РУСЕнска зимна приказка

• 32 863
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
 Чух от една позната, че пак е отворил Ескулап. Някой знае ли нещо?
Най-послле и при нас да има зимна приказка, и то Русенска  Simple Smile  Nature Snowman

# 436
Най-послле и при нас да има зимна приказка, и то Русенска  Simple Smile  Nature Snowman

Да, вчера си говорехме с една колежка, че страшно ни липсва снегът и ето, че днес вече желанието ни е изпълнено!  newsm44

*MaGiKa*, не, не е отворен Ескулап.

# 437
  • Русе/София
Margaritka честит професионален празник.  bouquet
Агнес честит имен ден,бъди жива и здрава.  bouquet

# 438
  • там където ме зове сърцето!!!
Онзи ден минах от там и имаше табела -Медицински център " Адара "

shanel1982, аз не съм искала да внасям торта/избрах си от каталога им на "Златните рибки"/ и явно затова не съм разбрала ,че се заплаща/въпреки ,че сега се сетих, че и  в един друг  детски клуб платих допълнително за торта "отвън" :/ newsm78 ...Странно ми е защото  ми предложиха ,ако искам да си внеса алкохол , ядки /имали само фъстъци/, мезета ....

# 439
Шени,радвам се,че писа. Не се плаши, ти си борбена и ще се справиш много добре. А с това силно мъжко присъствие няма как да не се справиш  Hug

# 440
Margaritka честит професионален празник.  bouquet
Агнес честит имен ден,бъди жива и здрава.  bouquet

И честит сняг!

# 441
Агнес,честит имен ден!!! И аз много обичам Агнеса и майка ми е царица в правенето и....Ох,много ми се прияде Simple Smile

Мариетка,честит професионален празник и съм ти благодарна,че си толкова отзивчива на всички мои питания по женските въпроси  Hug

# 442
  • в огледалото на живота
Един бърз въпрос :работят ли  магазините в търговията през неделя и има ли такива с техника/тв-аудио,радио и подобни/
Някой да се включи моля  Praynig

# 443
  • Русе
Мисля, че не работят, само техно-разни.

И честит имен ден и професионален празник на всички, които празнуват.

Страхотен сняг натрупа, вече повече от 20см, утре ще има и за по-голям снежен човек и отново за шейни.

# 444
Честито на празнуващите! Бъдете здрави!

Девичка, защо точно в търговията, Технополис и Техномаркет не ти ли вършат работа, какво точно си търсиш, пиши на лични?

# 445
Нас пък един дъжд ни валя вчера, днес вятър ни духа  ooooh!

Агнес, здрава  и много щастлива   bouquet

Заинтригувахте ме с този сладкиш. Пратете някоя изпробвана рецепта или да ровя в нета  newsm78

# 446
Заинтригувахте ме с този сладкиш. Пратете някоя изпробвана рецепта или да ровя в нета  newsm78

Шани, ето моята изпитана рецепта за Агнес  Grinning :

http://www.krushkite.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=139

# 447
Приятно съм изненадана от цените в аптеката на Мол Русе.
Био Гайя от 19лв там е 16лв
Изопринозин сироп от 28лв там е 24лв.

# 448
tasi, това ми е веригата фаворит.
Имат добри отстъпки. Освен лекарствата имат и добра козметика на може би най-изгодни цени.

# 449
  • Русе
  Честит имен ден, Агнес! Не съм опитвала този сладкиш, но изглежда съблазнителен! Ще го запомня и опитам при първа възможност, че сега сме на диета...
  Честит празник на родилната помощ! Гледах новините с надежда за подробен репортаж от откриването на АГ-то, но видях само входа и ББ.
  Аз никак не се радвам на тази киша, която до ден-два ще замръзне много неприятно Confused

Общи условия

Активация на акаунт