www.feelunique.com - 4

• 42 502
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Последно ме питаха дали си искам парите или замяна. Какво разбират под замяна?

Замяна на продукта с нов.   Peace

# 646
Здравейте , в петък направих първата си поръчка от сайта , а днес втората , но чак сега се сетих да вляза в темата и видях че е можело да ползвам намаления , но както и да е  Blush

Искам да питам , дали някъде на пакета ще пише цената на стоките , които съм поръчала ? Понеже тук където живея ако получа нещо на стойност над 20 паунда трябва да плащам мито.

Мерси предварително  Simple Smile

# 647
  • София
Пише я.  Peace

# 648
Здравейте , в петък направих първата си поръчка от сайта , а днес втората , но чак сега се сетих да вляза в темата и видях че е можело да ползвам намаления , но както и да е  Blush

Искам да питам , дали някъде на пакета ще пише цената на стоките , които съм поръчала ? Понеже тук където живея ако получа нещо на стойност над 20 паунда трябва да плащам мито.

Мерси предварително  Simple Smile
Няма никакво мито да плащаш,това е пратка от страна от ЕС.Вътре на бележката с поръчката ти пише стойността. Peace

# 649
  • София
Аз предполагам, че The_Sunrise не е в БГ в момента.  Peace

# 650
Там е проблема , че аз живея в страна извън ЕС  Rolling Eyes

В петък пуснах поръчка за 21 паунда , а днес втора за 19. Но не бях видяла , че първата все още е Пендинг , мислех че вече са я изпратили.  Дали ще ми ги съберат в един пакет , или ще ми ги пратят отделно , как мислите ?
Също така не видях начин да си променя поръчката , примерно да я откажа и да я пусна пак ,когато първата вече е изпратена  Thinking

Редактирам : първата ми поръчка вече е диспачната Simple Smile , надявам се скоро да се похваля.

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 16:51 от The_Sunrise

# 651
Ясно.Аз погледнах ,че пише Бургас.Само вътре е бележката. Peace

# 652
  • в 1001-та нощ
Ееее ами далеч по-добре са! А ние как да се възползваме?  Tired

можеш да провериш цените при вносителя в София (продава  Peace), представителните салони или други салони  Peace
  Hug Да, може. Моля ако някой намери салон в София, който рподва Милк Шеийк да сподели. Спирам със спама.  Peace

този в Стрелбище  Peace http://www.poshbeauty.eu/ , също в Бизнес център Сердика, София, ул. Гюешево 83.

Моля ако някой намери салон в София, който продава Милк Шеийк да сподели. Спирам със спама.  Peace
И за Варна ако някой има инфо Peace

мога да попитам за Варна  Blush

# 653
Здравейте     bouquet
Може ли една  покана за регистрация в  сайта?

edit:
Момичета ,много  ви  благодаря   Hug  Hug Hug

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 00:11 от Susie

# 654
Аленка,мерси Hug ...Някъде май съм виждала,но не мога да се сетя къде Rolling Eyes Thinking От няколко дена се чудя Confused Аз вече си поръчах минита на маска,шампоан и лив-ин балсам,ако ми харесат мога да си ги взема от салон.

# 655
  • София
Ей  Аленка, супер си!  newsm51

# 656
a.l.e.n.a,сподели къде във Варна продават Милк Шейк.  bouquet

# 657
  • софия
Момичета, има ли код за тази седмица?

# 658
  • София-Младост
Така и не ми дойде компелкат на Matrix и аз съответно им писах, казаха че ще ми ги пратят отново, но вижте накрая какво получих:

I will send this again and I do hope it reaches you safely, please note however this will be the last time we can do this, this is the second order in a row that has gone missing, we do not continue shipping in such circumstances, so I do hope this is the end of the problems for you.

Какво значи това, че за вбъдеще, ако отново не получа поръчка, няма повече да ми пращат ли?  newsm78

# 659
  • София
Мхм и аз така го разбрах.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт