Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 392
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
слагате един линк тук от 'календар' - 'чрд на пена' и който иска, пише там!

# 226
Честита Нова Година на всички в темата!!!

На 31-ви бях с L de Lolita Lempicka, но тъй като още съм с хрема така и не го усетих този хубав аромат Rolling Eyes
Специални благодарности на Натали Никол, че ме беше подредила така хубаво сред сребърните топчета на новогодишната и маса!!! Hug
За утре съм решила да извадя тежката артилерия...John Galliano edp
Дано не се гътна Mr. Green

# 227
  • на североизток от Рая
слагате един линк тук от 'календар' - 'чрд на пена' и който иска, пише там!

Благодаря за отговора!  Hug

Може би вече така ще правя, макар че преди малко честитих РД в една друга тема.

# 228
И при мен A Taste of Heaven уляга без намек за бръснарско, изобщо. И след като разносих виала, го твърдя. Не ме е заблудил теста на ръката.
Моя тест е на ръка но улегна страхотно след час ммм , утре навън ще го сложа за да изолирам съмнението и аз но много много ми допада.
Ще си чакам и останалите виали че ги разделихме с друга мацка и при мен се е паднал тоз хубавец непременно ще я накарам да го пробва и тя. Абе натурални са съставките и истински защото както бях легнала одеве и съм си сложила ръката близо до лицето и в един момент ми залютя на очите може от лавандулата почти съм сигурна че е от нея защото от натурален продукт така ми се е случвало Simple Smileно за момент, определено утре съм с него пак.

# 229
  • Germany
A Taste of Heaven при мен се разви много женствено и луксозно, затова казах, че специално при него всичко опира до химия. Също не усещам бръснарска нотка. Много красив, но аз влизам да пиша за Straight to Heaven by Kilian  Crazy
Страхотен! Жестоко начало - много пачули, индийско орехче и пипер. Ефектът е потресаващ, отпуши ми синусите. Навремето имаше едно мазило в малки железни кутийки - виетнамско чудо. Баба ми си го държеше в дървена кутия, която беше поела миризмата му. Толкова беше хард, че спираше дъха. Началото на Straight to Heaven by Kilian  е точно такова- ледено студено и пронизващо. Много пачули, но не сладко, а землисто и сурово. Почти си представих как засичам съседа пред асансьора и ме пита, дали съм се мазала с камфоров спирт Crazy Wink. Пачулито е примесено със алкохолно-сладкия дъх на ром и скъпа дървесина, както и дребните иглички на кедъра. Не съм сигурна, но според мен има и скъпа лавандула, но е едва загатната и красива. Това е от парфюмите, които ми действат добре, когато ме боли глава или не се чувствам добре, отваря всички сетива, според мен и мъртвец ще събуди Mr. Green. След това утихва и се усеща скъпа, луксозна лакирана дървесина, мирише като кутията на баба ми с виетнамското чудо вътре Wink. Много красив аромат, но го определям като мъжки. Не е новаторски, но пък е хубав, от тези, които аз харесвам. Силно ми напомня в началото на Terre d`Hermes, после ми заприлича по дух на мъжкия Encre Noir, но не толкова горчив , а накрая стана почти Неонатура, без какаото в него. Ще се хареса на любителите на пачули и на мъжки аромати, аз го определям като мъжки и на моя мъж му седи много секси. Смятам, че Аризона ще го хареса Peace.
И понеже не се ориентирам в календара и не открих тема - Силви, честит имен ден! Бъди здрава и обичана!

# 230
  • Варна
Със Straight to Heaven с удоволствие се надишах от мъжа ми  Crazy, но аз също не бих могла да го нося. Мъжествен си е отвсякъде. Красив е, без никакво съмнение.

# 231
Благодаря ви,момичета! Hug
Въпреки че наистина не го празнувам.
Днес си избрах Градската кралица,но нещо не го усещах,а не съм ходила в студа,само омитках няколко магазина,прибрах се с няколко страхотни покупко-находки и съм много доволна.
Тия Килиани,ами ще ги чакам и аз скоро,че ми омръзна само да ви чета.Дано нищо да не ми хареса ooooh!

# 232
Подпалихте ми фитилите с Straight to heaven и пръснах на едната китка. Силно зъболекарско начало при мен, което изчезна бързо и остана пачули и топла..дървесина може би? Ром не усещам, но подкрепям мнението за прилики с Неонатурата. При мен Straight to heaven е мек и по-изтънчен вариант на Неонатурата. На другата ръка пръснах Cruel Intentions и съм в размисъл...започна топло, дървесно, усетих и красива роза, но в момента (половин час по-късно) долавям кожа или поне велур (простете, но все още не съм много добре запозната с велурените аромати), виждам във фрагрантика, че и друга потребителка долавя тази нотка, грешката не е в моя нос  Simple SmileДоста променлив и изменчив аромат върху мен, утре определено ще разнося хубаво и навън. Вчера установих, че върху мен Сеншуъс заприличва бързо на Черния Жасмин, може би е една идея по-приглушен и по-близо до кожата.

# 233
  • при морето
Кой ще ми опише Идили Дует,плз. Praynig

# 234
  • Козлодуй
Отвъд любовта има болка и мъка,мъка...и нейното име е тубероза.Отвъд любовта има още любов,вероятно...но не за мен,не за мен...

Накарах племенницата ми да подуши и тя каза:"Супер,супер!" За мен Beyond Love by Kilian  е също толкова ужасен и неносим, да ме прощават почитателите на тубероза, колкото и Бразилската мечта на Ести.Последният е само малко по-солен може би(от сол,иначе е доста по-бюджетен вариант като цена).

# 235
Честита нова година и от мен , мили момичета.Много здраве , късмет и парфюмни изкушения през 2012.
Днес се върнах от едно вълшебно място в планината с много сняг, огън ,  червено вино и весели приятели.Разкошно беше и тая приказка придружих с Sublime Balkiiss , избрах него за новогодишната нощ,  може би защото ми е най-новия, макар не и много зимен.
Натали, Hugкато  те прочетох,направо онемях, пиша съвсем от скоро,а ти ме накара да се почувствам като част от вашето парфюмно общество,благодаря ти  bouquet.Старата година завърших с малка парфюмна загуба.Дъщеря ми нали си беше тук за празниците естествено ми напити парфюмчетата, едната вечер се офъскотила с Прада Интенз, пък не и стигнало и пъхнала шишето в чантата, а то нали е с помпа естествено се изляло.Ставам аз сутринта , бе мирише на Прада из цялата къща,носа ми ме заведе до източника на миризмата-чантата и празното шише Cry.
Лошо ми стана направо, ама да е живо и здраво детето нова Прада ще си купя или може би Коромандел, че нали си приличали ,пък отдавна му се каня.

# 236
Честита Нова Година на всички в темата!!!

На 31-ви бях с L de Lolita Lempicka, но тъй като още съм с хрема така и не го усетих този хубав аромат Rolling Eyes
Специални благодарности на Натали Никол, че ме беше подредила така хубаво сред сребърните топчета на новогодишната и маса!!! Hug
За утре съм решила да извадя тежката артилерия...John Galliano edp
Дано не се гътна Mr. Green

Жаки, страхотна идея за начало на работната седмица ми даваш. Обичам го този аромат- опушено-теменужен в началото, после леко черешово и божурено, а в края ирис и пудра...и тази бутилка в стил "Бел епок" - просто абсолютно завършено усещане за класа!
Слагам го и аз, макар че ми е почти на привършване / аз обикновено тези спирам да ги ползвам докато не си взема нов/.  

# 237
  • София
Честита  2012 ! Hug
Пожелавам ви много любов - ако я има ще имаме всичко!
И да ви напомня - единствените граници, които съществуват са тези, които сами си поставяме!

# 238
  • София
За много години, момичета  Hug толкова пожелания, толкова мили думи  bouquet От мен е пожеланието всичко това да се сбъдне Simple Smile
Натали, благодаря ти Hug благодаря за  хубавото пожелание Simple Smile и аз като
Allys пиша отскоро и не много често, стана ми много мило, и се почувствах като пълноценна част от компанията   bouquet

На нова година бях със запланувания за целта агент и ми беше много хубаво Heart Eyes Бях се офъщяла сериозно, та си го усещах и на другия ден при движение.
Следновогодишно още с нищо не съм се пръскала, а и засега нямам набелязани нови аромати, но обмислям да си поръчам някои виалчета от theposhpeasant

# 239
  • в голямото село
Момичета, Честита 2012г!!!! Бъдете много здрави вие и всички, които обичате, много уханни така както сте били винаги и не преставайте да пишете и споделяте, защото сте страхотни Hug Hug

Тази година не получих уханен подарък, но не останах разочарована -  имам си нов  car003
Посрещнах 2012 в компанията на Москино Котюр,  добри приятели и разбира се парфюмни желания. Имам цяла година да ги осъществя.

Май ще трябва да ходя до пощата  - и аз чакам Kilian, но...... ги няма

Общи условия

Активация на акаунт