Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 865
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Хей, вие ставате все по-добри всяка година!
Догодина ще ударите десятката, няма шест пет! Simple Smile
Хубави ви беше стоката, пък и продавачките хубави, пък и смисъл има.
Какво се чудите?  Simple Smile

# 226
  • Sofia - TelAviv
Момичета за пореден път поклон  newsm20 newsm20 newsm20

Страхотен резултат, надявам се че това е показателно освен, че хората ви познават, вярват, вие сте прекрасни организатори, а и че все повече обществеността се събужда за доброто!

Hug Hug Hug

# 227
  • пловдив
Кари както казва violenza след толкова години борба имаме си собствена ложа  Mr. Green от приятели  Wink Прекрасни са и за щастие и ни вярват и ни обичат  Hug Ние пък им отвръщаме с действия и детски усмивки  Wink
Сега ще драсна имфо за сайта  Peace

# 228
  • Пловдив
Момичета, много ми се искаше да пишем от името на фондацията  на стената на Мол Пловдив и да благодарим за възможността да продаваме на тяхна територия за пореден път, но поради  проблема с настройките на нашия профил във фейсбук не успях, няколко човека се опитахме да оправим проблема, но не става, та въпроса ми е  дали сте съгласи да си направим нова страница Rolling Eyes

# 229
  • пловдив
Момичета, много ми се искаше да пишем от името на фондацията  на стената на Мол Пловдив и да благодарим за възможността да продаваме на тяхна територия за пореден път, но поради  проблема с настройките на нашия профил във фейсбук не успях, няколко човека се опитахме да оправим проблема, но не става, та въпроса ми е  дали сте съгласи да си направим нова страница Rolling Eyes

И аз се мъчих, но.... уви.... ако някой е по на Ти с Фейса, аз съм ЗА, защото в този вид ми е трудно  Sad Можем да пуснем линт, към предишната страница и да обясним, че вече имаме нов вид... така да се каже и пак да си поканем приятелите.... не, че знам как става, но умирам да давам акъл, за неща, които не са ми ясни  Mr. Green

# 230
Ами може би първо трябва да се хареса страницата и тогава да се пише?Аз преди малко пробвах и ми дава да пиша.
http://www.facebook.com/mallplovdiv
ето това е страницата.
Не може ли да се напише като бележка и да се публикува на страницата на Мола?

# 231
Момичета, някой ще ми каже ли къде точно се намира домът за деца в Наречен?

Нали там са мънички дечица? Защото една приятелка има магазин за чорапи и чорапогащи и снощи се заговорихме-тя редовно прави дарения на пловдивски домове. Агитирах я да направи за нареченския-има кашон със стока за малки деца  Simple Smile

Всяка седмица пътува по пътя Смолян-Пловдив, просто трябва да я упътим  Peace

# 232
  • Пловдив
Кливия, писах ти на ЛС.

# 233
 Hug Наистина останах без думи от резултата! Летвата е вдигната на мнооооооооого високо. Трябва да се стягаме вече за Новогодишния  newsm78, Ани сигурно е започнала.  bouquet

# 234
Пишете за идеи за новогодишния  Peace

Рано пиле-рано пее  Wink /после все няма да имам време/

# 235
  • Пловдив
Момичета, поздравявам ви за всеотдайността и за прекрасните резултати!
Възхищавам ви се от сърце  Heart Eyes

Искам да попитам, ако тук е мястото - Възможно ли е да се включа с артикули за Коледния базар?

# 236
  • пловдив

Искам да попитам, ако тук е мястото - Възможно ли е да се включа с артикули за Коледния базар?

smile3521 Оооо ДА!!! Може, можееее  Joy Тук е мястото, поне докато наближи декември и в Хоби пуснем отделна тема за самия базар  Peace

Следи темета ни тук и ще научаваш всяка инициатива, която се подготвя  Hug

# 237
Браво бе ДРУЖИНА!
Начело с Antom войвода сме страшна сила! Хип-Хип-Ура

# 238
  • Пловдив
Днес посетих Христина и Пепи, записах я на кухня за още три месеца, поне детето да не гладува  ooooh!

Занесени са хранителни продукти, козметика  и  памперси, на стойност 40лв, закупени с пари от ДБМ - Пловдив.

# 239
Браво бе ДРУЖИНА!
Начело с Antom войвода сме страшна сила! Хип-Хип-Ура

Heart Eyes
Честит празник   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт