Отговори
# 510
Честита Нова Година, мамета!  Много здраве, щастие и пухкави бебеци през новата година! 

# 511
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МАМЧЕТА,БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ ,ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ HugИ С МНОГО ЗДАРВИ БЕБЕТА ,НАЗДРАВЕ!!!!

# 512
Честита Нова година!Устисках до 2012г. и вече казах на бебчо да излиза-засилих го малко,но засега без особен успех.Честито на Калаяни и на Симона Ди! GrinningДа са живи и здрави бебоците!
Аз май утре сутринта ще звънна на доктора-тапата ми изтече вчера с по-ярка кръв и аха да се сгъстят контракциите и следобед изчезнаха.Вечерта преди 00 часа имах болки и сега пак заради тях станах.Контракции единични засега,но болезнени и то доста-та май днес по-късно ще му звънна да каже какво да правим,че малко се притеснявам дали всичко е наред(иначе бебчо се движи и рита даже ама да не би пък нещо да се е разместил).
 Май има надежда за сгъстяване на контракциите-ох ,дано днес се роди,че вече доста ме боли(с Хриси на такава болка имах 4-5 см. разкритие).Според мен определено е тръгнал ама защо се бави толкова незнам.

# 513
Честита Нова година на всички - като гледам, американките сега посрещат - да сте здрави и щастливи, и да ви следва късметът цяла година!

само че годината на Дракона започва на 23 януари Simple Smile нашите бебета ще са си зайчета  Blush

аз вече се и наспах, чакам и останалите, че да не си пия сама кафето. Вчера като излязохме в 10 сутринта, цял ден обикаляхме по туристически маршрути и молове - аз като туристически гид и шофьор - ама като ти е празнично, не се уморяваш толкова.

# 514
Честита Нова Година!!!Пожелавам на всички бързо и леко раждане и здрави,послушни и дългоспящи бебчета!!!

Честити бебчета на новите мами. Много да слушкат.
Тити, някои си чакат дракончета да видим ще дочакаме ли   Mr. Green
Дано някои наши бебенца да са последно и първо бебче на годината. Ще чакаме да се похвалят  Wink/е,мамите, де/. Честито на именниците. Весели празници на всички  Hug
Всички на работа много ме натискаха да раждам на 31-ви, че да имам облекчение на данъците за 2011, ама на наш бебо си му харесва на топло и си стои вътре  Sunglasses

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 08:01 от Rapuntzel

# 515
  • Бургас
Добро утро и от нас!
ЧЕСТИТ ВАСИЛЬОВДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

Как сте с бебенцата в коремчетата?
Как мина вечерта?
Ламичке, Виола, чакаме благи вести от вас!
Моите домашни спят още, аз естествено - не.Чакам ги да се събудят и на обяд отиваме малката да сурвака чинката и чичото на мъжа ми за здраве, че миналата година са ни чакали, а ние не успяхме да отидем.
Хайде, лек и спокоен ден на всички ни!

# 516
  • София
Честита 2012 година, мили тумбачета и мамчета. Нека тя бъде много щастлива за всички нас и да е изпълнена само с положителни емоции.
Да са ни честити Антон и Виктор, да донесат много радост на семействата си и да растат големи юнаци.
Чакам вести за Виола и Ламята.
Ние с бебочка сме горе-долу добре, имам 1000 болежки, но не съм тръгнала да раждам още, та май ще се изпълни моя план максимум, има шанс да си дочакаме датата  Wink

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 11:01 от Krisita

# 517
  • София
Честита нова година! Нека е най-щастливата година от нашия живот !

Моят момък сигурно ще е заек ( котка), но за тях четох,че са най-големите късметлии в живота, постигат целите си с лекота и имат умението да излизат "сухи" и от най-заплетената ситуация. Най-силните зодии в източния календар са дракона и тигъра и родените под тези знаци са във вечно напрежение помежду си ( а синът ми е тигър), така че донякъде се радвам,че  бебето няма да е драконче  Twisted Evil 

Виола, Вероника, Криси, Венуш , Менинка и мама Мил- браво на вас - устискахте до новата година!

# 518
  • София
Дубрутруууууу
Честита нова година!!! дано донесе много любов, здраве, щастие, късмет, успех, незабравими мигове и много и все хубави новини Praynig Hug Heart Eyes
Честито на всички нови мами  bouquet да са живи, здрави  много щастливи малките слънца Praynig Peace Hug
Искам да ви благодаря от сърце за милите  пожелания за нашето ново щастие Hug Hug Hug ние от вчера вече сме си в къщи Heart Eyes посрещнахме най - прекрасната ни нова година - всички сме много щастливи Party само да уточня за първа страница - секциото беше планово но за 5. 01 на 27 се наложи да ме срежат по спешност заради установени при преглед 4 към 5 см разкритие и изтичащи води Rolling Eyes важното е, че всичко мина добре и че и двете сме добре и вече сме си при мъжчетата Heart Eyes
желая ви много усмихнат и незабравим 1 януари Peace Hug Heart Eyes

# 519
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И СБЪДВАНЕ НА МЕЧТИТЕ!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЛЕКО И УСПЕШНО РАЖДАНЕ НА ЗДРАВИ БЕБЕТА НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ МАМИ, КОИТО ОЩЕ СА В ОЧАКВАНЕ!
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ВЕЧЕ РОДИЛИТЕ! УСПЕШНО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО ХУБАВИ МОМЕНТИ И ЩАСТИЕ С МАЛКИТЕ ИМ СЪКРОВИЩА!

# 520
Честита нова година! Желая много здраве на вас дечицата ви - настоящи и бъдещи, на целите ви семейства много благополучие.

Честит Василов ден на всички които имат повод да празнуват днес.

# 521
  • Китна Тракия
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА! Да е мирна и щастлива за вас и вашите семейства!!!

Честито и на именниците днес!

Добре дошли на новите бебчета!  Hug

Ние сме добре - така не бях преяждала от 100 години снощи, та днес трябва да съм на по-олекотен режим, че ще се пръсна....
Целувки и хубав, слънчев /при нас поне е такъв/ ден  Grinning

# 522
  • На морето!
Честита Нова Година! Нека за всички ни бъде успешна и здрава!

Атадар, добре завърнала се! Чакаме снимки на Яна  Hug
Пък бебчетата- дракончета или зайчета, каквито, такива, да са здрави, умнички и упорити и ще успеят. Симеон е златна свиня- звучи кофти, но се случвало веднъж на не-знам-си-колко-хиляди години се случвала и децата родени под този знак имали златен живот.

Красидика, много се радвам, че устискахме, по едно време бях решила, че няма да стане. Снощи, точно стана 1ч. и тапата ми си отиде. После се почнаха едни контракции, решихме да се приберем, да сложим детето да спи и ние да си подремнем - с изготвен план за бързо реагиране. Имах контракции, но сутринта се събудих без, сега имам напрежение, но без отчетливи стягания и болки. Ще изчакам до 3ти и ако нищо не се случи ще звъня на док. да видим какво правим. Предполагам, че ще има някакво развитие до 3ти, но все пак. Предният път  тапата ми започна постепенно да пада и след 4 дни родих. Този път си падна цялата, а и ме предупредиха, че всичко ще се развие по-бързо. Ще видим.
Сега ви оставям, отиваме и ние да сурвакаме бабите и после да харчим печалбата в някой магазин за играчки. Хубав ден на всички и леко раждане, за тези, на които предстои днес!

# 523
4естита нова година и 4естити бебета на вси4ки родили мами, успех на вси4ки на които предстои раждане и много щастие за вси4ки семеиства.

# 524
  • София
Честита Нова Година!

Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни.
Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и
носят удовлетворение и радост.

Честити бебоци на Miminka_p, Nepoznatata, Simona_di и Кalyani!
Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!
Най-прекрасния подарък за Новата Година

newsm10Стискам палци на Ламичка, Виола, Вероника-
да се похвалите и вие с най-чаканата вест!
Дано всичко мине максимално безболезнено и бързо!

Общи условия

Активация на акаунт