РУСЕнска зимна приказка

• 32 866
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро и от мен! Искам да помоля за впечатления от очната лекарка д-р Ангелова /кабинетът й е около Рига/. Или да ми препоръчате очен лекар за дете на 10 г. Благодаря предварително.
Чувала съм добри неща за Ангелова, лични положителни впечаления имам от др.Шаханова, която е завеждаща на отделението.

# 496
Аз съм пациентка на д-р Ангелова от малка...Имам проблеми с очите и винаги тя ме е следяла. Имам много добри впечатления от нея... Мисля, че е много приятна за преглед на 10 г. дете. Таксата е 20 лв. бях при нея преди месец-два

# 497
И аз скоро ще посетя д-р Ангелова, майка ми от няколко години ходи при нея и е доволна.

# 498
  • Русе
   Рамлим, в първия момент помислих, че извънземен кораб е кацнал някъде!
   Иначе клипчето е страхотно, ама да не скачам аз Wink

# 499
Благодаря ви, момичета. Записах час за четвъртък.

# 500
Здравейте, момичета, привет от Разград  Heart Eyes

Искам да ви запитам, какво се строи преди Русе, навлизане от към Разград  newsm78
Все се чудим, като минаваме от там.....

# 501
  • Русе
Джъмбо

# 502

Знаех си, спечелих баса  Joy

# 503
Кога му е срока за отваряне на това Джъмбо?

# 504

Мисля че през март трябва да отвори Peace

Привет, Рая Wink

# 505

Мисля че през март трябва да отвори Peace

Привет, Рая Wink

Радвам се да те видя пак  Heart Eyes, и Джъмбо ме радва  Peace

# 506
Аз не вярвам да успеят до март да го пуснат в експлоатация. Макар, че скоро гледах обява в джобса, че търсят управител мисля беше.

# 507
Порових се малко из нета за Джъмбо. Теренът в Русе е закупен още през 2008 г., както и такъв в Пловдив. Тогава е имало само едно Джъмбо в София, а сега Варна имат един,а в София са два. Много негативни изказвания съм чела за магазина, то и тук се писа преди време, ама аз му се радвам, защото има хубави неща на нормални цени. Ето сега пак ни трябват бодита, а в нашият скапан град или са скъпи или са глупави. За яке на мъника обикалях - 50 лв за яке, което ще носи 2 месеца няма да дам, а тези за 25 лв са пълен найлон  с едни широки ръкави, където ще се срещат всички ветрове... че аз ако седна да му ушия ще му направя по-хубаво, ама като нямам време....

Ето още за Джъмбо: http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/24536 … D0%B3%D0%B0%D1%81

# 508
Хубави бодита купих от М&С, иначе и на Карфур имаше не лоши на сносни цени сега с намалението. Якета има в Ларедута сега намалени.

# 509
Аз пък чакам Джъмбо с нетърпение  smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт