Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • пловдив

Iliana за човека прочетох първо във в. Марица. Какво има да се проверява.... човека си е на ръба, като множеството болни и самотни възрастни хора, а и едва ли ще се пуска статия, ако не е проверено.  Предполагам питането ти е защото имаш желание да му пратиш помощ. Според мен след като в неделя влиза в болница, колетите трябва да се пращат след известно време, защото сега няма да може да ги получи. Много се надявам, след тази статия да му се отпусне и социална помощ, както има отпусната на множество възрастни в подобно положение . Другия вариант за помощ към момента е да се плати сметката за ток. Мисля, че по адрес и име това е възможно, но ако в пощата направят проблем в статията има телефон за контакт с редактора и той може би е наясно как да стане.
*Адресът на Костадин Мазев за всички, които имат възможност и желание да помогнат: гр. Пловдив, ж.р. "Тракия", бл. 12, вх. Б, ет. 3, ап. 14. Мъжът ще е на адреса до неделя включително, след което влиза в болница.

За повече информация можете да се обадите и на редактор на BNews на 0884 862 217

bugaboo започвай да подкупваш гледачката отсега, че като главен остойностител си на 100 % нужна на базара  Wink

# 136
antom пловдивчанки от форума отидоха вече при него .

# 137
Альоооо,протоколчика #2gunfire.Уж само бременните забравяха,ама...Ние с Роси не бяхме ли в първите редици на продавачките???
Или вече нямате нужда от нас Shocked

# 138
# 139
  • Пловдив

bugaboo започвай да подкупваш гледачката отсега, че като главен остойностител си на 100 % нужна на базара  Wink

Гледачката ми нещо бие отбой и се опитва да скатава. Не знам защо, такива кротки и послушни деца, пък никой не иска да ги гледа  Mr. Green

# 140
  • Пловдив
Децата от ЦНСТ"Дом за нашите деца" – Брезово вече са обути с топли пантофи, благодарение на mamakiki .   bouquet

# 141
  • Пловдив
Момичета, ако ме искате за продавачка, мога в неделя от 13 до 19ч.
А иначе страхотни красоти сте сътворили.Ще си позволя да притесня antomпрез седмицата, че искам да пращам в чужбина. Peace

# 142
  • пловдив
daskal77 не мисля, че си в състояние да ме притесниш.... не съм спирала творенето  Mr. Green на разположение съм  Peace

mamakiki обичам да се повтарям по хубави поводи....  lovekiss

Другата седмица е 19ти ... в неделя е връчването на наградите- стимул.... добре е който ще идва да си признае, за да видим с колко ръчички ще се разполага   Wink

Предварителен график за мартенкия базар

25.02 - събота  -        от 10 до 19ч   mili.m, trix,,  kiro
                                     от 10 до 13 ч violenza
                                     от 17 до 19 ч  antom,

26.02 - неделя  -        от 10 до 19ч  antom , kiro
                                     от 10 до 13ч  mili.m , mamakiki
                                     от 13 до 19ч  daskal77

27.02 - понеделник -  от 17,30 до 19ч Silvana i Eva , Кливия ,ВяраВики

28.02 - вторник       -  от 17,30 до 19ч  mili.m , Кливия, ВяраВики

29.02 - сряда          -  от 17,30 до 19 ч Silvana i Eva  violenza , Кливия , kiro

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 15:23 от antom

# 143
Момчи,Момчи...пратиха ни в дълга отпуска.Ама повече няма да се натягам !

# 144
  • пловдив
Момчи,Момчи...пратиха ни в дълга отпуска.Ама повече няма да се натягам !

Моля, моля... в отпуска се пратихте сами.... още миналата седмица помолих всеки да си признае кой кога ще може..... ни вест .... ни кост.... даже и намек, че имаме чуваемост  Mr. Green
а Момчи за последно ни е навестявала на 08 02  Peace поне с духовно присъствие  Joy

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 00:11 от antom

# 145
  • Пловдив
Момчи днес е рожденичка, да е жива и здрава  bouquet

Ани, пиши ме за 19-сти. Утре ще звънна на директорката, за да видим кои са номинираните след днешния съвет. В четвъртък или петък ще излезем да купим наградите.

# 146
Щом е неделя, мога да се включа на 19.02. От колко часа?

Честит рожден ден на Момчи!!! newsm51 newsm59

# 147
Но нали имаше и версия за четвъртък и петък вечерта newsm78
И още на срещата с Роси си предоставихме безплатните услуги Mr. Green
И като гледам ,то вече май и няма място за нас.
В краен случай - понеделник и вторник.Ако не се реши за четвъртък и петък.
Хайде мислете  hahaha

# 148
  • Пловдив
Щом е неделя, мога да се включа на 19.02. От колко часа?

Тържеството по връчването на стимул-наградите за първия учебен срок ще се проведе на 19.02.2012г. от 14ч. в столовата на дома. Ще присъстват всички деца. Те в момента са 36. От нас ще има осигурени награди за отличниците, както и за чиста стая, добро поведение и т.н., както и почерпка. За всяко дете ще вземем малък чипс, кексче и сокче. Който иска е добре дошъл Hug Всеки може да купи някакви соленки, сладки или напитки допълнително за децата.

# 149
  • Пловдив
И аз ще дойда, само че нямам транспорт. Дано има място при някой с кола.

Общи условия

Активация на акаунт