Re: SportsDirect-35

• 43 785
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Някой поръчвал ли е тази раница да сподели дали е хубава?
Харесала съм също тази Пума, както и тази.
Предварително благодаря!  bouquet

# 616
за дете на 9 години какъв размер трябва да поръчам?

http://www.sportsdirect.com/no-fear-ski-gloves-girls-400019

Виж номерацията при тези   http://www.sportsdirect.com/campri-ski-gloves-boys-400007  макар че са различни марки, тук номерацията върви така: XSB (5-6г); SB (7-8г); MB (9-10г); LB (11-12г); XLB (13г), като В е за Boys, съответно при твоят модел G - Girls. Аз поръчах р-р SB за почти 6-годишния си син, но ще ги получа може би следващата седмица, за да дам отзиви отговарят ли си на номера.
благодаря, ще чакам размера и отзиви от твоите ръкавички.

# 617
  • БГ
Не зная сравнявате ли цените тук и там, но масово тук маратонките са около 60лв детските. В тая насока се чудя - има ли смисъл цялата гимнастика да се поръчва от там... Thinking
И още нещо - винаги съм купувала с лепки маратонки, за децата е по-удобно мисля.
Аз още не съм поръчала, чакам назад една майка, която обеща да ми измери номерацията С12 Embarassed

Ние имаме Адидас С12 - стелката, от край до край е 19,5см, но според Адифит зоната е за краче 18,5см. 

beki_11k, непременно ще споделя!   Peace

# 618
  • София
Не зная сравнявате ли цените тук и там, но масово тук маратонките са около 60лв детските. В тая насока се чудя - има ли смисъл цялата гимнастика да се поръчва от там... Thinking
И още нещо - винаги съм купувала с лепки маратонки, за децата е по-удобно мисля.
Аз още не съм поръчала, чакам назад една майка, която обеща да ми измери номерацията С12 Embarassed

Аз пък не мисля,че въобще може да има сравнение с цените в спорта и БГ.
Примери мога да дам много ,но тези са най-фрапиращи:

Маратонки Найк в мола с намалението 280 лв.В спорта - 18 паунда /2010 г./
http://tedichka07.snimka.bg/other/sportdirekt.455445.18387480

Зимни обувки Каримор .Бяха 18 паунда :
http://tedichka07.snimka.bg/other/sportdirekt.455445.21088600
http://www.kupi-bg.com/Zimni-planinski-obuvki-Karrimor.html   Joy

# 619
Сравняваш произволно, така е  Peace
Обаче аз понеже нямам м ераци за марки и нови колекции - сравнявам така - има маратонки пак оригинални по около 60лв тук. Така че бих предпочела да отида, да ги пипна и видя, да ги купя тогава от тук, отколкото да дам същите пари, да чакам и тн.
Но аз затова питах - само заради евентуално по-ниските це ни ли предпочитате, или и на качество - са по-добри? Досега не съм пазарувала онлайн, затова питам и ще съм ви благодарна на мнения в тази насока.

stefaniika - безкрайно ти благодаря, добре че не поръчах С11, както пише че отговарят на 29 номер, при положение, че сме малко над 18см. Сега се чудя дори C12 които вие имате - ли да поръчам - или по-големи, защото ми се иска да изкара с тях до лятото... Thinking

# 620
  • Варна.....
Не мога да се ориентирам кое е тракинг номера за проследяване.
Имам "order reference" и "our reference", но нито една от тях не се проследява в DHL.

# 621
Сравняваш произволно, така е  Peace
Обаче аз понеже нямам м ераци за марки и нови колекции - сравнявам така - има маратонки пак оригинални по около 60лв тук. Така че бих предпочела да отида, да ги пипна и видя, да ги купя тогава от тук, отколкото да дам същите пари, да чакам и тн.
Но аз затова питах - само заради евентуално по-ниските це ни ли предпочитате, или и на качество - са по-добри? Досега не съм пазарувала онлайн, затова питам и ще съм ви благодарна на мнения в тази насока.

Качеството на една и съща марка не мисля,че е различно по нашите магазини и в сайта.Но аз 60 лв за маратонки за детето не давам,толкова бързо ги съсипва...предпочитам да му взема за тези пари 2 чифта от сайта,поне да не ме е яд после  Wink

# 622
Лъвица - именно  Peace
Аз затова се зачудих, че се обсъждат маратонки по 20+паунда...Но аз не съм ориентирана в тоя пазар, признах си вече  Laughing

Всъщност харесала съм си едни Лонсдейл за 8 паунда, но още ме е страх да поръчам, то хиляда подробности и нещо ме спира  Embarassed

# 623
  • I want it all and I want it now.
Велико бива те за провокатор Joy Joy Joy
Маратонки за 20паунда + се оправдават за по големите деца. Носят си се по 1 година и не се скапват и изглеждат като нови. Защото по нашите магазини са над 180лв .  Peace
А иначе и на пазара има обувки  и за 5лв, който на 3 обуване се разпадат. Всеки си преценява, според възможностите. 

# 624
Извинявай, ама ffiffka пита за краче 14.5 см и цена от 20паунда - зачудих се просто и попитах!
Аз съм пазарувала козметика от чужбина и смело мога да кажа - че купена от тук същата - ми имаше разлика.
Затова се интересувам с маратонките как стои въпроса.
Ако са ви смешни моите въпроси - подминавайте, ще се ориентирам в крайна сметка  Peace

# 625
  • София
Сравняваш произволно, така е  Peace

Според мен разсъждаваш така ,защото не пазаруваш онлайн. Peace

Аз съм от другата страна на монетата - от БГ не съм купила нищо освен хранителни продукти от 3 години.
Ходя понякога в аулети,молове по време на намаление и съм щастлива ,че пазарувам от Англия и Франция.
Не давам примери избирателно.Както казах мога да дам много примери.
Ако тук едни маратонки за дете са 60 лв. в спорта същите ще са 30 лв. макс. Peace
Това ,че там са по-евтини не означава ,че не са качествени.Нали марката е една и съща.Виждала съм същите модели, но двойно или тройно по-скъпи,даже мерих на малкият,за да съм сигурна кой № да поръчам. Peace

# 626
Благодаря ти, аз мернах албума ти и мога да се доверя, защото явно имаш опит  Peace
Ще пробвам, какво да правя, запалих се вече  Laughing
Ти кой превозвач ползваш?  Embarassed

# 627
viliko, аз с най-добри чувство казвам - не купувай, че купиш ли веднъж, после пак ще искаш  Mr. Green  Хич не си мисли, че се минава с едно, първо за детето, после я за теб, я за мъжО, после пак от началото...  Peace

Laughing Laughing Теди, признай си, че ако можеше и манджорното щеше по нета да го купуваш, ама излиза скъпо малко с трансопрта, а и не всичко можеш да купиш така, иначе...ехеее нямаше и храна да купя аз от тук  Crossing Arms

Вилико, давай смело, харесай нещо, питай в темата, повече от работите са пробвани, все може да се вкл някой с отзив за дадения модел  Peace

ДА ПИТАМ и аз, че не съм чела отзив за тези ботушки:
http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-ladies-276077
много ли са груби или са ОК, виждала съм на живо черните със звездичките, харесаха ми, но ми се ще тези белите, че имат повече гумена част??
Реална снимка някой да има?
Номерацията предполагам си отговаря?

# 628
 Laughing Предполагам, че така ще стане, ама....започвам с нещо мъничко, само като за първи път http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fulham-childrens-030102?colcode=03010237 Чакам една позната да ми потвърди, че от фирмата им пускат групово поръчки и излизало доста тънко транспорта, ако ли не - ще се пробвам сам-сама

# 629
относно темата ,която се е заформила искам и аз да споделя нещо: скоро гледах мн намалени маратонки в магазини Deichmann например имаше едни найкове,които ги имахме от спортса и като им пипнах подметката беше мн по-различна от нашите-супер мека и гумена,а тези от спортса бяха мн твърди..
така че аз твърдо съм за спортса  Peace

относно харесаните от теб лонсдейл-много е добра марката,имаме възможно най -евтините дрехи и маратонки и са супер като качество

Общи условия

Активация на акаунт