Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 407
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
  • Козлодуй
Честито на всички именници,да са живи и здрави!  bouquet
Чудесна беше младата компания Grinning И хоро на площада тропнахме,и фойерверки гледахме,от години не бях празнувала с толкова много хора.Само дето вече не ми държат краката толкова,а след малко пак съм на работа.
Вчера сутринта бях решила,че Черна орхидея ми се носи.Като тръгнах за работа обаче,офъщях се хубаво със Сеншъс Ноар,даже в чантата го метнах.А когато тръгнах вечерта за купона,сложих Короманделчето ми любимо.Звучи като да стана манджа с грозде,но ми беше хубаво Grinning
А днес тематично съм целуната от Дракон.

# 196
Започвам годината с това, което намерих под елхата като подарък- Оригиналния Сеншъс. Дай Боже да орисаме да има много красиви емоции през годината. Радвам се, че всички сте прекарали добре Simple Smile

# 197
  • София
Честита Нова година и от мен, момичета. Със ЗДРАВЕ орисвам нас, хората около нас и цялата ни темичка. Всичко останало знам, че можем да си го постигнем.
Натали,   bouquet
И в моите мисли има място за всички вас.

Вчера направих компилация от Венеция през деня и Лолита Л вечерта, обаче да ви кажа честно, чесъна, който по изключение си бях спретнала в Снежанката, надви и двата аромата Mr. Green

# 198
  • Germany
Честита Нова 2012 година! Да донесе много здраве, любов, късмет и пари, а на нас нови парфюмни любови! Честит имен ден и на всички, с хубавото име Васил!
Аз започнах годината с придобиването на Elixir des Merveilles  newsm44
Много съм доволна, сега спокойно мога да си пръскам остатъка, без да ми се свиди. След него с лека ръка подготвих за разкарване 10 аромата, които много обичам, но са ми омръзнали и не посягам към тях, като ще започвам на чисто, поне да е качествено Mr. Green
Вчера бях с Градската кралица Heart Eyes, уникално присъствие, обича ме този аромат и аз него!

# 199
Честита Нова година и от мен,момичета! HugНека бъдем здрави,а всичко останало ще си го постигнем сами и с обичаните от нас хора!

Може ли човек да танцува и да пее като за световно в къщи и то само на чаша червено вино за цяла вечер  Crazy?
Може,може... Joy
Посрещнах 2012 г.в компанията на любимите ми мъже,в топлината на живия огън,с чаша червено вино и малко Адикт. Heart Eyes

Честито и на всички именици!  bouquet

# 200
Ковачева,честит ти Еликсир,заслужава си радостта.

Тафче,не разбрах на теб трябва ли да ти честитя нещичко или още е рано,ама с този жив огън ме озадачи Flutter

Честито и на имениците!  bouquet
Аз понеже си нямам имен ден и тези празници все ги забравям ooooh!

За старт на новата година все пак си избрах Чампака Heart Eyes

Мимси,благодаря ти,че си ме навестила Hug

Преди малко един българин каза,цитирам по памет 'Не обичам много празниците,важно е да си направим делниците празнични!'

# 201
  • при морето
За много години!Ех,че хубави пожелания!Всичко да ни се сбъдне,момичета!И аз ви благодаря,че ви има,пращам виртуални целувки на всички от морето! Heart Eyes Heart Eyes

Ковачева,метни го насам тоя остатък на Еликсира,недей се стиска! LaughingИ кои са 10-те омръзнали ти,пусна ли ги в разменките?

