Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 400
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честита нова 2012 година! С пожелание за здраве, любов, късмет и вдъхновение!

# 211
  • Варна
Нито съм преяла (буквално и парфюмно), нито съм препила, но апетитът ми е константен  Simple Smile

Да са живи и здрави именниците!

# 212
За много години, момичета! Здрави, щастливи и обичани! Heart Eyes

# 213
Честита Нова 2012  и от мен! С пожелания за здраве и сбъднати парфюмни мечти!
Натали, благодаря ти ,че ме покани на своята трапеза, макар че съм отскоро с вас, оценявам го!
В новогодишната нощ избрах един прастар аристократичен Ван Клийф, може би заради поверието да пренесеш нещо старо и красиво в новата или поради носталгията по класическото и утвърдено, но още в първия ден го замених с новата Открадната целувка на Картие. Честно казано не е много зимна, но кореспондираше с приповдигнатото ми настроение и това беше по- важното.
Продължавам да ви чета с нестихващ интерес и да се уча от вас, момичета. С нетърпение очаквам срещата на 03. 02 2012г.

# 214
Къде ще бъде срещата? Бих искала и аз да се присъединя.

# 215
За много години, момичета! Здрави, щастливи и обичани! Heart Eyes

# 216
  • Германия
Къде ще бъде срещата? Бих искала и аз да се присъединя.

Hug Party

Парфюмна среща:

3 февруари 2012 /петък/ от 17 часа в кафе-клуба на читалище "Аура", София, бул. Ал.Стамболийски 175.

Сънувах по Коледа меденките на Милейди. Ухаеха на Слончето на Кензо и аз я попитах дали от него е сложила за подправка? ooooh!

# 217
Много благодаря за разяснението.   bouquet
Бих искала и аз да се присъединя.  Laughing

# 218
  • София
Честита и благодатна 2012 година!
Остаряхме, т.е. само помъдряхме с още една година - за хубавите хора и хубавите парфюми няма възраст Mr. Green А тук е красиво, уютно и пъстро от ухания и възприятия, от позитивната  енергия, предавана от радостта за всяка нова придобивка или описанието на  ново откритие!
Мимс, Hug добре си ми била дошла!
А днес смятам да бъда с тази играчка  Mr. Green

# 219
Честита Нова Година, момичета! Желая на всички много здраве, късмет и забавление през 2012 г.

В новогодишната нощ изненадах и себе си като избрах Екстремния зелен чай на Булгари - един обичан, но често забравян и пренебрегван напоследък аромат. Малко го омешах с Анжелик на Фредерик Мал, но се получи много добре.

Старата година изпратих с покупка на парфюм за приятелка, а и новата я започнах по същия начин. Надявам се и двете да са доволни!

# 220
  • на североизток от Рая
  СилвиHug, честит имен ден! Бъди здрава, лъчезарна и винаги положително настроена!  Heart Eyes

# 221
Дами, моля честитките по различни поводи да бъдат в "Календар", а не тук!  Grinning

# 222
A Taste of Heaven by Kilian -
че е мъжки мъжки е , но на моята кожа застана по -добре отколкото на ММ.Ако бях в предния си период когато налитах на мъжки щях сама да си изпръскам пробичката. Определено ми хареса този аромат и ми подсказа че лавандулата за сега съм я пренебрегвала. Прекрасна е тук. Идеално е балансиран направо уляга страхотно на кожата , нищо бръснарско няма при мен.Носен от жена на която приляга не ми се мисли hahahaЗа мен той си е унисекс отвсякъде. Не знам имало ли е такава тема за лавандулата ще потърся Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 17:35 от raz_nejena

# 223
  • Варна
И при мен A Taste of Heaven уляга без намек за бръснарско, изобщо. И след като разносих виала, го твърдя. Не ме е заблудил теста на ръката.

# 224
  • на североизток от Рая
Дами, моля честитките по различни поводи да бъдат в "Календар", а не тук!  Grinning

ОК! Не съм против това, но дали празнуващия ще чете там?
 Или пък само аз не схващам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт