Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 767
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
  • Germany
Фрака/с/ и Идън бяха първите ми попадения, сега ако се окаже, че ти си познала, ще се изям от бяс. Whistling
Twisted Evil Аз затова се изхитрих и давам по две предположения  Mr. Green

Нямам търпение да пристигнат и при нас Flutter От снимките поне шишенцата са много красиви!
Thierry-Mugler-Alien-Aqua-Chic-and-Angel-Aqua-Chic-2795

Пак ли ooooh!, клонинг след клонинг, толкова ли не могат да родят нещо ново? Даже няма и да ги пробвам, за мен всички до един са подобни на оригинала, или по-лоши.

# 316
  • BG-DE
И моята първа асоциация беше за Идън, но не ми се вярва в Чехия Кашарел да се предлага само в он-лайн магазините ooooh!

# 317
май, май ще да е Идън - чак толкова остра зеления друга не познавам Thinking

# 318
Тествам Piment Brulant и на другата...Кой за Бога би искал да мирише на пипер!!! Моно аромат на червен пипер е това, с малко галбанум за цвят в далечината... Благодаря, не.
Бандит...Откога го сънувам! Това е кошмар и безумство. Сярни изпарения и гниеща кожа, да ме прощават нежните натури. Мефистофел трябва да се казва, не някакъв бандит на дребно. Отивам да се изкъпя.  bath1
Аз как кой?! Whistling Обожаван от мен парфюм, но при мен пипер няма още по-малко червен. Има чили и шоколад и доматки. Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бандит.....кой каза бандит?! Обожаван мой! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Винаги съм била дяволица, а и чист Бандит! Искам чистия парфюм.

Мимси обича еленски Бандита! Party

В Do Son Diptyque сливи няма, никакви.

# 319
В Сефора съм влизала мисля два пъти и двата пъти не съм купувала но наистина ми направи впечатление че не досаждат. Разглеждах си спокойно , доста ме впечатлиха, чак като влезнах навътре към козметиката ми се усмихнаха и предложиха помощ.Сега съм решила да ги посетя и да си взема следващия шанел от тях евентуално.

Рени замети си кутията Naughty

# 320
  • София
ш'може ли онази инструкция да влезе в първия пост на следващата тема, а също и на всяка следваща  Whistling

Ш'може  Mr. Green

Залагам на Румба Баленсиага относно загадката. Първо бях убедена, че се говори за Пойзън, но след уточнението за непопулярен бранд веднага отпадна. В Идън тубероза да искаш, обаче сливи - нтцъ, само гнила зеления от някое блато с лилии  Mr. Green Евентуално бих могла да помисля за Лулу, но пък Кашарел не отговаря за изискването за неизвестност.

Много и много хубави неща сте писали, докато аз бях на едно място извън цивилизацията, където нямаше не само нет, но и ток  Twisted Evil в следствие на което съм простудена и болна  Tired Пожеланията на Натали ме просълзиха, както обикновено, а на стилно подредената маса веднага разпознах своето място - отдясно на дясностоящия и близо до камината  Whistling Посрещнах Новата година сред облак от Ангел или Демон, независимо от несгодите  Heart Eyes Пожелах си в годината на Дракона да ме сполети една негова Целувка в по-голям вид  Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 16:09 от Атти

# 321
  • Германия
Секунда, ей сега ще се редактирам! Никой да не пише, Каси да не вземеш да изплюеш камъч„ето! Сетих се! Май?!

Така! Според мен иде реч за Cabotine Gres.

#
1. Има си ТУБЕРОЗА, има си и сливи.
2. Бубс припада по Cabochard и е възможно да е издумкала нЕколко флакона, понеже ѝ е голяма любофф. Съответно кожата от него може да е родила някой от бисерите на Мимс, някой теляк или телена четка, напр..
3. Gres е много рядко обсъждан, че и низвергнат.

Само не ми се връзва да е от 10-20 години, ама не знам кога е лансиран.

