Май организма ми е вече толкова изнервен и напрегнат, че нищо не е в състояние да помогне. Иначе конкретна причина за безсънието не мога да определя, преживях операция в 5 месец, която заплашваше и живота на бебето, но не толкова тя ме стресна колкото реакцията след упойката, имам усещане, че от нея нещо се обърка и промени режима ми тотално
Досега, какъвто и стрес и нерви да съм имала, получавах обратна реакция: капсулиране и непробуден сън, сякаш защитна реакция, а сега има чувство, че никога повече в живота си няма да заспя нормално
Май организма ми е вече толкова изнервен и напрегнат, че нищо не е в състояние да помогне. Иначе конкретна причина за безсънието не мога да определя, преживях операция в 5 месец, която заплашваше и живота на бебето, но не толкова тя ме стресна колкото реакцията след упойката, имам усещане, че от нея нещо се обърка и промени режима ми тотално
Досега, какъвто и стрес и нерви да съм имала, получавах обратна реакция: капсулиране и непробуден сън, сякаш защитна реакция, а сега има чувство, че никога повече в живота си няма да заспя нормално Препоръчани теми