Коледа вълшебна на вратата ми почука, бебешко торнадо ще вилнее тука - тема 85

• 22 517
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Хайде и аз да се отчета с едно пожелание, преди да сте забегнали всички  Mr. Green

Колкото и да е жалко,

взехме да живеем с малко,

глави смирено да навеждаме

и свойте мисли да подреждаме.

Нека да живеем, не да оцеляваме,

нека да се борим, не да се надяваме.

И дните ни сега и за напред

да са изпълнени с късмет,

с дъх на бор и топъл дим в комина.

ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2012 ГОДИНА!

Желая на всички от сърце следващата година да получат ето този подарък Hug

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 16:38 от F.a.t.e.

# 526
  • Сливен
Весело посрещане на Новата 2012г. и от мен, нека мечтите на всички ни се сбъднат  Praynig Praynig Praynig

# 527
Момичета да ви почерпя с новогодишната си питка, преди да почваме приготовленията  Hug да ви е сладък животът   chef

# 528
  • Лондон/Пловдив
Весело посрещане на новата 2012 г  на всички и каквото  си пожелаете да се сбъдне .
Аз тази сутрин си поплаках едно хубаво и цял ден ми се доревава  явно със сълзи ще изпратя тази година .  
При мен се спука фукито което доктора видя  и  тем ми се покачва .  Не сме бебеправили защото не знаех кога ще се спука и точно тогава имаме пропуск от 4 дни та си чакам чинно лелката към 10 януари . Направих си една статистика за последните три години и имам 1, 2 пъти годишно цикъл от 45 -55 дни дължина .  
И последно да споделя на моя мъж сестра му е бременна ,а правят секс с презерватив винаги . При това за трети път забременява така , а има поликистоза и обърната матка . Най вероятно ще го остави защото е правила един аборт и има само едно дете .
Весело посрещане на всички !

# 529
Весело посрещане на Новата Година!
Нека я посрещнем с радост, да я изживеем с любов и сбъднати мечти   bouquet
През новата година темата да се напълни с многооо бебета  Hug

# 530
Фейт, кой забегнал, аз съм тук Mr. Green, до последно Laughing. Много хубаво пожелание Hug
Бюти, страхотна питка  bouquet
Мили момичета, когато чашите преливат в празничната нощ, когато устните се сливат в новогодишния разкош.Едно сърце се приближава, отваря вашата врата и тихичко Ви пожелава: Сбъдване на вашата мечта!
Чери мам Hug Hug Hug.Хайде изпрати тази година със сълзи, но посрещни новата с усмивка и вяра. Ами така е в повечето случаи, когато се пазиш и не искаш, то се случва. Божа работа Hug.

# 531
И аз искам да пожелая на всички, които пишат тук само прекрасни мигове през новата година и никой да не изоставя мечтите си! Освен това искам да кажа, че се радвам, че открих за себе си тази тема, защото ми носи много положителни емоции и се чуствам  много приятно сред вас! Hug
Чери, направо ме изуми с тази история за сестрата на мъжа ти!

# 532
Включвам се и аз към поздравите.
Пожелавам на всички весело изкарване на  празника!Дано следващата година донесе на всички ни това,което сме си пожелали най-силно и дано сълзите ни останат в старата година! Hug

# 533
Здравейте, мили другарчета! Ето и от мен една новогодишна рецепта:

Вземат се 12 месеца!Изчистват се изцяло от озлобеност, завист, скъперничество и страх. Всеки месец се разбива на 30 или 31 (в краен случай на 28 или 29)дни, така, че запасът да е достатъчен за една година. Поотделно се гарнира всеки един от дните - по 1 доза работа и 2 дози радост и хумор. Прибавят се 3 супени лъжици оптимизъм, една чаена лъжичка толерантност, зрънце ирония и щипка такт. След това сместа се залива обилно с любов. Готовото ястие се украсява с букетче любезност и се сервира ежедневно с веселие!

Бон апети!!!

Аз съм в ревливо настроение и ще сготвя по-горната рецепта от догодина....сега ще се нарева наволя Cry Ужасно ме болят гърдите, а е никое време - О изтървахме преди 2-3 дни...леля чакам на 12.01....луда работа newsm78 чувала съм, че болят гърди, но никога не ми се е случвало #Crazy  е, поне се чувствам като Памела Андерсън...не изглеждам така де Joy hahaha
Прегръщам ви всички и благодаря, че ви има! Hug

# 534
Момичета четох четох, писах писах и накрая изтрих всичко и ще ви напиша само ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА, а пожеланията ги оставям за догодина за да не останат в старата година.

# 535
Добро утро и от мен!    food010  Искам да ви пожелая да оставите всички притеснения и неволи в старата година, да посрещнете новата с усмивка, а тя от своя страна да ви донесе здраве, късмет, разбирателство, любов, мъдрост и много сбъднати мечти, и не на последно място, поне по един smile35351swing  Благодаря ви, че ви има!  Много ви обичам  Heart Eyes!  Весел празник и до догодина!

# 536
Аз да взема да ви наръся за последно тази година  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 537
Много добра идея, imam_nadejda Simple Smile

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 538
tiptoe Остана ли малко и за мен  newsm79 

# 539
Я и аз да ръсна малко прашец:

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Весело посрещане на новата година, мили момичета! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт