Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 414
  • 726
  •   1
Отговори
# 180

Честита Нова Година!
    Много,много здраве и щастие!

# 181
  • Варна
Честита нова, много здрава, щастлива, благоуханна, вълнуваща 2012 година!

# 182

Бъдете здрави и много, много щастливи!

# 183
  • на североизток от Рая

Честита Нова Година, мили момичета!  Hug

Да ви навали здраве, да ви затрупа щастие, да се топлите от любов!

Радвам се, че ме приехте в темата и тук се чувствам добре.  Hug

Натали, твоите думи винаги съдържат смисъл и трогват. Благодаря, че и аз бях наредена на масата до вас! Истински ме разчувства, просълзи ме. Бъди здрава и радвай всички с позитивизма и добротата си!  Heart Eyes

Моят мъж също е на работа тази вечер. Късметът ни  е такъв. Виждам, че има и други като мен. Но опитах да не се чувствам самотна. Децата ме радваха.

Аз съм скромна откъм парфюми /все още  Blush/. Бях с Кристал Ноар. Обичам го!

# 184
  • Стара Загора
Честита нова 2012 годинаHug

Желая ви една изпълнена с радост, здраве и нови ухания  Laughing година!
Бъдете все така позитивно настроени, а всичко останало ще си дойде на мястото!  Grinning

Искам специално да благодаря на Натали, че е помислила и за мен, въпреки че се включвам много рядко тук! Трогната съм от жеста!  Hug  smile3525

# 185
Маслинка,лед,мартини...Наздраве,за много години!
Здрави,ароматни ,засмяни и много,много пияни,
но не от шампанско и вино,а от любовна магия!

Честита ви нова 2012-та. година,момичета! Hug

# 186
  • Козлодуй

Честита нова година,прекрасни парфюмни феи Heart Eyes
Дано ни донесе здраве и прекрасни дни, сбъднати желания и много споделени мигове с истински приятели.
Много топлота, уют и благополучие в домовете ни, и нека Добротата и Любовта да са винаги в нас!Да е спокойна, щастлива,
благодатна, ароматна, успешна и различна Новата високосна 2012г.!

# 187
  • Германия

Дай Боже да е такава, каквато я нарекохме да е. Хубаво я орисахме, дано ни се чуе думата на влъхви Flutter Hug

Онзи ден ми беше мъчно като гледах как разнебитват тук коледните украси по магазините. Бързат още на 29-ти да ги разглобят и разколачат.  Витрината на местния ни парфюмен РЕП беше оглозгана сякаш сме минали на пожар оттам. Днес съм доволна, че отшумява празника. Като се зададат тия ми ти празнични дни, че като ме подпука носталгията - направо като микотична среда за носталгични и дълбокомъдрени спори ми действа. Хубаво направи Ренката, че се прибра у дома.
Снощи с ХН водихме философска дискусия дали човеците са забравили да се тачат и уважават или никога не са знаели как става. Аз твърдях, че им е рудиментирало чувството за обич, ХН застъпи прагматичната теза, че никога не ни е било в природата да се зачитаме един друг. Надприказвах го, обаче  Whistling  Crazy По-добър оратор се извъдих, нищо че и на него му иде отръки. Тази заран с такова нетърпение вече си отворих шкафа да си избера парфюм, че очите си не бях измила още. На държе вържана съм по празници. Опръсках се с Osez-Moi, много благодаря на Касандра, че ме насочи. Сега ми се успокоява бавно нервата. Обаче до обяд ми се струва, че ще съм си поръчала една пробичка на този ауд с рози Килианския. Пикси така го е нарисувала, че ми се прииска. Пък щом и Милейди дето не понася рози го е одобрила, акциите му се вдигнаха на борсата ми.

Искам да ви поздравя с нещо свежо, което ми харесва.

# 188

Здраве, щастие, успехи, повечко парички и много, много любов желая на всички дами тук!

# 189
Натали,радвам се на позитивизма ти.
Аз седя тук и се чудя с какво да започна новата година.Дали да е Visa /тематично от името й,защото снощи си пожелах на мен и ЛМ само здраве,където и да сме/ и която въпреки че се води ориентал,я възприемам като строг парфюм,който не ми позволява да се отпусна върху ароматните му молекули,а ме държи нащрек и в кондиция или пък да посегна към Champaka absolute и да се сгуша в кашмирената му мекота и комфорт,нищо че възнамерявам цял ден да съм по домашно облекло.
И да споделя още нещо,снощи след 12 стигнах до извода,че дори и Frapin 1270 не ми е наложаща покупка,затова смятам да изхарча едни парички за поредните ботуши.

# 190
Мацки, честита нова 2012 година! Бъдете здрави и не спирайте да пишете и да ме радвате! (това май скоро го написах, но нищо друго не бих искала да ви пожелая по-силно).

Наталка, искам да ти благодаря за всичко, което пишеш тук и правиш за тази тема и това малко общество  Hug dancing. Откакто те има, всичко е по-различно (ще направя всичко възможно да се запозная с теб лично, когато дойдеш).

На НГ бях с L'Ombre dans L'Eau. Чудесно се държи и в студ, розите изпъкват повече и е страшно траен.

Иначе, до вчера карах няколко дни на So Elixir, който също намирам за прекрасен, траен, топъл, като чаша грог. Да се не надява човек на Ив Роше, цели два мои огромни любимеца е направил.  Flutter Crazy

# 191
  • Варна
Събудихте ли се?  Grinning
Аз току-що ставам. Може ли човек да танцува и да пее като за световно в къщи и то само на чаша червено вино за цяла вечер  Crazy? Може  Laughing Сигурно защото бях и с всички вас - и на изисканата трапеза на Натали, и в младата компания на Сънчо, и при Силви бях да не е самичка, и при Бижу в нейния уют, и при Джули в новия и красив дом - навсякъде бях! Как да няма настроение човек!

Пожелавам на всички нас да сме много здрави и да се радваме на всяка секунда. Доста често в стремежа ни да получим това, което нямаме губим това, което имаме. А то може да е безценно. Орисвам цялата ни ароматна компания с щастие и хармония  Hug Hug

Мисля да започна с Montale Sweet oriental dream. И си наричам нещо по темата...

# 192
Аз също започнах годината и един от най-хубавите за мен празници Василовден с Montale Sweet oriental dream. Двамата най-скъпи на сърцето ми мъже носят с гордост името Васил и наричането на парфюма е и за тях.
Снощи бях с Лютите чушки на Л'Артизан.Те носят много послания за мен и дано всичко се сбъдне.

# 193
Честита нова година!  Да сме живи и здарви всички, да се радваме на много нови парфюми  Grinning

Да са живи и здрави и именниците   bouquet

# 194
Честита да ни е новата година EmbarassedЧестит празник на именниците  bouquet
Прекарах в компаниятя на отмъстителната, само малката намаляваща отливчица си взех и съм с нея вече втори ден, чувствам се прекрасно в домашна обстановка.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт