Javari.co.uk и Javari.de - 11

• 49 647
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
http://www.javari.de/Antonio%20Dolfi%20Komfort%20Stiefel%2022670 … 72NN92,B00475CQUG

Здрасти ,мацки, Честита Нова Година!

Тези ботушки май някоя от вас ги беше поръчала.Ще може ли отзиви?
Дали топлят,пропускат ли и дали отговарят на номера ?

Аз поръчах тези ботуши за майка. Отзивите са, че са много топли и удобни. Отговарят си на номера, но не знам дали ще пропускат, т.к. не са тествани за това.

# 301
Извинявам се,но има ли действащ код за немското Javari?

# 302
Извинявам се,но има ли действащ код за немското Javari?

Няма.

# 303
Пристигнали на 05/01, ама аз разбрах вчера -

Рахождам ги вече! Холограмата е поразителна ...

# 304
  • София
Трети ден се чудя, какъв им е случая на тези http://www.javari.de/BULLBOXER-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/s/ … 45%26pageCode%3Dd  Прашни ли са, това ефект ли е или снимките не са наред newsm78 Rolling EyesНякой да има идея какво е?

# 305
Трети ден се чудя, какъв им е случая на тези http://www.javari.de/BULLBOXER-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/s/ … 45%26pageCode%3Dd  Прашни ли са, това ефект ли е или снимките не са наред newsm78 Rolling EyesНякой да има идея какво е?
На прах ми прилича,иначе са жестоки,аз имам на тази марка спортни ботушки и си отговарят  Peace

# 306
  • Варна
Спред мен е ефект на кожата /или дефект/ newsm78, но нито е от снимката, нито е прах.

# 307

Вземи си ги - тази зима си взех от ботушите им, страхотна марка.
И да е дефект, пак е ефектно, но според мен няма да има на твоите.
Заслужават си цената.

# 308
Някой да има този модел ботушки
http://www.javari.de/Tamaris%20Black%201-1-25560-27%20Stiefel%20 … RKLCNS,B005FOGZ6O
Трябват ми за широк прасец дали стават? Имам обувки на Тамарис и 39 са ми абсолютно точни, ботушките им как бяха, дали да си поръчам точния номер или +1 newsm78

# 309
  • близо до морето
Писах им да ги питам за размера на джапанките и ми отговориха това: Thank you for contacting us at Javari.co.uk and bringing this to our attention.

From your e-mail, I understand that you would like to know whether the item "Reef Toddler Ahi Flip Flop Turquoise/Shark R2345TSH 4 UK" fits to your son who wears EU 35/36.

Please note that all sizes on the main Product Detail page of the shoes on the Javari.co.uk website are listed in UK sizes.

I have checked the item in size 4 UK and have found that UK 4 corresponds to EU 37.

Each shoe's product detail page has a 'How it Fits' tab, that will show you a fit chart with UK, EU and US sizes listed, along with measurements in centimetres. We've also provided custom size charts for a few manufacturers (Fly London, Birkenstock, etc). Not all manufacturers are consistent in how they determine their sizes.

If you would like to return shoes that don’t fit, you can send them back for a full refund and order the next size up or down. You can find more information, including how to print your return mailing label, at:
www.javari.co.uk/returns/
Аз каквото разбирам значи че отговарят на 37, ама някой по разбиращ ако може да помогне!  Praynig

# 310
Sheli

това означава, че те провериха таблицата в сайта и видяха, че в нея 4UK отговаря на 37 номер. Нищо повече от това не са ти написали. Никой не е ходил до склад да проверява точната дължина на обувката.

# 311
  • Düsseldorf
Пак са свалили цените с няколко процента и май няма да чакам повече, после преди да пуснат кодове сигурно ще ги вдигнат, като миналия път..  newsm78
Или??  Аз отскоро пазарувам в Джавари, някой с повече опит да сподели.... Благодаря!  Hug

# 312
Писах им да ги питам за размера на джапанките и ми отговориха това: Thank you for contacting us at Javari.co.uk and bringing this to our attention.

From your e-mail, I understand that you would like to know whether the item "Reef Toddler Ahi Flip Flop Turquoise/Shark R2345TSH 4 UK" fits to your son who wears EU 35/36.

Please note that all sizes on the main Product Detail page of the shoes on the Javari.co.uk website are listed in UK sizes.

I have checked the item in size 4 UK and have found that UK 4 corresponds to EU 37.

Each shoe's product detail page has a 'How it Fits' tab, that will show you a fit chart with UK, EU and US sizes listed, along with measurements in centimetres. We've also provided custom size charts for a few manufacturers (Fly London, Birkenstock, etc). Not all manufacturers are consistent in how they determine their sizes.

If you would like to return shoes that don’t fit, you can send them back for a full refund and order the next size up or down. You can find more information, including how to print your return mailing label, at:
www.javari.co.uk/returns/
Аз каквото разбирам значи че отговарят на 37, ама някой по разбиращ ако може да помогне!  Praynig

Таблиците с размери на немското за съотношение сантиметри-номер са много точни. Нищо общо с английското.

# 313
Пак са свалили цените с няколко процента и май няма да чакам повече, после преди да пуснат кодове сигурно ще ги вдигнат, като миналия път..  newsm78
Или??  Аз отскоро пазарувам в Джавари, някой с повече опит да сподели.... Благодаря!  Hug

Само знам, че миналата година беше до края на февруари намалението и беше 70%.

# 314
Момичета, пуснах вчера поръчка и още не ми е обработена. Само ми пише евентуална дата за доставка 18.01.12-03.02.12. Някой поръчвал ли е скоро, имате ли идея защо толкова ги бавят сега? Преди празниците всичко беше светкавично бързо.

Общи условия

Активация на акаунт