Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 360
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • пловдив
Предлагам:

Куклен театър - 8 април - Зелениково, 13 май - Нареченски бани.

Детски център - началото на май - Зелениково, края на май - Нареченски бани.

Нищо не казахте за датите? Какво ще решим?

8 април е Цветница .... аз се оказах на работа.... но мисля, че не е и удачно по празниците да се ходи.... знам ли, да си кажат останалите.  За 13 май за сега съм на лице  Peace

# 316
  • Пловдив
Аз също на 8,05 не мога да присъствам, за 13,05 за сега съм свободна Peace

# 317
За 08-ми съм в града,ако решите ще съм на линия.

# 318
  • Пловдив
Отпада 8-ми. Дайте предложения за дати.

# 319
Защо отпадна 8-ми? Ако е поради липса на хора, аз също съм свободна и ще дойда, а може и още някой да доведа.

# 320
  • Пловдив
Момичета, утре организираме кино за децата от дома в Асеновград, срещата ще е пред кино Фейсис в Тракия 14,45ч, прожекцията ще е от 15ч, който има желание да заповяда  Hug

# 321
  • пловдив
Момичета, утре организираме кино за децата от дома в Асеновград, срещата ще е пред кино Фейсис в Тракия 14,45ч, прожекцията ще е от 15ч, който има желание да заповяда  Hug

Аз съм там за началото на прожекцията... финала ще ми го разказвате допълнително  Mr. Green

# 322
Момичета, бях намислила за рожденниците да взема синтезатора отвкъщи и да свиря "Хепи бъртдей" и да пеем всички  Party-сигурно щяха да се радват децата, ама ... тоя път се разминаваме.

За друг път ако решите че е удачно, на линия съм  Peace

# 323
  • Пловдив
И аз ще съм на киното утре Peace

# 324
  • пловдив
Нямах проблем с влизането във Фейса  Peace  Не съм пуснала имфото още защото първо трябва да го пратя по мейла в София за сайта и тогава. След работа ще направя официално имфо  bowuu

# 325
  • Пловдив
Бързам са споделя. Страхотни емоции от днес. Срещата с децата беше незабравима и много емоционална и зареждаща както винаги. Сладурите не знам от мерак ли или друго подраниха с цял час. Имаше пуканки и сок за всички. След филма им раздадохме пакетчетата от Дания, както и два кашона с курабии от Роси.

# 326
  • пловдив
На 06 април 2012 г по Проект "Да подарим усмивка", организирахме посещение на кинопрожекция в гр. Пловдив за младежите от ДДЛРГ “Таню войвода”- Асеновград. Присъстваха 29 деца от дома, както и двама бивши възпитаници, настанени в момента в Защитено жилище.

Закупихме и предоставихме

билети за кинопрожекцията  31 бр
пуканки                                    31 бр
натурални сокове                    31 бр
меденки                                   40 бр
транспорт

от дарители предадохме
пакетчета с лакомства от Дания -  39 бр
курабии от Черна перла                    2 кашона
МР3 за бившите възпитаници предоставени ни чрез ДБМ София

И след официалната част.... децата бяха усмихнати, ентусиазирани..... естествено питаха кога ще са рожденните дни, че тогава са и подаръците  Mr. Green
Е, имаше и нещо, което ни натъжи.... запознахме се с две нови момчета, настанени наскоро....  Sad

# 327
  • Пловдив
Забравих вчера да попитам за дата 29-ти за театър в Зелениково, има ли желаещи?

# 328
  • пловдив
Забравих вчера да попитам за дата 29-ти за театър в Зелениково, има ли желаещи?

За сега съм на линия, но ме включете в преброяването чав в предпоследния ден, че при мен винаги има изненади  Twisted Evil

# 329
  • Пловдив
Говорих с театъра. Уточнихме датите за театъра:

29.04.2012г. - Куклен театър в Зелениково, пролетна постановка. Тръгване от Пловдив в 9.00ч.

13.05.2012г. - Куклен театър в Нареченски бани, пролетна постановка. Тръгване от Пловдив в 9.00ч.

Общи условия

Активация на акаунт