Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 639
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • Козлодуй
Нат Heart Eyes Hug Щастлива съм,че ще присъствам на прекрасната ви празнична трапеза.Ще пия чаша шампанско за ваше здраве с ХН довечера cheers
Аз съм на работа,но днес само до 22ч. По неписано правило от създаването на АЕЦ на 31.12 нощната смяна идва два часа по-рано,за да може поне следобедната да празнува със семействата си.Тази година децата(щерката и гаджето и) ме поканиха с тяхната компания на заведение,така че няма да готвя и да слагам софри Grinning За аромат избрах Black Orchid.

# 151
Весело посрещане на Новата Година  на всички феи   bouquetПожелавам ви здрава, щастлива и изпълнена с вълшебни мигове 2012!Аз ще заложа точно на Kilian Love  довечера.Обичам този парфюм и ми е носил толкова много комплименти както никой друг.А и името му е особено подходящо за повода  Wink
Има ли някой получил освен сета с 10-те проби, втори сет с 8 виала, включително трите от ауд серията?Във фейсбука им пише, че изпращат и втория пауч...

# 152
  • Варна
Теди, 2-3 момичета от Варна са получили 5 от "нашите"+3 от ууд серията. Но не освен комплекта от 10, а само така.

# 153
Натали,прекрасно,както винаги!Благодаря Hug
Весело посрещане на Новата 2112 година на всички парфюмни феи!  bouquet
Бъдете много здрави и щастливи!
Днес пристигна чисто новичка Ботега Венета и смятам да заложа на нея в Новогодишната нощ.
И аз като Бижу от доста време не съм си била в къщи по празниците,все на работа и сега се наслаждавам максимално.Като "белите хора".
Ще вдигна наздравица за семейството и за всички вас,които правите обикновените ми дни красиви!  bouquet

# 154
  • виртуално
Нат, и аз те обичам  Hug

Желая на всички спокойно изкарване на празника
Ще ходим с дъщерята на гости и ще приготвя само баница с късмети.
Семейната традиция е да я правим на Нова Година (майка ми е от Стара Загора).
Парфюм не съм избрала още , а може и да пропусна.
На душата ми е спокойно и уютно, щастлива съм, не ми трябва допълнителен парфюмен стимул.

# 155
Пожелавам на всички много здраве, щастие и късмет през идната година, а и през всички други.  bouquet

Днес завърших тази година тази с бутилка Lady Vengeance благодарение на една страхотна приятелка, която днес като видях беше много красива и очарователна и една бутилка от Коледния аромат на Ив Роше. Догодина още-каквото Господ даде! Аз искам само здраве. Здрав ли е човек и обичните му другото само се подрежда! Дай Боже!

# 156
Догодина още-каквото Господ даде! Аз искам само здраве. Здрав ли е човек и обичните му другото само се подрежда! Дай Боже!
Дени, позволи да те цитирам  Hug

Хубаво изкарване довечера и от мен момичета, не пиша вече често, но ви чета и много ви обичам всички  Heart Eyes  не съм избрала още парфюм, но мисля да заложа на нещо леко, ще сме вкъщи с децата и приятели и не искам се натрапвам с по-силен аромат.

# 157
  • BG-DE
Весело посрещане на Новата година и от мен, присъединявам се към пожеланията за здраве и късмет Heart Eyes Натали, поста ти както винаги е уникален, трогната съм, че си включила и мен сред приятелите си HugМакар че отдавна ви чета отскоро нахрабрях да пишя  Blush  Hug За довечера мисля да заложа на Линстант Меджик с надеждата и Новата година да донесе много истински такива Hug

# 158
... Едно спокойно и уверено ми става, че ми предстои уют и спирам да се чувствам пришпорена да живея, както ме пришпорва във всеки останал ден този луд, луд свят. Останете несметно богати като мен и през Новата.
Нати... Flowers Bouquet Heart Eyes
Нека всички хубави неща, които правиш и пожелаваш ти се връщат - и то по много и нека Новата 2012 бъде здрава и прекрасна за теб и всички, които обичаш santa2
Тази вечер съм сама, ЛМ е на работа...мислех си, че ще е вечер като всички останали...е, не е. Тъкмо беше започнало да ми става леко никакво, когато се озовах на масата в прекрасната ви къща, заобиколена от всички тези страхотни дами и вече е определено по-добре Wink
Благодаря, Нати - невероятна си  bouquet
Бъдете здрави и много, много щастливи, момичета newsm24

# 159
Весело посрещане на Новата 2012 година!!!
Дано е по-добра на пук на всички прогнози.

Натали Никол, отново както и за Коледа удоволствие бе за мен да прочета посланието ти!  Hug

А аз облечена официално и загърната с любимия Opium Yves Saint Laurent отивам след малко да се веселя.

Наздраве!!!  Wine Glass

# 160
Момичета, аз обожавам аромата на розовия ЦиТру. Днес си го купих отново. Мисля, че го ползвам почти цяла година. Инак Дав ми харесва, но сега го подмених с Нивея за против изпотяване и то тази ролката - натуралната.
Весело посрещане на Новата година!

# 161
Весело посрещане на Новата година на всички парфюмни дами! Hug Много топлина, радост и любов у дома и нека Новата година донесе на всички ни здраве, щастие и разбирателство, а и много, много нови парфюмни любови!
Натали,  Hug Heart Eyes.

# 162
  • София
Хубаво посрещане на Новата Година, момичета! Кой-както го разбира хубавото!     bouquet  bouquet  bouquet

Натали, за мен , а и сигурна съм не само за мен е истинско удоволствие да те познавам, макар и само виртуално!
Имаш дарбата да караш хора на хиляди километри от теб да се усмихват и да чувстват топлота!
Остани си винаги такава ,още мноого-много години напред, благодаря ти!  Heart Eyes

Още се чудя с какво да съм днес. При мен тази вечер няма да е особено официално,но аз все пак искам да си го направя специално с нещо любимо ...  Flutter
Може би ще бъде Idylle Duet...  Flutter

# 163
Весело посрещане на Новата Година!

Общо взето, 2011 не беше толкова зле парфюмно.  

От дизайнерските през 2011:   на мене ми харесаха Prada Candy, Tom Ford Violet Blond, и Ботега Венета. Прада Кенди нося с удоволствие тези последни дни от годината, подхожда много добре на мек, топъл пуловер, и ми е уютен. Ботегата е на "може би" листа за лятото.

Лично за мене през 2011, най-планираната ми и жадувана парфюмна придобивка (не откритие) беше от Ууд колекцията на Бай Килиан-- бренд, който не получава особена любов тука Simple Smile

От "ниша" парфюмите:  За мене се открои MDCI La Belle Helene, като един от привидно минималистични парфюми (но комплексен по структура) и убер-модерен шипър.

Други ниши, които ми харесаха, но още не знам дали искам цели бутилки: By Kilian Sweet Redemption (много хубав портокалов цвят, с привкус на горманд) и Amouage Honour Woman заради играта на леки, бели цветя в началото и умелото им съчетание с по-рефлективни ноти на инсенс--както се казва "seemless."   Достоен за споменаване е новият Hermessence дори само заради този "реализъм" в бутилка, който Елена е създал, и който силно събуди носталгични спомени в мене.

П.П. В този свят на прагматизъм, се радвам, че все още имаме възможност да оценим и по-непрактични, по-абстрактни създания на изкуството, като идеите в добра книга, картината на художник, или аромата на талантлив парфюмер.

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 18:26 от Pixie

# 164
Натали, каквото и да кажа след теб, ще бледнее  newsm20
Весело празнуване на всички и успешна Нова година!

Pixie, кой от уудовете? Наумила съм си, че Rose Oud ще ми хареса много, но и аз не знам защо...

Общи условия

Активация на акаунт