През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 667
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Следващият път и далеч да е пак ще дойда. Hug
Беше много приятно да се съберем Hug
А и Марти му беше интересно така ,че където кажете стига да има превоз идвам.

# 676
  • Варна, морето, сините вълни...
Хихихи много сте мили. И мен ме бройте за следващата среща. Може в някой друг мол да е (то докато е студено няма как иначе).

А Честита месечинка на Митачето на Дидишонче  Hug

# 677
Дидишонче честита ви месечинка.   bouquet

# 678
И мен ме е яд пъъъъък.... Tired

То "Столицата" е най-голямата "Провинция". Как бих се махнала....... Crossing Arms

# 679
Много са сладки малките малчовци! Как само си играят!

Наде, дано да оправите всички формуляри и документи бързо! Моля те, дръж ни в течение, за да знаем как можем да помагаме.

Снежи, и на вас палци по-бързо да си оправяте докумените и най-късно до първия рожден ден на Боби да сте си заедно.

# 680
  • Русе/Germany
Охо

Лена Hug мерси мила за палчетата но за РД-то ще сме заедно в БГ. Ако всичко е по план най-рано лятото ще можем да отидем ако не ни мине котка път Praynig

Ей, моладжийките Hug много сте сладки всички. Завииииииииииииииииииииид Rolling Eyes

И аз пък бях на МОЛ с едно другарче  Laughing

Наде Hug всичко ще е наред с Борянка калпазанка Hug Ще видиш че в Германия или в Австрия ще ви успокоят Hug  bouquet Сигурна съм! Те тук знаят май само да плащат  Sad

Гледам във Фейса много прощъпулника много нещо Party браво на пъргавите дечица.
Аз преди малко се обадих на майка ми и и заявих че съм най-несериозната майка. Детето цял месец върви а аз не съм прави още нищо. Обеща че другата седмица ще дойде и ще правим.

Палчета за всички болнички бързо да се оправят, всички не хапващи да хапват че ще пратя Боби да ги бори Naughty
Боби се сдоби с нова играчка пак ooooh! но на Хипо голямо намаление и не се сдържах.

Отивам да глася за баня  Hug

# 681
бързо Здрасти
Момичета страхотни сте-много сте красиви и усмихнати, а бебоците са неверотни. Много добро настроение ми донесохте с тези снимки  Hug
Лорис е много пораснал!
Викнах и ММ да гледа Мони  Grinning  Laughing

Снежи  Hug Аз съм по-несериозна майка от теб-Бобо ходи от 9ти месец, а утре прави 11.  Crazy Една от мамите с които излизаме ми вика вчера, като я каних-"еееее то два месеца +-" Whistling
Ние ходихме да пазаруваме за сряда за прощапулката, поръчахме си и питка, поканихме гости и сме почти готови  bowuu Ама нали се прави в сряда прощъпулката, чакаме в готовност.

Това е отивам да сменям n брой памперс за днес с ако.....

Мими, чакаме Ви здравички и вас!

# 682
Подух се от рев Cry, свърши ми Листопада и то как:(((
Не ми се смейте Naughty
Много истински филм...
Извинете за отклонението Praynig Hug

# 683
  • Русе/Germany
хахаха Наде Hug моята приятелка днес чак такси си хвана за няма и 1км понеже нямала да може д хване филма Mr. Green Няма лошо иначе, всеки си харесва дадени неща Hug
Лори Embarassed успокои ме Hug
Абе Лори, ти за какво ги ползваш тез каишки newsm78 все се каня да те питам? Не го ли оставяш да падне и така си изграждат инстинкт да вдигат главата, да се подпират и т.н. Аз и уокър мислех да купува и каишки ми дадоха и нищо не съм ползвала. Боби проходи от раз, а аз се надявах докато прохожда да отслабна като вървим по цял ден 261uu а той ме прецака 

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 22:23 от Snejinka86

# 684
Подух се от рев Cry, свърши ми Листопада и то как:(((
Не ми се смейте Naughty
Много истински филм...
Извинете за отклонението Praynig Hug

Много гадно свърши. Cry
Надявах се да има по хубав край.

# 685
  • софия
И аз поплаках... Бях все пак подготвена, горе-долу какво ще стане, ама .... Simple Smile

На мъж ми също му се насълзиха очите ... (той ги гледа тези сериали с мен)

Утре ще пусна и тук няколко снимки на моя "мързел".
Не иска да върви, не иска да яде, да говори... седи и гледа като варена тиква..

Всички февруарчета, които бяха днес ми скриха шапката .... направо .... за яд си е, момичета, които не дойдеохте !!!!

Лека нощ от мен Simple Smile

# 686
Дидишонче поне е кротък (пу-пу да не му е уруки) сравнение с мойто зверче. Hug

# 687
  • София
Мнооого мили снимки!! Много сте сладки всички! Hug И тази снимка с всичките колички е направо внушителна! Grinning Обаче как си ходят вашите момчета....! Съвсем пораснали бебета - направо момченца! Нашата бебка си е още бебе в сравнение с тях и изобщо не ходи... Щях да се комплексирам направо, ако бяхме здрави и бяхме дошли! Laughing

# 688
agileya  и Марти не ходи а само лази и чисти пода. Mr. Green
То и аз кат ги видях тез сладури как ходят а моя не може да си държи дупето горе . Joy

# 689
  • София
Невероятни сте, големи сладури...ние още не ходиме  Tired , само лазят и се гонят една друга. Та си ги представих там в МОЛ-а как пълзят и се опитвам да ги стигна  hahaha лазейки и аз с тях.

А за филма....и на мен ми стана тъжно, една буца ми засдна така в гърлото, чак ме е яд, толкова време да го гледаме и такъв край  Sad

Общи условия

Активация на акаунт