти май си ми адашка  Grinning), на Мила й взехме страхотно чувалче от ИКЕА точно за зимата и спи в него. Плътно е, материала е като на одеало, но от дебелите. Нито се притеснявам за отвиване, нито нищо. Голямо удобство. Дори я слагам самопо боди вътре, без пижама  Peace
ето това е, същото> http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/50162815/

Снощи пак бяха ревове и тръшканици докато заспи. Ужааас. Промивам й носа, слагам капки, за да може да диша, а тя с тия ревове пак се разсополява и после настава едно хъркане, едно кашляне по цяла нощ...Какво й стана, незнам  Rolling Eyes

# 641
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!
 Ние дадохме лекарствата, накапахме капките, направихме инхалацията и сме на линия!  Grinning
 Аз пък кашлям като дърт пушач, ама се надявам бързо да ми мине.

Мила, стискам палци за прегледа!  Praynig Дано зараства добре крачето и не се налага операция!  Hug А иначе за картичките - да, от нашата поща са виновни, сигурна съм. Не може моите сбъркани картички да пристигат, а тези до мен - не! Пуснала съм устно оплакване, но като отида ще пусна и едно писмено, ами ние и сметки не получаваме, ако не ги плащахме по и-нет сигурно вече щяха да са ни спрели тока и водата.  Crazy

Наде, много гадно, бързо да се оправяте всички, много ви се събра и на вас!  Hug

Лейди, справям се, какво да правя.  Mr. Green

Хейли, кокерчетата са супер, много са готини, малко са диви и лакоми, но са чудесни за деца! От дребните породи аз харесвам и джак ръселчетата, те са много живи и диви кученца!  Party Друго подходящо за деца е бигълчето, абе май доста кучета харесвам, въпреки, че съм по-голям фен на големите породи.  Mr. Green

Бобче, айде и вашата хрема да минава по-бързо!  Hug

Еййй, айде стига съм ви досаждала вече, лек ден на всички!   bouquet

# 642
Нинче,Коко е на 6 ,сега е 4та група и се води подготвителна  Peace Виждам,че Рая още няма навършени 6 години,а с 3та група няма кой да ви пусне на училище според мен Simple Smile

Благодаря ви за пожеланията,милички Simple Smile  Hug  bouquet

# 643
Симеон заспа в количката ooooh! , сега спи гладен, но ако го събудя по-зле ще стане.

Не съм, бийгълите не са за апартамент, те са прекалено енергични и не търпят да ги оставяш самички. Все пак скоро Симеон ще е на ясла,  а ние на работа, Бийгъла ще разруши стените.... Иначе, и аз искам голямо куче (ротвайлер), но големите кучета да са къща с двор, иначе си е мъчение и за кучето, и за стопаните. Лошото е, че не знам къде ще се върна на работа, защото моето работно място го закриха малко след като родих. За това решихме да си вземем доги напролет, когато все още ще съм си вкъщи, за да климатизира, да не е самичко в началото. А сега не искам, че сме с килими, а не мога  сега да ги махна, че е студено.

Кат, честито сърчице Heart Eyes

# 644
  • Варна
Хейли видях ти предложението за анкета за заглавие, ама то няма много за избор - двете на Не съм, едно коледно и едно, което отдавна влачим. Ще ги пусна след някой друг ден, ако се сетите в това време за други идеи за заглавия пишете. В това време Марта ме подсети че имаше идея за анкета за предметите от прощапълника и ето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт