Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 622
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
 Весело посрещане на Новата 2012 парфюмни момичета! Желая ви много, много уют и топлина  тази нощ! Много любов в очите на любимите хора! И ароматни мечти,защото тъкмо те правят живота ни цветен! Натали,благодаря ти! Обичам ви! Heart Eyes Hug

# 166
Да, но ме е срам да си кажа, след като видях колко не се харесва Бай Килиън Simple Smile  Това е любимият ми ууд. Вълшебно мек е, с много плътна, почти вкусна роза, и ууд, който не утрепва сетивата в началото, но присъства през цялото развитие. Изключително добре блендиран; всъщност, розата и ууда са така невероятно блендирани, че за разлика от други роза-уд съчетания, не можеш да отличиш къде започва едната или другата съставка. Стои близо до кожата, но пък категорично отказва да си тръгне, и е безкрайно траен.  (Не е за хора, които не обичат рози.)

# 167
Да, но ме е срам да си кажа, след като видях колко не се харесва Бай Килиън Simple Smile  Това е любимият ми ууд. Вълшебно мек е, с много плътна, почти вкусна роза, и ууд, който не утрепва сетивата в началото, но присъства през цялото развитие. Изключително добре блендиран; всъщност, розата и ууда са така невероятно блендирани, че за разлика от други роза-уд съчетания, не можеш да отличиш къде започва едната или другата съставка. Стои близо до кожата, но пък категорично отказва да си тръгне, и е безкрайно траен.  (Не е за хора, които не обичат рози.)

Аз като една видна любителка на розите hahaha и провокирана от постовете на Pixie,веднага си поръчах пробичка от този Rose Oud.Със голям страх го тествах,тъй като имах лоша среща с http://www.fragrantica.com/perfume/Juliette-Has-A-Gun/Midnight-Oud-6413.html.
Мога само да кажа,че ууд-а в двата парфюма няма нищо общо.Pixie го е описала много добре,а аз нямам чувството,че съм на зъболекарския стол.Розата е сладка,при мен локумена.
Тепърва ще се опознаваме по-добре,че много проби се струпаха в края на годината.

# 168
  • Germany
Момичета, весело посрещане и от мен на Новата 2012 година! Да бъде здрава и по-добра година! Не мога да се изразявам красиво, като повечето пишещи тук, но пък ми харесва да бъда в тази парфюмна компания Heart Eyes, вие сте моето тайно място за отмора, място, където срещам невероятни хора, моето бягство от трудното ежедневие! Желая ви много любов!
Днес съм с последните капки от Les Voyages Olfactifs 01 Paris-Moscow Guerlain  Heart Eyes Обичам да изпращам годината, като се разделям с нещо старо, но много обичано, и да посрещам новата с мечта за нещо ново и интригуващо! Такъв покой ми дава този аромат, такъв уют, напълно подхожда на семейната сбирка с любимите хора, омиротворява ме Heart Eyes

... Вълшебно мек е, с много плътна, почти вкусна роза, и ууд, който не утрепва сетивата в началото, но присъства през цялото развитие. Изключително добре блендиран; всъщност, розата и ууда са така невероятно блендирани, че за разлика от други роза-уд съчетания, не можеш да отличиш къде започва едната или другата съставка. Стои близо до кожата, но пък категорично отказва да си тръгне, и е безкрайно траен.  (Не е за хора, които не обичат рози.)
Пикси Naughty, аз съм от хората, които не харесват роза и ууд, но този аромат е прекрасен Peace-секси, тъмен, чувствен, изключително присъствен и класен. Винаги ще го свързвам с теб Wink

# 169
Ох, знаех си! Така хубаво го описваш, че няма как да не ми хареса. Май ще заменям тубероза за роза...  Crazy
А иначе на Бай Килиън парфюмите ми харесват много - поне каквото пробвах досега, само туберозения ме ужаси. Може би е до химия, на мен стоят прекрасно и са много трайни  Peace

# 170
Пикси Naughty,  Винаги ще го свързвам с теб Wink

Ау, Ковачева, сорри, явно много съм досадила с него!! През толкова други ууд-ове минах, докато открих "идеалния,"  обаче.... Дори наскоро в магазин ми се стори, че го усещам, и щях да тръгна по следата, докато осъзнах, че някак си е останало нещо от него на палто, което не бях носила от месец (никога не пръскам по дрехи)  Crazy

# 171
  • на терасата
Цитат
Аз като една видна любителка на розите hahaha и провокирана от постовете на Pixie,веднага си поръчах пробичка от този Rose Oud.Със голям страх го тествах,тъй като имах лоша среща с http://www.fragrantica.com/perfume/Juliette-Has-A-Gun/Midnight-Oud-6413.html.
Мога само да кажа,че ууд-а в двата парфюма няма нищо общо.Pixie го е описала много добре,а аз нямам чувството,че съм на зъболекарския стол.Розата е сладка,при мен локумена.
Тепърва ще се опознаваме по-добре,че много проби се струпаха в края на годината.

Моля те, кажи откъде поръча Rose Oud? Oud съставката, доколкото съм тествала, а то е почти нищо... определено не е моята, но описанията на Pixie и твоето ме заинтригуваха.

# 172
Цитат

Моля те, кажи откъде поръча Rose Oud? Oud съставката, доколкото съм тествала, а то е почти нищо... определено не е моята, но описанията на Pixie и твоето ме заинтригуваха.

От тук:www.luckyscent.com Пристигнаха бързо,за 6 дни.

# 173
Говорите за розов ауд. Не познавам този на Бай Килиън, но ми е интересен. Среднощния ауд на ДЖХаГ не ми допадна никак! Той е от зъболекарския, изгорял бакелит или който както там го усеща. Но пък този ауд, арабския, който получих като подарък от приятелката ми и е на Ajmal е прекрасен! Снощи го водих на работа. Много тъмна червена роза и много рафиниран ауд. Преди време се заглеждах в този в еВау и мислех да го купя, но междувременно получих подаръка и така този си остана неопознат.

# 174
  • на терасата
Цитат
От тук:www.luckyscent.com Пристигнаха бързо,за 6 дни.

Много благодаря. Досега имам две поръчки от Luckyscent, неполучени за съжаление. Дано сега, третия път получа нещо.

На всички дами в тази страхотна тема пожелавам весело посрещане на Новата 2012, много здраве, благоденствие и любов на вас и вашите семейства  Hug

# 175
  • при морето
Аз посрещам Новата с Red Aoud by Montale,мислех със Среднощната,но ЛМ каза -не,онзи,лекарствения Mr. GreenИ той го хареса,макар че началото му идва прекалено.
Убийствен е просто.Трепач!
Ние сме на хижа,с много хора,повечето съвсем непознати,но е шарено и весело.В смисъл не е много тържествено,но е достатъчно шумно и пъстро.Исках да опитам и това.Имам интернет и след малко ще се чуя с нюйоркчанина,който ще е на 53-ти етаж,на едно мигване от Тайм скуеър. Sunglasses
Нат,обичам те,толкова си готина!И на твоята маса ще седна,задължително!Около мен ще са толкова фантастични момичета/никой не си пропуснала,браво Heart Eyes/
Килианите останаха непознати за мен,за жалост,само аз единствена четох,но...съдба! Hug
Ех,оставям ви,викат ме.
Весели и добри да сте и догодина!Обичам ви! santa2

# 176
  • София
Не съм писала тук цяла вечност, но не съм спряла да чета и да се радвам на всяка осъществена парфюмна мечта Hug След почти 6-месечно "въздържание" в началото на отминаващата годината, след купища изхабени нерви /благодарение на строители измамници/, успях все пак  да попълня пропуските и дори попрекалих накрая Mr. Green, но сбъднах почти всичките си ароматни желания, без грешки и неточни попадения Crazy Както и най-голямото - да  посрещна Новата година в нов дом   261uu И понеже в него се чувствам като кралица,  няма начин да не съм с Градската кралица Mr. Green   
Пожелавам ви една вълшебна нощ, момичета, изпълнена с много смях и мечти!  Бъдете най-вече здрави, вие и любимите ви хора и нека Новата година бъде за всички ни мирна, по-благодатна и спокойна  и безкрайно ароматна!!!  newsm24

# 177
Весело посрещане на Новата година, мили момичета!
За поредна година споделям с вас безброй парфюмни емоции. Много се радвам, че имам възможност да съм част от компанията, надявам се да се запозная с много от вас на живо през идната година.  
Желая ви благословена година изпълнена с обич и хармония!  Hug  bouquet

Тази година се запознах с много интересни брандове като Шантал Томас.
Натали, излизам пред строя, мисля че аз бях подстрекателката с Osez-Moi.  Grinning
Запознах се с още един неин аромат
http://www.fragrantica.com/perfume/Chantal-Thomass/Chantal-Thomass-462.html
Бога ми, това е прекрасно създание! Черешите са пресни, току що набрани от дървото, интересното е, че зад тях лъха ментол или аниз, не мога да определя с точност, но прохладната нотка му придава закачливост. Драйдауна е пудрен и напомня на Osez Moi. Браво на Шантал Томас! Сдобих се с грамадна отливка, която се надявам да ми стигне, до следващата любов.

Последната ми придобивка за 2011 е Чудодейният Еликсир. Сега съм на вълна портокали и не мога да се спра...Искаше ми се нещо по-зряло от Либерте и Потулните Фантазии, но и тях си ги обичам.
Надявам се Новата година да ми донесе Фракас, Виза, Градската Кралица, Руската Кожа и No18.
Ще разследвам с подробности Монтал и Парфюмери Женерал...много са вкусни.

Новата година ще посрещна с Манго Манга, сдобих се с няколко отливчета и се впускам в нови открития.
Кога ли ще пристигнат моите Килиан...
Мимс ме впечатли с описанието на Beyond Love, разбирам че туберозата не е от нейната кръвна група, но честно казано се захласнах...А Фракас е така кадифено гладък, така благ, ако бях богат шейх бих заръчала да ми напълнят бесейна с Фракас, за да се гмурна в него....
Наздравее! newsm24

# 178
  • Бургас

Честита Нова Година!

Пожелавам на всички много здраве и много късмет.

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 00:33 от luchkata

# 179
Честита Нова Година! Да сме живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт