РУСЕнска зимна приказка

• 32 863
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
 Цигарите спрях , вече повече от 4г. , но кафето (и бирата)- НИКОГА   Mr. Green!

# 376
  • Русе
   У нас кафе няма и за цяр, много ми е неприятна миризмата му...                                                         
   Кравата в много странен ъгъл са я хванали, нищо не се вижда от нея, но все пак не пречи да си я кръстят Милка Simple Smile
   Новината, която ме изненада от днешния ден - Анджелина Джоли очаква четвъртото си дете, 7мо за семейството Crazy

# 377
Цигарите спрях , вече повече от 4г. , но кафето (и бирата)- НИКОГА   Mr. Green!

Само така!  Mr. Green Laughing newsm10

# 378
Имам 2 оризови каши на Нестле - 500 г с подарък лъжичка са и срок на годност 06.2012. Запечатани са с найлонче. Подарявам ги, понеже имахме много и доста каши излапахме, може да се смесват и с плодово пюре. Ако има повече от един желаещ ще ги дам на двама човека, смятам за справедливо.

Рамлим, браво за цигарите!

# 379
Здравейте, тези дни ви изпуснах, но гледам рамлим е сред активните отново  Peace
Имам проблем с микрофона на лаптопа.
Отсрещната страна не ме чува. Ползвам вграден.
Ето снимки http://shanel1982.snimka.bg/other/mic.648284.26144102
Мисля, че тук е проблемът, но не мога да ги активирам.
А следвайки инструкциите трябав да са ок. Да, ама не  ooooh!
В същност се случва за втори път, но предния път мъжът ми го оправи някакси, но сега не се получава.
Сравнявах с домашния комп също, е не мога да променя тук и това е

# 380
  • Русе
7/8, защо не ги хапвате, аз още има давам каши или ги смесвам с плодове. Нали трябва все разнообрази, та задължително закусваме 2 седмично с каша и една кутия ми свършва. Така че спокойно може да си ги хапнете.
Аз съм за кафенце, без цигара Wink.

# 381
  • Русе
....
Имам проблем с микрофона на лаптопа....

Снимките са с много ниска разрешаваща , нищо не се вижда . Само на скайп ли не работи микрофона , или въобще ?

# 382
а за цигарите и аз мога да се похваля че скоро ще стане месец от както съм ги отказал. Твърдя отказала, защото се случи преди да разбера че съм бременна (т.е. бременността не беше причина, а допълнителен стимул) но БИРАТА ...  beer2 все се шегувам, че дори и лекарите да ми я збранят аз пак ще си пия. По време на бременността се бях запасила с  безалкохолна и се чувствах и аз с компанията Simple Smile

# 383
здравейте и от мен
аз също си пия кафето без цигара и забелязвам че много станаха отказалите се от вредния навик
а за родилното никак не съжелявам че няма да го видя от вътре. ще чакам тук отзиви от първите посетителки

# 384
въобще не отчита мик комп.
На уин 7 е.
Влизаме на контрол панел, саундс и от там като отвори по малките прозорчета, вторите редове въобще не са активни, включваме слушалки и микрофон, отчита мик, възпроизвежда шум, но не и звук/глас.

# 385
Възхищавам се от хора като Анджелина Джоли.Има възможност да отгледа много деца и го прави.За съжаление при нас в България е обратното.Аз също живот и здраве бих искала още деца,въпреки  трудностите.Дано сега не ми се обидят сега майките с едно дете,че тъкмо отшумя поредния скандал.Все пак всеки си има право на мнение  Peace

# 386
Ако ще се извиняваме за всеки ред, който пишем, до никъде няма да стигнем!

Аз също искам да имам повече от едно дете. И дано имам тази възможност!!!!

# 387
въобще не отчита мик комп.

Да не би пък микрофона да се е прецакал? Пробва ли с външен микрофон, за всеки случай?   

# 388
Пробвах, не приема нищо. Да не би звуковата карта да се е бъгнала, ама как да проверя, тогава обаче пък въобще нищо не бих чувала си мисля, не само при мик ще е проблемът

# 389
Пробай да си преинсталираш драйвъра. Не се сещам друго.

Общи условия

Активация на акаунт