Аз другата седмица чакам едни новички  Меteorites/Guerlain Heart,отдавна ги исках...
Чакам и в оригинално шише Аccord Oud/Byredo...И спирам до...8март,сериозна съм! Stop
А днес съм с Отмъстителната,прекрасна е пустата роза в него,омагьосващо хубава,ЛМ само ме гушка и целува и вдишва... Blush

# 202
  • София
Честита нова година, момичета! Бъдете здрави и се чувствайте добре в кожата си! Другото сами ще го постигнем  Hug
Натали, дано обичаш горчиви бадеми - снощи се цопнах на твоята трапеза с Етро Хелиотроп и Sweet Oriental Dream  Heart Eyes
и осъзнах, че макар много да си приличат като аромати, имам неотложна нужда от по-голямо количество от втория  Laughing Много по-присъствен е, траен като за световно.. а и ЛМ го хареса  Blush
Днес започнах годината с Амбр Наргиле - и той траен и присъствен, но като че ли не ме възрадва толкова колкото си спомнях  Rolling Eyes това като напомняне да си нося новите любови, а не да ги кътам  Naughty е, няма да го изхвърля, де, но имах очаквания/спомени за нещо много по-УАУ  Whistling

и понеже след 12 часа вече е отлетял от ръцете ми, ще ходя да си пръсна нещо друго .. ще скокна да видя какво съм си взела за тест  Whistling само да кажа, че за 3 дни съм тръгнала с почти толкова парфюмчета, колкото лятото за 3-седмична почивка  Blush минита и отливки само обаче  bowuu

# 203
  • USA, Steak State
За много години милички! Много ми е приятно в тази тема! Благодаря на Натали, че не ме е забравила. През 2012 пожелавам на всяка от вас да изпълни най-съкровените си парфюмни желания, а и не само.  Hug

# 204
Тафче,не разбрах на теб трябва ли да ти честитя нещичко или още е рано,ама с този жив огън ме озадачи Flutter
Не е рано,Силви,вече и гости посрещам. Hug
В петък, в бързината взех само Адикта,но днес случайно открих в чантата ми една забравена отливка на Шанс едп,така че съм с него през първия ден на 2012.

# 205
  • Germany

Аз понеже си нямам имен ден и тези празници все ги забравям ooooh!

Силви  Naughty, грешиш! Утре е Св. Силвестър и имаш да черпиш, и подаръци да поискаш Wink
http://www.vsekiden.com/63168/%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0% … 1%82%D1%8A%D1%80/
Зимна, ползвай си със здраве нещата, които те радват в момента. Аз в момента ползвам 5 аромата, всичко останало ме дразни, затова и реших да разчистя. Даже любимите Ню ЕДП и Ангел  вече не ме радват, израдвала съм им се достатъчно и не ми носят онова настроение, което ми носеха преди.
Аз от утре съм на диета, оцелях и след тези празници но резултата е  ooooh! ooooh!

# 206
  • при морето
Ей,правиш се на разсеяна лУекинко,ама хайде от мен да мине! Laughing
Иначе и аз мисля за диета,че май попрекалих тия дни с пРъжолки,кюфтенца,сърмички и тортички,ама ще почакам да мине и Йордановден,че тогава.Кантарчето май се прецака,показва ме 45кг Joy,а аз не м била толкова от 8клас...

# 207
Днес започнах с Дона на Лучано Сопрани  и завършвам с Лаура Мерсие. Откакто установих, че пръскалото е развалено съм му вдигнала мерника да свършва по-бързо и да не го мисля. Mr. Green
По въпроса за диетите : За пръв път съм доволна от себе си, нито преядох, нито препих. Изобщо Новата година започва обещаващо. Peace

# 208
И аз доволна от голямото надяждане. Този път се пазих сериозно и ми е леко на душата и на колана на дънките. Crazy Алкохол не пия никога и там проблеми няма. Само с парфюми прекалявам и мисля това да остане и в тази година така. Whistling

Насладете се
http://www.youtube.com/watch?v=sU71K1Fjs5Y&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=J--WBdwnyvI&feature=share

Честито на всички именници!  bouquet

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 21:48 от densi

# 209
Денси, аз от парфюмно преяждане скоро няма да се спася.  Embarassed Макар че мога да опитам да намаля малко "дозата". Outta Joint
А иначе и аз почти не пия, като изключим по някоя чаша червено вино, но този път и това си спестих.

Общи условия

Активация на акаунт