МАШИНА ЗА ХЛЯБ-44 тема

• 68 072
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
ЧНГ, хлебари и хлебарки!   bouquet  Hug
Не съм чела тук от поне 1 година.  Rolling Eyes Зациклила съм на 1-2 вида хляб и това е, но сега ще ви наглеждам за нещо интересно и по-нататък за великденските козунаци.  Grinning

# 136
ЧНГ, хлебари и хлебарки!   bouquet  Hug
Не съм чела тук от поне 1 година.  Rolling Eyes Зациклила съм на 1-2 вида хляб и това е, но сега ще ви наглеждам за нещо интересно и по-нататък за великденските козунаци.  Grinning
трябваше да ни поздравиш наведнъж за всичките празници които са минали докато си отсъствала  Joy

# 137
  • София
  Благодаря ви, Тони,alys, bongo_2007... !Аз нали не меся по рецепта, а на око и винаги ми идва повече в машината и опира в капака.Днес реших само да го замеся и да втаса, и да му дам шанс, да бухне колкото си иска във фурната  Joy!

# 138
 Благодаря ви, Тони,alys, bongo_2007... !Аз нали не меся по рецепта, а на око и винаги ми идва повече в машината и опира в капака.Днес реших само да го замеся и да втаса, и да му дам шанс, да бухне колкото си иска във фурната  Joy!
следващият път сложи с 20-30 мл по-малко течност и пак карай на око - няма да ти опре в капака.  hahaha

# 139
Здравейте момичета,
от скоро имам хлебопекарна /0т 09.12.2011/ и бях страшно доволна - досега.
Вчера както винаги сложих продуктите за основен хляб в машината, пускам от копчето, завъртя 2-3 пъти и спря - ни напред ни назад. Нито една програма не тръгва, вадих - слагах казанчето, бъркалките са както трябва и пак не става.
Не можахме да й се нарадваме както трябва с мъжа ми, докато се похвалим на всички и тя се развали. Някой имал ли е такъв проблем  newsm12  , между другото марката е Мулинекс OW 5023 Bagette. Хляба ставаше страшен - толкова хубав не бях яла от години. Тя има 2 реотана и изпича навсякъде със страхотна коричка. Правих само основния хляб от книжката и тесто за пици, не можах да пробвам другите рецепти.

# 140
Мятайте я към сервиза, нали си е гаранционна!

# 141
  • София
     Така, както го описваш ми прилича на проблем с моторчето. Нали е в гаранция, носи я веднага.

# 142
Тайне, издай тайната за онзи хубав самун дето си го цопнала в една друга тема - и рецепта и технология Hug

# 143
Абе ние я метнахме към сервиза, но първо през Технополис, от където я купихме и те ще я пратят във Варна, че там и е сервиза. Исках да знав колко време ще се бави, че не ми се яде вече купен хляб  Blush

# 144
Здравейте момичета, (и момчета )
от скоро имам хлебопекарна /0т 09.12.2011/ и бях страшно доволна - досега.
Вчера както винаги сложих продуктите за основен хляб в машината, пускам от копчето, завъртя 2-3 пъти и спря - ни напред ни назад. Нито една програма не тръгва, вадих - слагах казанчето, бъркалките са както трябва и пак не става.
Не можахме да й се нарадваме както трябва с мъжа ми, докато се похвалим на всички и тя се развали. Някой имал ли е такъв проблем  newsm12  , между другото марката е Мулинекс OW 5023 Bagette. Хляба ставаше страшен - толкова хубав не бях яла от години. Тя има 2 реотана и изпича навсякъде със страхотна коричка. Правих само основния хляб от книжката и тесто за пици, не можах да пробвам другите рецепти.
преди да тръгнеш към сервиза изключи машината от контакта и отвори капака.
нека да постои известно време така (около 1 ч).
после пробвай на друга програма (различна от основната) дали ще заработи.
пробвай и програма печене само за 1 мин да видиш ще започне ли да нагряват реотаните.
тези опити ги прави при изваден контейнер.

# 145
Абе ние я метнахме към сервиза, но първо през Технополис, от където я купихме и те ще я пратят във Варна, че там и е сервиза. Исках да знав колко време ще се бави, че не ми се яде вече купен хляб  Blush като си искала това да знаеш  да беше го написала още в началото  Laughing
вече е късно какво сме писали. всички останахме с впечатлението че машината сега е издала багажа.

# 146
  • София
Тайне, издай тайната за онзи хубав самун дето си го цопнала в една друга тема - и рецепта и технология Hug

Мама Тин, аз нали на око, та мога само приблизителни мерки да дам. Около 220 грама хладка водичка, захар и сол по една равна голяма мерителна  лъжичка.Пакетче френска мая =11 грама е.Олио 25-30 мл, брашно 550-600 грама. Оставям да замеси с 530 грама и добавям по лъжичка-две, ако има нужда. Програма само месене и втасване. Оставих да втаса, изсипах внимателно  на тава с хартия, оформих с мазни ръце леко, наръсих брашънце за вид, резнах чертички с ножа, сложих във фурната и включих на 200 градуса.Докато се грее бухва, като нагрее се пече.

# 147
Абе ние я метнахме към сервиза, но първо през Технополис, от където я купихме и те ще я пратят във Варна, че там и е сервиза. Исках да знав колко време ще се бави, че не ми се яде вече купен хляб  Blush като си искала това да знаеш  да беше го написала още в началото  Laughing
вече е късно какво сме писали. всички останахме с впечатлението че машината сега е издала багажа.
мъжа ми се обади преди малко, че е занесъл машината в Технополиса, а тя вчера се развали и затова попитах, но ИЗВИНЯВАЙТЕ че изобщо писах във вашия форум и ви отнех от времето. СЪЖАЛЯВАМ много!!!

# 148
  • София
      sunlight74, не му се връзвай на бонго, всички наопъки,той на терсене. Но иначе има опит и дава добри и полезни съвети.

# 149
мъжа ми се обади преди малко, че е занесъл машината в Технополиса, а тя вчера се развали и затова попитах, но ИЗВИНЯВАЙТЕ че изобщо писах във вашия форум и ви отнех от времето. СЪЖАЛЯВАМ много!!!
след като машината е на път към сервиза аз лично не виждам смисъл да се пита какво може да и е. това означаваше,че всеки който е на линия и знае нещо по въпроса може да се включи и да помага с каквото може. тази помощ е безсмислена когато машината е в сервиза. форума не е наш и не е наша собственост. всеки може да изразява мнение. и дали е отнето от времето му или не всеки си преценява сам за себе си. а ти не съжалявай - пиши, коригирай ни, карай ни се ,давай своите мнения по даден казус. все пак за това всичките сме тук.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт