РУСЕнска зимна приказка

• 32 868
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Магазин за пердета има още и в уличката зад полицията. Сега ми излезе от ума как се казваше, но е където беше ресторант Златица. В Практикер и Мосю Бриколаж също има пердета.

# 466
  • Русе
   Пчелице, преди малко гледах брошурата на Кауфланд, пише, че има разпродажба и на първата страница има едни апрески - цена 9.99 лв.

# 467
тези апрески майка ходи да ги види, ужасни били, а анцузите на "Примоция" били само 2 за целия магазин  ooooh! недоумявам що за промоции и намаления са това....

# 468
майчета,търся добър педиатър в Русе.Трябва да заведа малкия на преглед нещо кашля .Личната твърди че нищо му няма,но тя всеки път така казва и се стига до усложнения.Доц.Петрова имала здравословни проблеми и не преглеждала,а Новакова много била заета и трябвало да си почакам доста
Доктор Дачев, ние ходим само при него, горещо го препоръчвам, но работи до към 13.30ч., 813986-това му е стационарния номер, за да си вземеш час, сестрата е много добра и приятна жена.
Знаете ли къде има магазини за хубави, качествени пердета или платове за пердета. На достъпни цени. Simple Smile
Пердета има на 2 етаж на ялта, но не се сещам от коя страна, голямо разнообразие, за цени не съм сигурна, също има и един магазин за платове в пресечката срещу бившата сладкарница Куба (не се сещам как се казва улицата) та там продават и пердета.

П.П. Забравих да питам, на някой детето ходи ли в 16 ясла?

# 469
  • На брега на реката
Пяна ми излиза от устата като чуя д-р Дачев. С която и приятелка да съм говорила, по един и същ начин лекува и едни и същи лекарства изписва. Бясна съм му, че ме "мина" да ми снима детето 2 пъти на рентген, ама на, здравна каса  ooooh! Добре, че се освятках бързо и отидохме на УНГ. Не ми се говори просто колко съм възмутена от това, че не останаха СЪВЕСТНИ лекари в тоя град  Crossing Arms
Личен лекар ти трябва за бележки, имунизации и мерки. От тук нататък ще си плащам като поп, но поне ще знам, че детето ми е в сигурни ръце  Cry И да, Бурмова я препоръчвам горещо. Също труднос се запазва час, но е прекрасен лекар!

# 470
  • Русе
Пяна ми излиза от устата като чуя д-р Дачев. ....

Да-а-м ,
ако искате да изтествате някои нови и много силни антибиотици върху дете то си , той е избора !

# 471
За Такова се сетих.

# 472
И аз от личен опит, не съм фен на Дачев.Хич, хич, хич.

Да, др.Такова е внимателна и отзивчива.

# 473
petito-др Бойчева е педиатъра на сина ми,аз съм много доволна от нея.Доста хора ходят при нея,кабинета й е близо до ДКЦ 1.Ако искаш ще ти пратя телефона й на лс. Peace

# 474
Този д-р Дачев в ТУБ диспансера ли който работеше или за друг става дума? Или пък бъркам имената...

Аз също имам много положително мнение за д-р Бурмова!

Маякуб, ако намериш часовник със светещ дисплей сподели моля те.

Магика, аз също се интересувам от пердета, но все още нямам време да обикалям. На Практикер имаше 70 % намаление, но никое не ме грабна. На Бриколаж разглеждах, но цени не съм сравнявала, там ми е удобно с малкият да ходя. За магазинчето срещу Куба уличката все се каня да отида, там редовно преди си купувах платове, много са отзивчиви продавачките. Пиши после ако намериш добри цени.

# 475
Аз пък от Бурмова не съм доволна, но това е друг въпрос. На нас Дачев никога не ни е изписвал антибиотици, докато стигна до него през доста доктори минах. А моето дете е диспанзиризирано там понеже е доста болнаво. Но това си е лично мое мнение, за всеки доктор се казва и добро и лошо, просто имаше зададен въпрос и аз изказах мнение.

А за часовниците със светещ дисплей, ние си купихме от Кауфланд.

# 476
А затвориха ли Пикадили вече, дали няма да има намаления някакви там?

# 477
още едно отр мнение за Дачев - никаква полза от него...
елли мерси ще погледнем в кауфланд за такъв часовник...

# 478
  • Русе
И аз против Дачев.

В петък Пикадили си работеше. Нямаше оферти. Довечера пак съм там и после ще докладвам.

# 479
  • Русе/София
Хайде  да и е честито. http://rousse.dir.bg/news.php?id=10374609
Бих помолила пчеличката да направи накоя и друга снимка,защото нямам да имам шанса да вляза в новото АГ.

Общи условия

Активация на акаунт