Че хубава ТУБЕРОЗНА лакардия му спретнахме, дано не съм познала да ѝ сложа края Mr. Green

ПП Атти, точно до камината те бях курдисала, верно си познала Hug

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 16:23 от Натали Никол

# 322
  • Germany
Секунда, ей сега ще се редактирам! Никой да не пише, Каси да не вземеш да изплюеш камъч„ето! Сетих се! Май?!
Давай, а за награда ще получиш отливка от въпросната тубероза  Whistling Twisted Evil

# 323
И аз мисля,че е Идън или Румба,някой май споменаваше,че е употребил 6 бутилки,ама кой беше. newsm78 Май когато става въпрос за парфюми,които определено не понасям и чета малко по диагонал.Помня обаче,че тази информация беше споделена в една доста стара тема.

Ковачева,ще ме умориш Mr. Green Лично аз бих купила една бутилка за Нат и да й я проводя по пощите Joy

# 324
  • Там, където ме обичат
Да не е Черути?

# 325
  • Германия
Сис, Милейди, повече с вас двете няма да си играя. И ми върнете кофичката и лопатката, и куклата с розовата рокля. Hug Бива ли да ме насадите на ТУБЕРОЗИ? Мен! ooooh!

ПП Забравих! Най-убедителният ми довод беше, че Кабаре на Гре го приемам за най-известния и в остатъка му има роза, роза, и пак роза.  bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 16:48 от Натали Никол

# 326
Сис, Милейди, повече с вас двете няма да си играя. И ми върнете кофичката и лопатката, и куклата с розовата рокля. Hug Бива ли да ме насадите на ТУБЕРОЗИ? Мен! ooooh!
Аз само за да гониш злите духове от къщата Blush а можеш и да я ползваш срещу крадци,когато отсъстваш за по-дълго време,после обаче ще трябва да наемеш почистваща фирма или да направиш основен ремонт Joy Да ме извиняват тубофилите/така ли беше,Нат/.

За Румба и шестте бутилки дали не беше самата Касандра,но под стария й ник newsm78
Касандра,греша ли?

# 327
Цитат
Ароматите, които влияят на възбудата

Ако нямахме сетиво за мирис, нямаше да имаме и чувства, защото носът е единственият орган, който предава своите „впечатления“ на мозъка.

И в това отношение обаче мъжете и жените се различават едни от други.Днес ще сравним как действат различните аромати на двата пола.

Данните от изследването сочат, че миризмата на тиквеник увеличава до 40% притока на кръв в мъжкото тяло. Това вероятно се дължи на високото съдържание на цинк в тиквата, който пък влияе положително на ерекцията. Този мирис покачва и нивото на тестостерон в мъжкото тяло, което пък гарантира огромното сексуално желание. Силната половина от човечеството се настройва за секс и, ако усети аромат на ягоди или ванилия. Не на последно място сред афродизиаците се нарежда и уханието на чистото женско тяло. Гладките и добре миришещи кожа и коса са силно привлекателни за мъжете.

С това кои са афродизиаците за жените са били запознати още древните египтяни. Те разбрали, че пътят до женското сърце минава през носа и са примамвали нежния пол с миризмите на канела, мускус, лавандула и сандалово дърво. Клеопатра е посрещала Марк Антоний, изкъпана в етерично масло от жасмин. Римляните пък приготвяли любовна напитка от канела.

Истината е, че миризмата на силен парфюм не предизвиква у жената желание за секс. Ако искате да събудите „звяра“ у половинката си, уважаеми господа, заложете на уханието на билкови бонбони, сладкиши с банан и краставица. Защо точно тези миризми? Според учените те предизвикват приятно чувство за комфорт, сигурност и носталгия, което отпуска дамата и я предразполага за подвизи в леглото. Ароматите на ябълка и лавандула могат да намалят напрежението. Те влияят на мозъка и помагат за отпускането.

Париж/Франция
Joy Аромат на тиквеник...

# 328
  • София
За мен тиквеник не е аромат, а епитет  Mr. Green Joy

# 329
Аз обичам тиквеник като десерт и като аромат. С канела! Но мъж да ми мирише на краставица?!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт