Javari.co.uk и Javari.de - 11

• 49 647
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Мацки, някой от вас да има такива боти на Хъш Пъпис  http://www.amazon.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Hereford-Boots/dp/B0 … pd_ecc_rvi_cart_1 ?  Отговарят ли си? Отзиви за удобство? И горе може ли да се пристегне достатъчно по крака (малко широки ми стоят на снимката)?
П.П. Извинявам се, че не питам в темата за Амазон, но знам, че тук е мястото за специализирана помощ относно обувките    Laughing 
Аз имам на Пъписа-със същата подметка и ток ,но ботуши-те са най-успешната ми и удобна обувка ! Hug
Ето за тези става въпрос  http://www.amazon.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Cowboy-

H25306002/dp/B003ULNPEY/ref=sr_1_47?s=shoes&ie=UTF8&qid=1326205489&sr=1-47

А какво ще кажеш за номера? И ти ли номер нагоре си поръча?
  bouquet

# 346
Да ,и аз поръчах един или по скоро половин номер по големи -нося 5,5 и си взех 6 ца-в началото малко ме стягаха но се отпуснаха и издържам с тези ботуши на целодневно ходене без умор в краката ! Hug

# 347
Нещо пак ви поизпуснах, но по-нататък ще наваксвам с темата. Кажете някой дали си е взимал такива или други Timezone? Според единственото мнение в амазон са свободни, но не смея вече да си взимам моя номер. Обаче ако наистина са си големки, да не ми пък много хлопа 42 се чудя?  newsm78

# 348
....последно Marco Tozzi отговаряха ли си.....номер 38 , реално 38 бг ли е?

# 349
Момичета,някакви отзиви за мъжките обувки на Rockport? Умалени ,уголемени? хресах един модел за съпруга,който носи 40 номер Embarassed Simple Smile ук 7 ли да си поръчам?

# 350
Аз да ви разкажа за моите исторически боти Кампер и как цялата сага завърши добре Grinning Ето тези:
http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes/b/213376031/ref=topnav_sd_w … er%26pageCode%3Db
Преди два месеца поръчах същия модел, но в кафяво и толкова ми харесаха, че реших, че искам и черните smile3521
Поръчах ги на 9.12., не дойдоха. Писах им, пратиха ги отново на 28.12. и ги получих на 05.01. Обаче се оказаха дефектни, направо бях в шок от потресаващия им вид. Имам ощедва чифта боти на Кампер, които нося сега и два чифта сандали, но те са с перфектна изработка и качество. А тези стоях и ги гледах и не можех да повярвам, че са толкова зле. Така се ядосах, че седнах и им написах едно доста остро и гневно писмо, в което описах дефектите и изказах разочаровнието си, но изобщо не коментирах дали искам да ги върна или да ги поръчам отново. Това става на 05.01. следобяд
После един ден нищо. Никой не ми писа от сайта. Реших, че са ме отсвирили и почнах да правя нова поръчка. Обаче, реших пак да си проверя пощата. И се оказа, че не само имам имейл, в който се извиняват и ме уверяват, че продават оригинални Кампер обувки, но и че са ми пуснали нова поръчка с нови боти. Само искат да им върна дефектните. Това беше голяма изненада за мен, защото в сайта изрично пише, че не правят замяна. На 06.01. вечерта са ги диспачнали и на 09.01. в понеделник получих бележка, че са пристигнали. Досега никога пратка не ми е пристигала за два дни, винаги отнема поне 5 дни, още повече, че живея в Бургас и има допълнително забавяне от поне ден, докато ги пратят от София.
Сега съм обута с новите си боти и искрено им се кефя Sunglasses

# 351
последно като питах ми казаха че е 24 см стелката на 38 номер
някой казват, че отговарят, други че са уголемени...

# 352
http://www.javari.fr/

И във френският сайт започна намаление  Peace

# 353
  • Където е сърцето
За уголемени по скоро-Не.Зависи от модела,като цяло отговарят си с малки изключения да са умалени с половин номер.Най-добре дай линк.

# 354
Аз имам боти Marco Tozzi 38 отговарят точно, на приятелката ми взех 40 и те също и станаха точно

# 355
Момичета, имате ли представа дали ботите на Fly London си отговарят на номера?

# 356
  • София
Може и да ми кажете дали GEOX-a от немския сайт отговаря на номерацията, защото в английския трбява да се поръчват два номера по-големи.

# 357
Може и да ми кажете дали GEOX-a от немския сайт отговаря на номерацията, защото в английския трбява да се поръчват два номера по-големи.
Според мен си отговарят и от двата сайта  Peace

# 358
  • София
Bobka за Geox виж таблицата им в Amazon там където пише Sizing info е дадена точната дължина на стелката за всеки намер

# 359
Трети ден се чудя, какъв им е случая на тези http://www.javari.de/BULLBOXER-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/s/ … 45%26pageCode%3Dd  Прашни ли са, това ефект ли е или снимките не са наред newsm78 Rolling EyesНякой да има идея какво е?
Спред мен е ефект на кожата /или дефект/ newsm78, но нито е от снимката, нито е прах.
хахах така изглеждаха черните боти на мъжа ми , след като лапето ги боядиса с бяла боя...

Общи условия

Активация на акаунт