Любители на котки тема 57

• 40 227
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  Момичета и на мен хич не ми върви, ще полудея вече.От няколко дена в гаража ми вони все по-силно на мърша.Първо си помислих, колкото и тъпо да звучи, че може да е от  макар и малкото кръв , останала от  Рико в пръстта.Само да поясня , че гаража ми е  на пръст и тухла, много тесен, с разни неща подпрени до стените и е занемарен такъв, подлежи на основен ремонт и измазване.Вратата има луфт от 7-8 см до пода.   Напоследък колата се вади и вкарва  само по тъмно и нищо не съм видяла. И тази вечер, като ще паркирам, пак ме блъсна тая миризма и пуснах на дълги да огледам, защото вътре и осветление нямам. И  в единия ъгъл  какво да видя- коте, навито на кълбо, сиво тигърче  на месец-два.Естествено вдървено вече. Нямаше никакви рани по него, просто си е умряло там. Сега се сещам, че съседите имат едни хилави котета на двора и едното беше влязло у  дома в мазата.Моя ми  обясняваше как го гонил с 300 зора да излезе, защото плачело много и той си мислел, че търси майка си...ако има.Ама това беше преди месец.Вероятно се е крило в гаража ни от по-големите котаци или е било болно и си е умряло там в ъгъла.
  Голяма мъка, направо ми прималя.Не питайте как го вадих Sick толкова ми е гадно сега, бе защо все такива гадости ми се случват, нищо лошо не им мисля на гадинките.Даже храня на комшиите котките, дето те си ги подритват само .Едната  направо се е абонирала за прозореца на детската и си чака дневната дажба. 

# 241
Пепика, моите кумове имаха същия котак; беше огромен и на дъжина, и на килограми. Лягах до него на земята и го почвах - стискане, галене целувки. Само измяукваше жално. Никаква друга съпротива.

_re_ge, прегръщам те. Нашите домашни любимци-ангелчета са я посрещнали; сигурно си играят заедно.
А защо имаха...!?
Точно такъв е, благородник с достойнство! Толкова добро коте, даже си говорим вкъщи, че ако е на улицата ще умре от глад, ако му дадеш ще яде, ако не.... седи и чака с Гаврошовски поглед.
MissNellie, прочетох линка за кастрацията и още повече се обърках. Има ли някой от тук пишещите, който не е кастрирал мъжкия си любимец, сигурно ще рева всеки път, като го погледна отзад и като знам какво съм му причинила с мъжкото му достойнство.  Толкова объркано го написах, ама и толкова ми са объркани мислите.
 Икси, ма твойто дяти много сладурско биии, да го нагушишшшш, и да го намачкашшш.....

# 242
  • Costa Rica
Пак да напомня колко опасни са полуотварящите се прозорци  на новите дограми Naughty

Преди 15 минути щях да остана без кот...

Отворих да се проветри, чух, че гадината се катери по пердето, но не го отразих.
Докато не започна да вие на умряло. Заклещил се и увиснал на прозореца.

Скочих, опитах се да го подигна нагоре, за да се освободи, но при моите метър и педесе "нагоре" е доста близо до пода.  Mr. Green Зверо беше спрял да вие и почти се беше задуушил, докато успея - и аз не знам как - да го избутам нагоре.

Сърцето ми още не може да влезе в ритъм. Sad

Този прозорец почти винаги стои отворен ooooh!

# 243
  • Варна
За много години!!!  Grinning
 Коледните украси и елхичката, преди да бъдат прибрани, минаха през Грей!  Laughing

Едно кратко клипче на Грей, снимано с телефон: Grinning

# 244
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пепика, много ти е плюшена играчката -а-а  Heart Eyes! аз съм с некастриран дебеланчо, но ако беше по-млад нямаше да го пожаля. Сега съм му слугинче  hahaha. Поне съм го "научила" да ми ощастливява само 7-8 места в апартамента, като ги редува на периоди. И понеже съм с алергии /в т.ч. към котьо/ в дома ми няма нито пердета, нито килими та почистването е сравнително бързо. Особено като го хвана на време още прясно  hahaha. Искат се железни нерви и лесно заблудяема или напълно разбираща половинка, за да издържиш нагона на писанчо и да не ви/те изхвърлят от къщи. Освен това моят Силвестър от малък всички други в къщи го мислят за "мека лапа"  Joy , а и никога не е излизал извън апартамента, нито пък е имал контакти с други мацки. Може би, ако беше докопал някоя женска нещата нямаше да са такива. Чувала съм, че има котараци които просто се побъркват от любов след първото си сношение. Така че консултирай се с ветеринар и кастрирай!
_re_geCry колко тъжно, милата душичка! Искам да ти кажа, че нас цялото семейство от обезумяването от такава скръб преди 10 години ни спасиха точно сегашният ни котарак и едно друго писанче, които се появиха в живота ни две седмици след смъртта на любимия ни Джинджър. Сигурна съм, че някое мъниче точно сега има нужда от теб, както и ти от него.  Hug

# 245
  • на брега на морето
Пепика, тя е дълга и широка с този котарак. Родителите му го изпратиха от чужбина на кумовете да постои при тях за известно време, но без кастрация - вероятно са искали потомство за продан. И котан започна с белите. Опраши кумовата женска и тя роди точно на юбилейния рожден ден на кума, като едва не загуби живота си. Оперираха я и спасиха едното котенце. Кръстих го на кума. Стана една великолепна разбойничка. А баща й се изпика върху леглото на кума и отпраши към друго приемно семейство и там умря.

kikaha1
, разцелувай Грейчони вместо мен. Тъжно ми стана като го гледах, но знам и по-тежък случай.

# 246
  • София
_re_ge , Тaня67 Hug В тази тема има толкова много подкрепа, колкото не съм срещала никъде другаде.

На Магелан още не са му готови изследванията, а свекървата ми се спестява инфо. Уж да не ме тревожи, само че така аз се разкъсвам от мисли и притеснения. Утре ще се говори лично с докторката. Толкова ужасни неща прочетох за тоя рак на костите. Миличкият нещо е загубил и апетит. Сърцето ми се къса, момичета  Sad

Делфина, аз също изпитвам ужас Леополд да не се заклещи, та гледам отворен прозорец в негово присъствие да няма.

Lei@, пожелавам ти да излезеш от кофти серията, в която си влязла и повече да не ти се случват такива неща  Hug

# 247
  • Варна

kikaha1
, разцелувай Грейчони вместо мен. Тъжно ми стана като го гледах, но знам и по-тежък случай.
Котьо, немой да тъжиш!  Simple Smile Тъжното е било някога! Сега Грейката е царче и го либят, тачат и милеят!  Grinning

Трябва да направя клипче как гони червената точка на лазерчето, да видиш как търчи като таласъм и хич не му дреме с колко крака бяга! Laughing

# 248
_re_ge , съжалявам!
Делфина фон Ю. , мен също много ме е страх. Като не го видя и се е скрил някъде не се оставям додето не го намеря. Прозорецът отварям само когато съм там. Рижко веднага се е хвърлил на перваза да гледа.
Започвам да развивам комплекси какви пълнички котета имате. Все ми се струва, че Рижко е много слабичък и е толкова капризен на ядене.

# 249
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ СЪЗДАНИЯ В ТЕМАТА!  Hug
Здраве и весели игри на всички домашни любимци!  Simple Smile
Да са гушливи, мъркаци и да ви носят само радост!  Heart Eyes

Момичета, включвам се набързо да Ви поздравя, по-късно ще Ви чета и ще си платя дължимото  Blush

# 250
  • София

elix абе нарочно ли ги избирахте да са в тон твоите данъци?  Аз се бях заканила да вземам зайче в тон с котките, но нямаше такива разцветки като търсихме.

Ааа, ако бяхме избирали нарочно тая прилика, пак нямаше да можем да я нагодим  Laughing Хамстерчето само си дойде при нас, свекър ми го намери в градината септември месец, избягало е отнякъде. Беше по-малко, сега порасна. Много е добричко и освен на цвят, си приличат с Мишелчето и по пухкавост  Crazy

kikaha1, много е шик Грей, направо си позира  Laughing

Делфина
, браво че навреме си го видяла, опасно е и аз съм виждала на зълва ми котките заклещени 2-3 пъти, но винаги има хора, които да ги извадят  ooooh!

Lei@, сигурно е измръзнало горкото  Sad  Жалко, че не сте го видели по-рано и да му помогнете.

Започвам да развивам комплекси какви пълнички котета имате. Все ми се струва, че Рижко е много слабичък и е толкова капризен на ядене.

И аз така  Rolling Eyes Мишелче последно беше 3.700, сега може да има 4 килца, но е Мис Каприз отвсякъде...нещо като Лили Иванова в котешки вариант  Mr. Green  Не яде сирене, кашкавал, салами, луканки, консерви и гранули от по-евтините...  Но не се оплаквам, яде малко, но качествено. Сладки неща не е пробвала, давала съм й, но интерес-0. В общи линии и аз и тя се стараем храната да е здравословна.

# 251
Вие знаете ли начин котетата да спят през нощта, а не през деня.
Рижко след обяд се е покрил и спи и рано вечерта. Когато стане време да си лягаме става и иска да излиза, влиза в стаята и съответно аз съм дежурна.
Да не му позволявам през деня или вечер да спи ми звучи жестоко.

# 252
''Банята на Галинчо''
Искам да си направя баня...

Сам ще си пусна водата...

Така смятам да си постоя в мивката...

# 253
Снежи, мъж ми измисли как да го накара да спи Марси нощно време. Не знам той дали от това спи или просто, защото е ангелче прекрасно и добричко, но вечер такава игра игра играят, че горкото жувотно накрая пада като покосено, оплезило език от търчане, скачане и беснеене Laughing Разигравай Рижко вечер, да се поумори. Знам ли какво да предложа друго. Нашият пухчо като види сутрин, че не му обръща внимание никой и ще, не ще, пак се свре да спинка. И така докато всички спим и той спи и не мърда.
Ето го, и сега спи, мамин златен Heart Eyes

# 254
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ах, Галинчо и Марселчо какви са-а-а !  Hug Hug Hug
Ами аз да допълня оранжево-бялата тема с един припичащ се на слънце Силвестърчо.

Общи условия

Активация на акаунт